خرید مقدار کمی حتوکا لحظاتی قبل از صف خرید
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
خرید 150 هزار سهم ثشرق در آذر ماه مجمع خواهد بود با امور سهام صحبت کردم موفق به پوشش کامل شدن اوضاع شرکت هم عالی هست و 80 درصد از سود تقسیم خواهدشد یعنی حدود 40 تومان
نظر
-
سلام آقا وحيد
روند ح شمال را چطور مي بيني ( روند منفي ادامه دار خواهد بود؟)
و اينکه خريداران آن چه کساني هستند و مهمتر اينکه فروشنده ها چه کساني؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط mehdi46216 پست شده است View Postسلام آقا وحيد
روند ح شمال را چطور مي بيني ( روند منفي ادامه دار خواهد بود؟)
و اينکه خريداران آن چه کساني هستند و مهمتر اينکه فروشنده ها چه کساني؟
با تشکر
ولی در عوض حجم فروش و فشار فروش مشخص نیست از طرف کیه
البته با توجه به درصد افزایش سرمایه بالایی که داشته تعداد حق تقدم ها در بازار زیاده
با توجه به افتی که داشته در قیمتهای فعلی احتمال رشد بیشتره هرچند بازی اون حدسش سخته
قبلا در بازار منفی مثبت بود ولی الان در بازار مثبت منفیه!درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postمنم 635 حق فنورد خریدم
عجب اشتباهی کردم
از فردا یه گین ضرر بیست درصد دیگه واسه سهما خواهیم داشت!
مهمات اتیششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش گرفت
توصیه به نگاه داری می کنم و در صورت تمایل تبدیل به سهم .
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postدر مورد حق نورد شما هیچ اشتباهی نکردید ! اینکه شما فرصت پیدا کردین که در چنین قیمتی بخرید دلایل دیگه ای داره.
توصیه به نگاه داری می کنم و در صورت تمایل تبدیل به سهم .
داستان فسرب چندماه پیش درحال شکل گیری است .
شاید درروزهای آینده ممکن شاهد صف فروش بیشتر وخروج حقیقی های زیادی ازاین سهم باشیم
چراکه بعضی ها دوست ندارند تبدیل به سهم بکنند وپولشان بلوکه شود .
حالا بایددید صف سهم را خودشان کی جمع می کنند.متاسفانه حقوقی دیگری هم در کارنیست به
رقابت بپردازد .و صف فروش سهم به صورت عمدی است .
کمااینکه خیلی ها منتظر پایین آمدن قیمت حقها هستند تا بخرند و ...
اگر حقها به سمت پایین افت بکند من خودم پول را واریز خواهم کرد وسهامدارخواهیم شد هرچند
می دانم این فرایند چندماهی طول می کشد .
ولی این سهم در صورت مساعدبودن بازار بالای 200 خواهد بود واین یعنی بازدهی
100 درصدی همانند چیزی که در فسرب داشتیم .
اما چه کنیم که همه به سودهای کوتاه مدت می اندیشیم .و صبر وحوصله کمی داریم .
ولی اگر صبروحوصله دارید سود راخواهید برد
آن هم با خیال راحت وبدون استرس ونگاه کردن به بازار
وتاتبدیل شدن به سهم بیشتر اتفاقات وتنش های سیاسی را پشت سر گذاشته ایم (ان شاءا..)
امروز من خودم فن آواهایم را فروختم و قصد دارم 30 درصد سبدم را دبه این سهم اختصاص بدهم .
الان شما وزمین ح رانگاه بکنید برعکس همین سهم است .
حقوقی ها به دنبال خرید این سهم هستند و قیمت خود سهم را جهت خرید حقها بالا می برند .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
[quote=pasha;66315]در اصل توسط jamshidyar پست شده است View Postدر مورد حق نورد شما هیچ اشتباهی نکردید ! اینکه شما فرصت پیدا کردین که در چنین قیمتی بخرید دلایل دیگه ای داره.
توصیه به نگاه داری می کنم و در صورت تمایل تبدیل به سهم .[/quote
شاید درروزهای آینده ممکن شاهد صف فروش بیشتر وخروج حقیقی های زیادی ازاین سهم باشیم
حالا بایددید صف سهم را خودشان کی جمع می کنند.متاسفانه حقوقی دیگری هم در کارنیست به
اگر حقها به سمت پایین افت بکند من خودم پول را واریز خواهم کرد وسهامدارخواهیم شد هرچند
وتاتبدیل شدن به سهم بیشتر اتفاقات وتنش های سیاسی را پشت سر گذاشته ایم (ان شاءا..)
امروز من خودم فن آواهایم را فروختم و قصد دارم 30 درصد سبدم را دبه این سهم اختصاص بدهم .
حقوقی ها به دنبال خرید این سهم هستند و قیمت خود سهم را جهت خرید حقها بالا می برند .
نظر
-
[quote=pasha;66315]در اصل توسط jamshidyar پست شده است View Postدر مورد حق نورد شما هیچ اشتباهی نکردید ! اینکه شما فرصت پیدا کردین که در چنین قیمتی بخرید دلایل دیگه ای داره.
توصیه به نگاه داری می کنم و در صورت تمایل تبدیل به سهم .[/quote
حقوقی ها به دنبال خرید این سهم هستند و قیمت خود سهم را جهت خرید حقها بالا می برند .
اگه این بازی رو مثل بازی فسرب مبدونید بهتره خود سهم رو بخرید (-: چون سهم فسرب از 270 تا 470 رفت و موقع فروش حق ها استفاده نشده برگشت رو 320///
نظر
-
نظر
-
[QUOTE=meysam_sh_2020;66326]در اصل توسط pasha پست شده است View Post
شما اگه 100 تومن حق رو بریزید دیگه 100 درصد سود نمیکنید(-: احتمال اینکه 100 تومن رو نریزید و سود بیشتری کنید بیشتره. حق های فسرب رو هم 192 فروختن و میشه گفت سود چندانی نکردن.
اگه این بازی رو مثل بازی فسرب مبدونید بهتره خود سهم رو بخرید (-: چون سهم فسرب از 270 تا 470 رفت و موقع فروش حق ها استفاده نشده برگشت رو 320
وبعد هم موقعیت الان فسرب به دلیل کم اقبالی به گروه معدنی مخصوصا گروه روی وقیمتهای جهانی است .واوضاع هم که قمردر عقرب وکم حجم و لغزنده
ومهمترازاینکه یک سود غیرعملیاتی هم در فسرب است .که فعلا مثل همین حق فنورد درحال جمع کردن آن هستند .
و حق های فسرب راهم با به مطالب گفته شده بالا کاری کردند که فقط خودشان خریدند تازه آنهایی هم که 130 ت وزیر 150 خریده بودند .همین الانش هم 100 درصد سود کرده اند .
وخودسهم که نه پایین می آید ونه به گره می رود که بتوان نظر درستی داد .
شاید هم منتظرند تا مهلت حقها تمام بشود .
اصلا مگر چقدرپول برای جمع کردن خود سهم لازم است .
به نظرم یک عده ای دارند از این آب گلالود سوء استفاده می کنند .اگر ازهویت فروشندگان هم خبرداشتیم .مساله کمی روشن تر می شد .
مطالب گفته شده هم ممکن است نادرست باشدماکه شاگردی بیش نیستیم و پیشنهاد خرید وفروش هم نمی باشد .
GOOD LUCKاشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
پاشا جان من حق فسرب رو دارم الان 240 تموم شده برام 5-6 ماهه پولم تو خوابه . باور کن پشیمون شدم دیگه . چه فرصت هایی از دست رفت . هیچی پول نقد نمیشه.
ولی تا 480 نشه 100 درصد سود نمیکنم.:(( شما چه جوری میگی 100 درصد سود کردن دوست عزیز؟ توی 6 ماه حداقل میشه 60 درصد سود کرد اگه حداقل هر ماه 10 درصد در اورد. ولی فسرب اگه صد درصد بده خوبه ولی 4-5 ماه دیگه طول میشکه تا 480 بشه فک کنم یا این بازی ای که اینا دارن روش در میارن///
نظر
نظر