در اصل توسط فری زبل پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
-
بزارکامل شل کنه جمعش میکنم نگران نباشدر اصل توسط تصمیم کبری پست شده است مشاهده پستایول داری فری.
لپارس و تاآخروقت کامل رنج میکنم/:.ph۳۴r-smiley.:/
نظر
-
کلهم فروشنده جند تا تو سیستمه. میدونی؟در اصل توسط فری زبل پست شده است مشاهده پستبزارکامل شل کنه جمعش میکنم نگران نباش
لپارس و تاآخروقت کامل رنج میکنم
نظر
-
-
دلیل اقبال به بیمه ای ها چیست؟ این روزها که فقط اخبار منفی از آنها می آمد.در اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پسترفتن تو صف البرز ( ناکام در خرید )
خرید بیمه دیهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
اونموقع که پدر علم تکنیکال ایران اولین کتاب تکنیکال را نوشت. تو کتاب قید کرده بود وقتی اخبار خوش از سهمی شنیدید بترسید.وقتی هم اخبار بد شنیدید اماده خرید باشید!در اصل توسط ناشناس پست شده است مشاهده پستدلیل اقبال به بیمه ای ها چیست؟ این روزها که فقط اخبار منفی از آنها می آمد.
بالاخره پدر تکنیکال ایرانه دیگه.
نظر
-
اما این خبر برای بیمه ای ها خبر منفی محسوب می شوددر اصل توسط يگانه پست شده است مشاهده پستمثل اينكه اعمال بيمه ۹۰ ميليوني از اوايل آبانهیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در جایی خوندم برای یه خانواده وهابی است که خیری به سهامداران نمیرسونه و صرفا چند وقتی معامله میشه و مدتها به حال خود رها میشهدر اصل توسط تصمیم کبری پست شده است مشاهده پستبچه ها از غدشت کسی اطلاعاتی داره؟
بدرد خرید میخوره؟
نظر
-
خوب ، البرزراهم خریدمدر اصل توسط PASHA پست شده است مشاهده پسترفتن تو صف البرز ( ناکام در خرید )
خرید بیمه دی
بیمه ای ها افت خودشان راکردند . واین دیه ۹۰ میلیونی کارخودش راکرد وباعث افت شدید البرزشد .
دیگه کاهش قیمتی اش بیش ازاین بی مورد بود منتظر برگشتش بودیم تایک نوسانی بگیریم که قیمت مانشدودرقیمت بالا خریدیم .
وامادربیمه دی شرایط کمی فرق دارد .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر

نظر