قیمت ارز وسکه مجدد اومد پایین ممکنه فردا اتفاقاتی بیفته
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
-
در اصل توسط رامین حیاتی پست شده است View Postولی متاستفانه عده ای با سرمایشون این دو تارو پیوند داد دیروز سکه 970بود دیدی که چه صف فروش هایی به وجود اومد
چشم انداز ومسیر بورس با امید به رونق تولید در حال رشد است ولیدوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
-
خرید تعدادی کهرام (منتظر کنیلو و کسعدی بودم که این باز شد )
خرید پله اول والبر
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
امروز اولین تجربم بود
وساپا ۱۳۰۰ خریدم ، اومد پایین، تا برگشت ،دوباره ۱۳۰۰ فروختم و آخرین وقت ۱۲۹۷ خریدم :دی
شکربن رو ۵۰۳۶ خریدم
یه اشتباهی کردم ، والبر ک رو اولین خریدم بود ، یدفه تا رسید ۴۷۳۲ خریدم ولی بعدش افتاد ۴۶۰۰ !! فک اینو دیگه نکرده بودم
ولصنم و وصنعت و خاور هم اصن باز نشدن
نظر
-
دوست من اینجوری ضرر میکنی..اگه ناواردی حتما از اساتید معتمدی مث اقای مصری پور..دکتر شریعت..کیانوش..کمک بگیر..سهم بنیادی بخر و صبر کن...همین...نوسانگیری خیلی مهارت میخاد..اگه دید میان مدت ۶ ماهه داشته باشی موفق میشی...والبر یکی از بهترین هاست.ولصنم و وصنعت هم عالین...دیروز صف فروش بودن..امروز صف خرید..
در اصل توسط aligoldday پست شده است View Postامروز اولین تجربم بود
وساپا ۱۳۰۰ خریدم ، اومد پایین، تا برگشت ،دوباره ۱۳۰۰ فروختم و آخرین وقت ۱۲۹۷ خریدم :دی
شکربن رو ۵۰۳۶ خریدم
یه اشتباهی کردم ، والبر ک رو اولین خریدم بود ، یدفه تا رسید ۴۷۳۲ خریدم ولی بعدش افتاد ۴۶۰۰ !! فک اینو دیگه نکرده بودم
ولصنم و وصنعت و خاور هم اصن باز نشدنتار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
در اصل توسط aligoldday پست شده است View Postامروز اولین تجربم بود
شکربن رو ۵۰۳۶ خریدم
ولصنم و وصنعت و خاور هم اصن باز نشدنهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
تا جایی که یادمه این بود کارمرد یک معامله سهم :
کارمزد هنگام خرید سهام :
کارمزد سازمان بورس 0.0032
کارمزد سپرده گذاری 0.00012
کارمزد مدیریت فناوری 0.001
کارمزد کارگزار 0.004
کارمزد هنگام فروش سهام :
کارمزد سازمان بورس 0.00048
کارمزد سپرده گذاری 0.00018
کارمزد مدیریت فناوری 0.00015
مالیات 0.005
کارمزد کارگزار 0.004
نظر
-
خیر داداش بنده که معامله میکنم سیستم اونجوری هست البته برای معاملات زیر 10میلیونهمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
نظر