سلام من تازه عضو اين سايت ميشم و البته بازار بورس !با سرمايه ۶۰تومنى ميخوام وارد بشم با ديد تقريبا ۶ماهه ميشه خواهش کنم بگين چه سهم هايی امکان سود بيشتر در اين مدت روبرام داره
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
[SIZE=۴][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc۹۹ff]من۱ [/COLOR][COLOR=#۸۰۰۰۸۰]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc۶۶۹۹]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
-
-
کسی نيس کمکم کنهدر اصل توسط under line پست شده است مشاهده پستسلام من تازه عضو اين سايت ميشم و البته بازار بورس !با سرمايه ۶۰تومنى ميخوام وارد بشم با ديد تقريبا ۶ماهه ميشه خواهش کنم بگين چه سهم هايی امکان سود بيشتر در اين مدت روبرام داره
:'(
:'(:-/
[SIZE=۴][FONT=comic sans ms][COLOR=#cc۹۹ff]من۱ [/COLOR][COLOR=#۸۰۰۰۸۰]پرندم [/COLOR][COLOR=#cc۶۶۹۹]ارزو داررررررررررررررررم'@-@L-)[/COLOR][/FONT][/SIZE]
نظر
-
مشاهده ولعنت فرستادن بر کسی که الان چند روزه برای فباهنر صف فروش میلیونی راه انداختههمین طوری خوبه ادامه بده ...
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است مشاهده پستخريد خودرو -خاور-وساپا-وپتر-...
شما که هر روز از جمع شدن صف فروش وساپا صحبت میکردید
چرا همچنان این سهم در سرازیری هستش؟؟؟با سهم ازدواج نکنید!!!
نظر
-
جایگزین نمودن کسعدی های فروخته شده چهارشنبه >:)در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
خروج سبدهای تحت کنترل از واتیإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
جناب شريعت واقعا از معاملاتتون لذت ميبرم خواستم تشكري كرده باشم كه خريد و فروششتون رو مينويسيد تا براي ماها كمكي بشه
در مورد وساپا جناب فري زبل هم مثبت هستن مشكل اين سهم شناوري زيادشه ولي راحت ۱۸۰ رو ميزنه ميان مدتبحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم
نظر

نظر