مترصد فروش وتوشه هستم ولي خريدار خوب داره ها ، اساتيد چي ميگن ؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
جمع کردن صف فروش فجروقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
با سلام در صورت اصلاح گروه ورود به کدام سهم را مناسب تر میدانید با چه اهدافی در میان مدت؟در اصل توسط AIDIN۹۰ پست شده است مشاهده پستخريد سنگين كهرام تمام كاشي ها صف خريد
نظر
-
دوستان نظرتون راجع به "شمواد" چیه؟به توصیه دوستان در ۳۳۰ خرید کردم.به نظرتون روند رشد داره؟در کوتاه مدت و میان مدت جطور ارزیابیش میکنین؟با تشکر از دوستان عزیز./:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
دوست عزيز تمام گروه كاشي رشد خواهند كرد اما كهرام چون قيمتش ارزونتره گين بيشتري خواهد داددر اصل توسط mohammad۶۲ پست شده است مشاهده پستبا سلام در صورت اصلاح گروه ورود به کدام سهم را مناسب تر میدانید با چه اهدافی در میان مدت؟
مثلا كساوه بشه ۱۸۰۰ ميشه ۱۰۰درصد بازدهي
اما كهرام بشه ۴۲۰ميشه ۱۰۰درصد
خوب مشخصه كه كهرام زودتر به اون قيمت خواهد رسيد
نظر
-
با سلام خدمت شما.شما بر چه اساسی مسگین کهرام میشه ۴۲۰؟با دلیل ومنطق بگید و چند ماه.با تشکردر اصل توسط AIDIN۹۰ پست شده است مشاهده پستدوست عزيز تمام گروه كاشي رشد خواهند كرد اما كهرام چون قيمتش ارزونتره گين بيشتري خواهد داد
یا غنی....
نظر
-
خريد پرديسح[LEFT][SIZE=۳][FONT=comic sans ms][COLOR=#۴B۰۰۸۲]We Are Able To Shape The Future[/COLOR][/FONT][/SIZE][B][FONT=comic sans ms][SIZE=۴][COLOR=#۴B۰۰۸۲]
[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]
نظر
-
به همون دليلي كه كترام از ۸۰تومن يه كله رفت تا ۳۰۰ وبعدش بست واسه تعديلدر اصل توسط علی علیزاده پست شده است مشاهده پستبا سلام خدمت شما.شما بر چه اساسی مسگین کهرام میشه ۴۲۰؟با دلیل ومنطق بگید و چند ماه.با تشکر
نظر
-
واقعا دلیلت برای ارزنده تر بودن کهرام و اون "خوب مشخصه" اَت تو حلقم ! ;)) دیگه دوستمون فک نکنم اونقدارم ناشی باشه ....در اصل توسط AIDIN۹۰ پست شده است مشاهده پستدوست عزيز تمام گروه كاشي رشد خواهند كرد اما كهرام چون قيمتش ارزونتره گين بيشتري خواهد داد
نبودی چن وخ :دی بالاخره پس دل کندی ازین وپتروهای عزیزت :( ولی انصافا بازی مسخره ایــ سرش دراوردن هرچن هنوز موج شماریش میگه تا هدفش که بالای ۳۰۰ اِ فاصله زیاد داره ...در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستنصف وپتروهامو که از ۱۶۰ هستم با پسهند عوض کردم ، بیشتر از این نمی تونم سرمایمو درگیر بچه بازی ها کنم!اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
هدف اولش ۳۴۰ هست ولی واقعا دیگه گندشو در آوردن ،من برام مهم نیست وپترو میخواد باشه یا هر سهم دیگه ای ، دنبال یک سهم شارپ میگردم و بدون مسخره بازی و حاشیه! وقتی ببینم دارن بازی میکنند و چند روز منو از حرکتی که سهمای دیگه در حال انجام هستند می اندازه منهم میندازم کنار و میرم سراغ سهمی که فرصت بده. حکایتش شده مثا وبانک که آخراش قبل از رسیدن به هدف شروع کرد به گند کاری وقتی سهمی سنگین میشه یا وقتی میفته دست سفته بازها دیگه واسه من جذابیتی نداره حالا هرچی بخوان فاندشو بگن.در اصل توسط هامد پست شده است مشاهده پستنبودی چن وخ :دی بالاخره پس دل کندی ازین وپتروهای عزیزت :( ولی انصافا بازی مسخره ایــ سرش دراوردن هرچن هنوز موج شماریش میگه تا هدفش که بالای ۳۰۰ اِ فاصله زیاد داره ...
البته نصف وپتروها رو دارم ولی چون خیلی وزن سبدمو سنگین کرده بود این درجا زدنهاش به من لطمه میزد.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر