فروش سفارود در 550ریال با سود مختصر(خرید دیروز در منفی کامل)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
یه معما :
شما وضعیت بنیادی وضعیت صنعت ریسک های جهانی p/e و eps این دو سهمی که میگم رو نگاه کنید و بیگید چطور ممکنه قیمت این دو تا با هم برابر باشه
وتوکا (217)و صدرا (219)
جواب : بازار گل و بلبل ایرانفراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postقربان اگر بازم دارید فردا اول وقت خریداریم
110 اینا خرید داشتیم که خورد خورد خالی کردیم.و احساس می کنم یه استراحتی باید بکنه.ما حدود 50% دز زمان کمی گرفتیم ازش.سهم پر نوسانیست.انشاله شما هم سود کنید.[B]
شیوه ی چشمش فریب جنگ داشت/ما ندانستیم و صلح انگاشیم
[/B]
نظر
-
در اصل توسط sherizk پست شده است View Postنه دوست من,ما این سهم رو همونطور که دوست خوبم یوسف جان معرفی کرده بودن به ما از
110 اینا خرید داشتیم که خورد خورد خالی کردیم.و احساس می کنم یه استراحتی باید بکنه.ما حدود 50% دز زمان کمی گرفتیم ازش.سهم پر نوسانیست.انشاله شما هم سود کنید.
به هر حال موفق و پر سود باشد .فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postاین سهم رو کسی یادم نمیاد معرفی کرده باشه و 110 هم که میفرمایید خاطر بنده نیست . ما در نهایت زرنگی به قول خودمان تنها 20% خریدمون رو در 115 اونم وسط بلوک دانایان پریدیم و خرید کردیم . ضمنا اگر 110 هم خریده باشید با خرج کارگزار نزدیک 112 میوفته که با احتساب صف امروز تقریبا میشه 40 -41 درصد
به هر حال موفق و پر سود باشد .
موفق باشید[B]
شیوه ی چشمش فریب جنگ داشت/ما ندانستیم و صلح انگاشیم
[/B]
نظر
-
اضافه کردن وتوشه از صف فروش[B][COLOR="#B22222"]هنگام مرگ ، مردمان مى پرسند از ثروت چه باقى گذاشته ؟ فرشتگان مى پرسند از عمل نيك چه پيش فرستاده ؟ رسول اکرم (ص)[/COLOR][/B]
[B][COLOR="#0000CD"]هرگز مردی ولو بسيار نادان را نديدم که از وی چيزی نتوانسته ام بياموزم. [/COLOR][/B] [COLOR="#0000CD"]گالیله[/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط برومند پست شده است View Postپی بر ای 2/8 با پیش بینی سود قبلی شرکته.با تعدیل منفی که داده فکر کنم الان پی بر ای حدود 3/8-4 داشته باشه.آخرین ویرایش توسط بنان؛ 2011/10/31, 12:53.
نظر
نظر