امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • lilium
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 115

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
    این بازار رو دیگه اصلا نمیشه پیش بینی کرد . سهم های صف خرید امروز فردا صف فروش و برعکس . سهم میخریم دیگه اصلا نمیدونیم فردا مثبته یا منفی

مطمئناً سهامی که از نظر بنیادی قوی هستن، سریع برمیگردن. پس باید از فرصت استفاده کرد و سهام خوب رو خریداری کرد.

نظر

• purpleayaa
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 223

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      دوستان بنده براي فردا 30ميليارد تومان به خريد گروه خودرو اختصاص داده اند اينها حاظر بودن خودرو را 200 هم بخرند ولي اينقدر بورس ايران متزلزله دوستان بنده را هم به طمع انداخته تا كمتر بخرند
      شما مالیات هم میدی واسه خالی بندی؟
      /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

خرید مجدد وسپه
        سلام

نظر

• safaklar
          ستاره دار(14)
          • Sep 2011
          • 626

امروز به ارزش معاملات چند روز گذشته نگاه میکردم . یاد سال گذشته چنین روزهایی افتادم که حسرت یک پنجم این ارزش بازار تو دل سهامدارا بود. این خودش نشون میده تعداد سهامدار هم اضافه شده و بالطبع فروم خوان.
          آدمی نیستم که با قصد و غرض مطلب بنویسم و همچنین آدمی نیستم که از یه سوراخ دو بار گزیده بشم . خوشبختانه فروم بورسی جزو معدود فرومهایی هستش که ریشه سفته بازی رو قطع کرده و اکثریت اعضاش هم انسانهای رو راست و صادقی هستند. عرض من خطاب به سهامدارای تازه وارده که خوشبختانه تو بازار مثبت وارد بورس شدند و اکثر تحلیلها چه علمی و چه الکی به بار میشینه . افرادی هستند تو فرومهای دیگه که این روزا تکون میخورن چند تا نمودار الکی میزارن تو اتاق مخصوصشون (که اکثر نمودارها بسیار آماتور و غیر قابل استناد هستند) و بعدش روی نمودار یه فلشی میکشن (به هر سمتی که دلخواه ایشون باشه یا بالا یا پایین) و تو مرحله بعدی یه تحلیل بنیادی تلفنی انجام میدن و چند تا کلمه تودل برو میزارن بغلش و بعدش هم ارسال . یه ساعت بعد طرف میاد میبینه به به ده ها تشکر از سوی سهامدارای از همه جا بیخبر نصیب ایشون شده . فرداش همونایی که تشکرها زدند زیر پست (به ظاهر استاد) با کله میرن تو صف . سهم معرفی شده هم یه چند روز با جوگروه و جو بازار مثبت بالا میاد ( هرجند که سهم زیان ده باشه و یا بیش از لیاقتش رشد کرده باشه) . یه هفته بعد این آقای (به ظاهر استاد) تحلیل (به قول دوستان تحلیل پرحجم اما آبدوغ خیاری) خودشو بالا میاره و اشاره میکنه که یادش به خیر 7 روز پیش یه چنین تحلیلی داشتیم . دوباره مردم پست رو نخونده تشکرها رو نثار میکنن و ایشون استادتر میشن . این قضیه ادامه پیدا میکنه و هرروز به اعتبار این آقا افزوده میشه . حالا دیگه اسم هرسهمی از دهن استاد میاد بیرون چندروز پشت سرهم صف میشه البته نه به واسطه تحلیل و نه به واسطه جو بازار بلکه به خاطر اعتبار کاذبی که کسب کردن . طوری میشه که هرجا با ایشون مخالفت بکنی دهها سهامدار جان نثار این آقا جفت پا میرن تو ساختارت . حتی تو بعضی ازفرومها پستهات حذف میشه و یا کاربریت مسدود میشه. در کل این اعتبار های کاذب تبدیل میشه به ابزاری برای رسیدن به سود حداکثری (به ظاهر استاد) در بازارهای منفی و مثبت . مطمئن باشید که اگه شما عزیزترین فرد برای ایشون توی فرومها باشید باز هم برای ایشون فقط سود خودش مهمه . پس بهتره با حرف هیچ کس خرید و فروش نکنید و به جای خوندن تک تک مطالب فرومها مدتی برای یادگیری تحلیل (بنیادی - تکنیکی و مدیریت سرمایه) وقت بذارید . البته هستند دوستان و اساتید واقعی که چه در این سایت و چه در سایتهای دیگه مطلب مبزنن و خودم چند مورد از راهنماییشون استفاده کردم (چون به صداقتشون ایمان داشتم و خودم هم تا حدودی سهم مورد نظر رو بررسی کردم) .
          فرق تحلگرنما با تحلیلگر واقعی تو بازار اینه که طرف میاد سهمی رو تو بازار مثبت(که همه ی سهم ها بالا میرن) رو قیمت 800 معرفی میکنه و سهم میشه 1200 و بارها اونو به رخ بقیه میکشه ولی افرادی بودند که وآتی رو 90 تومن معرفی کردند شد 900 , کفرا رو 260 معرفی کردند شد 2600 , شپارس رو 150 معرفی کردن شد 1000 و ... ولی هیچ ادعایی هم نداشتند .

امروز باقیمانده شپارس رو که با راهنماییهای تحلیلگرای واقعی سایت بورسی حوالی 180 چند پله خرید داشتم فروختم.

نظر

• Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

به نظر میرسه امروز یه بازار کاملاً سردو بی رونقو شاهد باشیم.
            سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• سیگنال
              Banned
              • Nov 2012
              • 714

احتمال فراوان خرید از کف قیمتی غشان و غالبر

نظر

• سیگنال
                Banned
                • Nov 2012
                • 714

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                احتمال فراوان خرید از کف قیمتی غشان و غالبر
                غالبر جمع شد

غشان بزودی جمع میشود

نظر

• DJANGO
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1701

عجب ادمهایی ان بازار به این گندی اونوقت فارسو انداختن جلو شاخص پایین نیاد./:.weirdsmiley.:/
                  کجایی شبندر که در نبودت بعضیا قد باز کردن
                  عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• Spring2020
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 450

اضافه کردن به فباهنر
                    آموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

اضافه کردن مقداری غمارگ

نظر

• Alidadash
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 959

آقای روحانی امشب کنفرانس خبری داره، فکر میکنم با توجه به سوالات اقتصادی که مطرح خواهد شد و به طبع جواب امیدوار کننده رئیس جمهور، روی بازار فردا تاثیر گزار باشه، فرصت خرید سهام صنایع مهم

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

بانک ملت
                          بانک تجارت
                          وبانکها
                          و خودروايها
                          و بقيه بازار
                          ...............
                          سهامداري مي کنم.

نظر

• Alidadash
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 959

مثل اینکه خاور کمتر از 939 ریال فروشی نیست، حداقل تا اینجای کار همین بوده.

نظر

• تمام
                              عضو فعال
                              • Jun 2011
                              • 14645

خرید فاسمین
                              خدا خواست و ما توانستیم
                              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سیگنال
                                Banned
                                • Nov 2012
                                • 714

غپاک فرصت خرید

نظر

در حال کار...
                                X