در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید خارزم (نمی دونم درست بود یا نه، دوستان نظر بدند لطفا)
فروش کمی حق گردش (بازده 50 درصدی ما را کافی بود فعلا)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postباربد جان خارزم رو چطور ارزیابی می کنی؟ فکر می کردم صف بشه اما وقتی برگشت یکم ترسیدم واقعیتش!
اگر در لیست فروشنده های امروز باشه که سود شناسایی میکنه
اگرم نباشه ناو سهم بالا رفته
در کل اگر چند روز صف پاسار سر جاش بمونه فکر کنم اینم زود تکون بخوره
نظر
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postباربد جان خارزم رو چطور ارزیابی می کنی؟ فکر می کردم صف بشه اما وقتی برگشت یکم ترسیدم واقعیتش!
به نظر من که خیلی سهم بی صاحبیه :( واقعا برای من یکی جای سواله که چرا اینهمه داره تو این محدوده ها در جا میزنه چرا هیچ حمایتی نمیشه با قیمتی که پاسارگاد براش اب خورده (62.7 ریال) الان باید صف خرید چند میلیونی داشت انهم در بالای محدوده های 230 تومان نه اینکه در محدوده های 200 تمان درجا بزنه
امیدوارم هرچه زودتر حمایت از سهم به عمل بیادیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
همگي خسته نباشيد.من امروز مپنا را با كلي ضرر فروختم.اما به جاي اون خارزم خريدم.از باربد عزيز ممنونم به خاطر همه راهنمايي ها.خسته نباشن واقعا.[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postبا اجازه از باربد
به نظر من که خیلی سهم بی صاحبیه :( واقعا برای من یکی جای سواله که چرا اینهمه داره تو این محدوده ها در جا میزنه چرا هیچ حمایتی نمیشه با قیمتی که پاسارگاد براش اب خورده (62.7 ریال) الان باید صف خرید چند میلیونی داشت انهم در بالای محدوده های 230 تومان نه اینکه در محدوده های 200 تمان درجا بزنه
امیدوارم هرچه زودتر حمایت از سهم به عمل بیاد
نظر
-
در اصل توسط حامد24 پست شده است View Postبا اجازه از باربد
امیدوارم هرچه زودتر حمایت از سهم به عمل بیاد
اونم راه میفته کمی صبر کنوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
البته خارزم معاملاتش فردا جور دیگری خواهد بود چه بخواهند چه نخواهند کف سهم اومده بالا امروز هم کسانی که زیر 190 خریده بودند احتمالا اکثرا خارج شدند و مطمئن باشید مالکیت خارزم بر پاسارگاد چیزی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت اونم با اون قیمت پایینی که پاسارگاد برای خارزم تموم شده امروز هم قطعا میتونست صف بشه اما وقتی خریدار دید فروشنده حاضره پایینتر بفروشه بی خیال شد نمیدونم این چه افتی تو بورس ما خب وقتی بالاتر هم حاضرند پول بدهند چرا پایین میفروشید؟؟؟؟قطعا روزهای پیش رو معاملات خارزم جذاب تر خواهد بوددستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر