کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز یک سری توصفخرید فنوردح رفتیم .تاشاید کمی فروشندگان را بترسانیم تا کمی از صف بیرون بیایند
مثل اینکه بعضی هاهم مانند ما
خریدار مصنوعی وفرروشنده واقعی هستند .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
امروز یک سری توصفخرید فنوردح رفتیم .تاشاید کمی فروشندگان را بترسانیم تا کمی از صف بیرون بیایند
چه ضرری کردیم . فردا به 30 درصد می رسد .
حقوقی نفس کش می طلبد وماحریف نیستیم .
بازی ناجوانمردانه ای در حال وقوع است .
اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
از بترانس کثیف تر اینه باز (-: بترانس فرصت خروج میداد این همون فرصت رو هم نمیده. =)). سهم درپیت همینه دیگه
بترانس به اين خاطر فرصت خروج مي داد چون بازار اين قدر خراب نبود الان متاسفانه بازار خرابه و اين هم فرصت خروج فعلا نمي ده
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
با عرض پوزش یه سوالی از خدمتتون داشتم . بنده خودم مخالف شدید خرید اینجور سهم ها بودم و هستم اما میشه بگید ضرر کردن دیگران کجاست باعث شعف و خوشحالیه ؟
برا چی شعف و خوشحالی؟ من به خودم میخنذم چرا وارد این سهم درپیت شدم 2 شنبه.
من نمیدونم اینا روز اخر چه حجمی رو میخوان جمع کنن مگه چقدر میشه که دارن سهم رو له میکنن اینا پله ای هم جمع نمیکنن که بگم چمع کردنی در کاره
از این طرف فنوردح و بازی هایش و از آن طرف وزمینح که از زمان گشایش تا به امروز یعنی در مدتی حدود 3ماهه، تقریباً 100% سود داده است و کسی هم صحبتی از آن نمی کند!
هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
مثه من 5ثانيه اخرپريدم بيرون
زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود، اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
برا چی شعف و خوشحالی؟ من به خودم میخنذم چرا وارد این سهم درپیت شدم 2 شنبه.
من نمیدونم اینا روز اخر چه حجمی رو میخوان جمع کنن مگه چقدر میشه که دارن سهم رو له میکنن اینا پله ای هم جمع نمیکنن که بگم چمع کردنی در کاره
من هم خندیدم
اما خنده تلخ من از گریه غم انگیزتراست .
نظر