خرید کترام
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postبعضي گروه ها امروز خريدشون استثناييه مانند گروه خودرو
واقعا در كف قيمتي هستند
تو این مدت هر روز خودرو کفش بود ؟!! بالاخره اگر 2 ماه پیش کف بود؟ ماه پیش کف بود ؟ امروز کفه ؟ ماه بعد کفه ؟!
2 روز دیگه صعود خودرویی ها شروع بشه میگید دیدید من گفتم کفش بود !!!!!!! یک چارچوب لطفا برای خودتون مشخص کنید.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postواقعا جالبه با سه برابر شدن قيمتهاي گروه خودروي در بازار يعني 300درصد رشد در مقابل 50درصد كاهش فروش باز هم 250 درصد سود نصيب خودروسازان ميشود.
دوستان عزیز درست است که قیمت ها بالا رفته است ولی باید توجه داشت که هزینه های اولیه شرکت ها به مراتب بالاتر رفته و این شرکتها در حال حاضر سوددهی خاصی ندارند و نمونه بارز آن کاهش 50 درصدی پرسنل زیر مجموعه خودرو سازان میباشد.
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postسلام اقامصطفی
چی بخریم موقتا ازوبملت خارج شدم
امروز هم ظاهرا داره خودشو بالای این خط روند (227) سفت میکنه. این یعنی تازه میخواد روند صعودی عادی خودشو از سر بگیره !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
خرید وصنعتآخرین ویرایش توسط purpleayaa؛ 2013/08/04, 10:57./:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postمن فکر میکنم اشتباه کردی! وبملت تازه امروز برگشته بالای خط روند صعودی تاریخی اش که مدتها پیش شکسته بود و ریزش کرده بود.
امروز هم ظاهرا داره خودشو بالای این خط روند (227) سفت میکنه. این یعنی تازه میخواد روند صعودی عادی خودشو از سر بگیره !زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
نظر