خريد ميراث فرهنگي 177 تومان فروش 185 تومان همين امروز ( به چه روزي افتاديم روزانه نوسان ميگيريم )-فروش فولاي خريد 190 فروش 2125ريال...خريد سموماز صف خريد وخريد منفي 4 تايرا و وكار 277 و بملت 216
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
فروش فولای های 180 تومانی که انصافا خیلی حال داد:dونظاره کردن صف خارزم و همچنین سردرگمی فراوان در سهمی بنام قشرین که بالاخره سر از کار این سهم هم در میارم!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
تو خرید سگما که غفلت کردم البته مشغله کاری بهم اجازه خرید نداد ولی عوضش بعد از ظهر صف خرید دیح و وگردشح رو دیدم بسیار لذت بردم
بچه ها شما رو نمیدونم ولی خدایی باربد گردن من یکی خیلی خیلی حق داره اینقدر که از دانسته های بورسیش لذت می برم چندین برابر از صداقتش لذت می برم خدا بهش سلامتی بده
نظر
-
در اصل توسط tiktak پست شده است View Postتو خرید سگما که غفلت کردم البته مشغله کاری بهم اجازه خرید نداد ولی عوضش بعد از ظهر صف خرید دیح و وگردشح رو دیدم بسیار لذت بردم
بچه ها شما رو نمیدونم ولی خدایی باربد گردن من یکی خیلی خیلی حق داره اینقدر که از دانسته های بورسیش لذت می برم چندین برابر از صداقتش لذت می برم خدا بهش سلامتی بده
ولی اون سهمه سمگا بوده نه سگما .
شوخی کردم ناراحت نشید :dفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postفروش خودرو
خرید کمبا
فروش وسپه
میخاستیم جوشکاب اضافه کنیم ندادن[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر
نظر