پس فرصت خوبی برای خرید هست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
بله خوبه ولي شنبه به بعد بهتره چون دو سه روزي منفي ميشهدر اصل توسط رامین حیاتی پست شده است مشاهده پستپس فرصت خوبی برای خرید هستدوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
ظاهرا کلاس این سایت هم مثل سایت همسایه خیلی پایین اومدهدر اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستبازار از فردا اصلاح خواهد شد تا ۵۰۰۰۰واحد با بيرون كشيدن ۵هزار ميليارد تومان پول دوستانم
بهتره به فکر سایت دیگه ای باشیم
نظر
-
یه نیم نگاهی هم به غالبر داشته باشید
"غالبر" با تعدیل مثبت ۱۱۶ درصدی باز می گردد
شرکت لبنیات کالبر با سرمایه ای برابر با ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان برای هر سهم در سال مالی منتهی به اسفند ۹۱ طبق صورت های مالی حسابرسی شده مبلغ ۱۱۴۲ ریال سود خالص محقق نموده که در مقایسه با پیش بینی قبلی خبر تعدیل مثبت ۱۱۶ درصدی داشته است.
"غالبر" که علت تعدیل مثبت در عملکرد سال مالی ۹۱ را عمدتاً افزایش سود خالص و سود تقسیمی شرکت صنایع بسته بندی نصر گستر اراک (از شرکت های فرعی) اعلام نموده است طی نامه ای از مدیریت نظارت بر ناشران درخواست گشایش نماد به منظور حفظ حقوق سهامداران را اعلام کرده است.
این شرکت در نامه ارسالی خود اعلام نموده در صورت نیاز تعدیل سود سال ۹۲ را در صورت های مالی ۳ ماهه گزارش خواهد نمود.همین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
آقاي عارف خارج شدن پول از بازار ميتونه شوك وارد كنه بنابراين من با دليل گفتم و خبر دارم.ضمنا كلاس اين سايت خيلي بالاست تا بحال ۹۵درصد تحليلهايي كه در اين سايت خوندم كاملا درست بوده.در اصل توسط عارف پست شده است مشاهده پستظاهرا کلاس این سایت هم مثل سایت همسایه خیلی پایین اومده
بهتره به فکر سایت دیگه ای باشیم
ممنوندوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
توروخدا یکی اینو از برق بکشه....در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستروزهاي سخت بازار از شنبه به شدت شروع ميشه حقيقي ها حواسشون باشه امروز بهترين موقع براي فروش در مثبت هست
اقای میلیاردر برو تو کشتی تفریحی صفا کن.. اینجارو هم بیخیال شو دیگهتار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
من که همین الان روی درصد منفی ۱۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ تا خودرو اضافه کردم، مرسی از پیشبینی :-)در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستامروز گروه خودرويي منفي را خواهند ديد
پس حالا که دوستای شما کشیدن بیرون ما هم بکشیم بیرون تا به گل ننشستیمدر اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستبازار از فردا اصلاح خواهد شد تا ۵۰۰۰۰واحد با بيرون كشيدن ۵هزار ميليارد تومان پول دوستانم[B][COLOR="#۰۰۰۰FF"][SIZE=۳]نمیشه غصه ما رو یه لحظه تنها بذاره ....[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
درود؛
فروش نیمی از پاسارگادها، فروش ۱/۳ از کروی فروش ۱/۵ دپارس برای تجهیز نقدینگی خرید حق پردیسإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-

نظر