امروز هرچقدر خودرو بخواهيد تا قيمت 145 تومان هم مي توانيد خريد كنيد حقوقي فروشنده است
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخب...وبانکمون هم که بست برای تعدیل
وپترومون هم تو این بازار صف خریده ، وبملت هم که فکر کنم صف بشه...بقیه هم به نوبت !جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
وایران همچنان فرصت خریدمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
وپترو - وصنا - وبشهر و دسیناح;) خرید شدجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
تعویض پتایر با ثنوسا ...
مقاومت سختیه این 690 فعلا ترجیح دادم خارج شم بعدا دوباره برمیگردیم البته هدف این 3 ایــ که توشه در صورت عبور ازین مقاومت نهایت 800 تومنه احتمالا میزارم بعد از اتمام 4 اِش که با توجه به بنیادش 5 خوبی ازش انتظار میره وارد شم.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
امروز يكي از دوستان 100هزار تا سكه فروخته كه داره مياره توي بورس و همه اش را هم قراره خودرويي بخره من يك ميليون سكه دارم وتو قيمت 300هزارتومانه خريدم و فروشنده هم نيستم،البته كارشناسهايم براش برنامه ريزي كرده اند كه به مرور خريد كنهدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postاون کدوم نامردی بود شکربنو که پله پله بردنش بالا یهو چنین رنج منفی احمقانه ای زد ؟!! X-(
سبدت خیلی شلوغ شده هاا :دیاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postبابا بازار ماس دیگه کیواان انتظار بیشتری ازشون نمیره! من موندم با این ولع الان دارن میفروشن چی میخان بخرن خیلی جالبه!! ;))
سبدت خیلی شلوغ شده هاا :دی
من آره اینبار ناپرهیزی کردم! سبدم شده وپترو و وبانک (عمده سبدم) وبملت و والغدر و دیگه دیدم سبدم همش شده "و"! واسه چاشنی کمی هم شکربن اضافه کردم!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر