تماشای فاسمین و بررسی تمایل صف خرید شدنش
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
فعلا یکی به نفع تو ! اما ما همچنان مردانه ایستاده ایم/:.rolleyessmileyaniدر اصل توسط KITY پست شده است مشاهده پستخوب تا به الان كه هر دو رو امروز ميشه پايينتر خريد/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
-
درود؛
خرید نسبتا سنگین والبر پله اول
برای جور کردن پولش مقداری از اکثر سهم ها رو به صف خرید فروختمإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
درود؛در اصل توسط sadeghmousavi پست شده است مشاهده پستآقا یاسر والبر رو من تکنیکالی تو نزول میبینم. کجا رو دارم اشتباه میکنم؟
والا من خریدهام بنیادیه نه تکنیکالی اما با ۱-۲ نفر تکنیکالیست مشورت کردم نظرشون مثبت بود روی خرید در این محدوده ۴۴۰ تومانإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
همچنان اضافه کردن فملیح!در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
خرید نسبتا سنگین والبر پله اول
برای جور کردن پولش مقداری از اکثر سهم ها رو به صف خرید فروختم
فاصله ۱۲۰ تومانی حق با سهم واقعا نوبره...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
همچنین برای زنده نگه داشتن امید در دل خریداران پارس پامچال سعی می کنم بعضی روزها درحد ۱۰۰۰ تا عرضه داشتم باشم! مثل امروز:Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
خب کگاز هم رفت رو غلطک. از یکشنبه سهم با صف میره بالای ۷۰۰در اصل توسط کیوان پست شده است مشاهده پستفولای کارش تموم شد و رفت....
وبملت کارش تموم شد جه صف بشه چه نشه اینهم رفت...
کگاز ، این هنوز نرفته رو مسیر خودش...ببینم امروز چکار میکنه !
هرکی هم تو یکی دو روز گذشته مپنا خرید برد! استراحت و اصلاح حالیش نیست!! بدجوری داره اوج میگیره !! /.:blinksmiley.:/ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-

نظر