جدا به این نتیجه رسیدم که با اینکه تازه کارم باس به تحلیل روانشناسانه خودم عمل می کردم، پیش بینی کرده بودم که از 20 روز مونده به روی کار اومدن حسن روحانی تا 10 روز قبل اون بازار منفی میشه و از اون به بعد تا یکی دوماه رکورد می زنه،
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
اگر منفی های امروز جمع نشه و مدیریتش نکنند بازار با این حجم نقدینگی رم میکنه. تا همین الانشم بازی شاخص قشنگ نبود!
امیدوارم حقوقی ها متوجه ظرفیت بازار باشند و بازارو به سمت بالا هل بدن ، نمونه هیجان زدگیش در تاپیکو مشهوده!! ....آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/07/14, 08:54.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
-
درود؛
اینهایی که میرن ته صف فروش کلا نیتشون چیه؟ فکر می کنید فروش میره سهمتون؟!
من بعد از رفتن توی صف فروش مخابرات زمانی که دو سال پیش محمود قهر کرده بود تو هیچ صف فروشی نرفتم و نخواهم رفت!
فکر می کنید الان سهمتون فروش بره با احتساب کارمزد چند درصد پایین تر می تونید جایگزین کنید؟إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبزودي با برداشتن چهارصفر سهام هاي 100توماني 1000تومان خواهند شد
شبندر جان قرار بود ولساپا 990 بازشه پس چی شد؟ نکنه 990 شما 123 تومنه:D
درسته میشه 1000 تومن ولی 5 ساله دیگه قسمت باشه;);;)موفق كسي است كه با آجرهايي كه بطرفش پرتاب مي شود، يك بناي محكم بسازد
نظر
-
این سایپا دیدم صادراتش داره بهتر میشه گفتیم توی منفی بریم سراغش دیدم منفی تر شد
والبر هم که دیگه بدتر اون رکورد زده -4!!!!!!
ولی با این وجود اگر بدهکار هم بشم توی صف فروش نمیرم
بعضی ها واقعا بازارو خراب کردن تا میبینن داره منفی میشه کارو خراب تر میکنن ومیرن برای فروش !!!!همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
کیانوش جان منکه سهام سه شرکت سرمایه گذارش را دارم توفیقی ندیدم
یکم برامون دلیلت را توضیح بدی بد نیستهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
نظر