امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رامین حیاتی
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 1321

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    درود؛

تقريبا از بازار خارج شدم به جز پامچال، يكي دو تا دارويي و البته واتي و پاسارگاد كه صف فروشند و نمي تونستن خارج بشم!!

هم مشغله كاري زياد شده هم بازار بسيار زياد اعصاب خورد كن!! سعي مي كنم زين پس فقط سهم هاي كوچك يا بتا منفي شكار كنم. از بزرگ تر هاشون كه آبي گرم نشد!!
    سید جان متاستفانه کارگذاری ها گند زدن به بازار شرایط اعتبار بخشی مختلفی به وجود آوردن 10روزه 20روزه 30روزه و...کلا کل ماه نمیزارن خرید فروش روال عادی داشته باشه قبلا حداقل میگفتیم آخر ماه تصفیه میشه حالا کل ماه شده تصفیه!!!
    همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• DJANGO
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1701

اضافه نمودن به وسپه.ببینم این وسپه که اینهمه سود توش مخفی شده تا کجا میزارن بیاد پایین.
      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• Giallorossi
        عضو عادی
        • Sep 2012
        • 218

اضافه کردن به شبریز تو منفی 4

نظر

• Domrol
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 37

سلام من امروز حفاري و فاذر تو منفي اضافه كردم

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

نصف وبملتهام فروش نرفت /:.sadsmiley.:/
            احساس بدی به بازار دارم فکر میکنم بازار داره وارد فاز اصلاحی یکی 2 ماهه میشه و پولها هم آروم آروم آب میره هرچی سود گرفتین پس میگیره و تو این مدت هم دوباره دور نوسان گیرهاست که هر چند روز یکبار میرن تو گروههای مختلف موج سواری تا این فاز تموم بشه.... دلیلشو اصلا نمی تونم درک کنم اما واعا رفته رو اعصابم.
            امروز بخشی از وبملت که فروخته شد را خگستر خریدم ظاهرا بازار فعلا بد و خوب نمیشناسه و میخواد موج سواری فعلیشو بگذاره رو خودرو . اصلا به این گروه اعتقادی ندارم چون از نزدیک این قماشو میشناسیم و سایه بی کفایتشون رو ما سنگینی میکنه ، از این گروه هیچ سودی به کسی نمی رسه اما ضرر و تو پاچه ملت کردن تا دلت بخواد. کلا افراد فعلی که مدیریت گروههای خودرو رو یدک میکشند افراد فاقد درک اصول مدیریتی هستند و صرفا به منافع شخصی و باند بازی هاشون فکر میکنند ، ولی متاسفانه بازار ما خودشو فدای اینها میکنه و سهمهای با ارزشو میده زیر گیوتین !
            چاره ای نیست... با احتیاط باهاش برم ببینم چی میشه...
            آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/08/20, 11:34.
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
              نصف وبملتهام فروش نرفت /:.sadsmiley.:/
              احساس بدی به بازار دارم فکر میکنم بازار داره وارد فاز اصلاحی یکی 2 ماهه میشه و پولها هم آروم آروم آب میره هرچی سود گرفتین پس میگیره و تو این مدت هم دوباره دور نوسان گیرهاست که هر چند روز یکبار میرن تو گروههای مختلف موج سواری تا این فاز تموم بشه.... دلیلشو اصلا نمی تونم درک کنم اما واعا رفته رو اعصابم.
              امروز بخشی از وبملت که فروخته شد را خگستر خریدم ظاهرا بازار فعلا بد و خوب نمیشناسه و میخواد موج سواری فعلیشو بگذاره رو خودرو . با احتیاط باهاش برم ببینم چی میشه...
              با سلام آقای کیوان بنده هم با نظر شما موافق هستم بازار اصلاح خواهد کرد چون انگیزه رشد برای گروه خاص وجود ندارد و تا زمانی خبر خاص بسیار قوی وجود نداشته بازار اصلاح خواهد کرد اعلام معارفه پتر وشیمی جم هم تاثیر دارد حالا خبر بسیار قوی خوب می تواند نتیجه مذاکرات هسته ای باشد و یا گزارش 6 ماهه ویا لغو بخش نامه های دولت احمدی نژاد که برای بازار سود مند باشد با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• siagh
                عضو جدید
                • Apr 2012
                • 6

با سلام وعرض احترام به همه دوستان /امروز 1700 تا فاراک داشتم دو ماهه با 119٪ سود فروختم / خدا راشکر / ان شاالله همه پر سود باشند.

نظر

• yegane
                  عضو جدید
                  • Jun 2011
                  • 16

سلام به همه دوستان
                  آقا از کجا میشه فهمید نرخ فروش هر محصول تو بودجه شرکتها چند دیده شده؟

نظر

• Sam1362
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 208

در اصل توسط yegane پست شده است View Post
                    سلام به همه دوستان
                    آقا از کجا میشه فهمید نرخ فروش هر محصول تو بودجه شرکتها چند دیده شده؟
                    سلام
                    تو پیشبینی سود هر شرکت جداولی وجود داره که شامل میزان تولید، میزان فروش، موجودی آماده برای فروش و مبلغ فروشه.
                    اگر مبلغ فروش هر محصول را بر میزان فروش آن تقسیم کنید به نرخ فروش میرسید.
                    [COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]

نظر

• شبندر
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 3598

امروز خودرو و وساپا را با قيمت سازي بالا نگهداشتند اين كارشون خوب نبود لطفا اجازه بدين تا قيمتها بطور طبيعي رشد كنند اگر تا شنبه و يكشنبه اصلاح ميكرد خيلي بهتر بود تا فردا صف خريد بشه بهر حال حقيقي ها سهمشون را نگهدارند. اگر خبرهاي رسيده خيلي عالي بود بايد تمام گروه مثبت مي بودند به نظرم فردا جو احساسي باعث مثبت بودن سهم خواهد بود ولي از شنبه گروه خودرو يك اصلاح موقتي خواهد داشت ودوباره طي روزهاي سه شنبه و چهارشنبه رشد خواهد كرد.
                      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                        امروز خودرو و وساپا را با قيمت سازي بالا نگهداشتند اين كارشون خوب نبود لطفا اجازه بدين تا قيمتها بطور طبيعي رشد كنند اگر تا شنبه و يكشنبه اصلاح ميكرد خيلي بهتر بود تا فردا صف خريد بشه بهر حال حقيقي ها سهمشون را نگهدارند. اگر خبرهاي رسيده خيلي عالي بود بايد تمام گروه مثبت مي بودند به نظرم فردا جو احساسي باعث مثبت بودن سهم خواهد بود ولي از شنبه گروه خودرو يك اصلاح موقتي خواهد داشت ودوباره طي روزهاي سه شنبه و چهارشنبه رشد خواهد كرد.
                        ديروز ساعت 3به بعد خبر فروش 30شرکت زير مجموعه ايران خودرو نشست تو سايت همه خبرگزاريها.
                        اين خبر يعني صف خريد ايران خودرو و زير مجموعه ها.
                        ايران خودرو از محل فروش چقدر سود خواهد برد.تعديل مثبت سود؟
                        مثلا بلوک مديريتي 75درصدي خاور را چند خواهد فروخت؟
                        ايا نبايد ايران خودرو و زير مجموعه صف خريد مي شد.؟
                        تازه قيمت ارز هم امد حدود 3100تومان
                        شنيدم شيفتهاي کاري ايران خودرو هم راه افتاده است و توليدش دوباره داره رونق ميگيره
                        اين خبرها در کنار خبرهاي خوب کاري دولت در سياست داخلي و خارجي هم در نظر بگيريم.

نظر

• امیر303
                          عضو عادی
                          • Sep 2012
                          • 279

فروش وخارزم خرید خودرو و خزامیا.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                            ديروز ساعت 3به بعد خبر فروش 30شرکت زير مجموعه ايران خودرو نشست تو سايت همه خبرگزاريها.
                            اين خبر يعني صف خريد ايران خودرو و زير مجموعه ها.
                            ايران خودرو از محل فروش چقدر سود خواهد برد.تعديل مثبت سود؟
                            مثلا بلوک مديريتي 75درصدي خاور را چند خواهد فروخت؟
                            ايا نبايد ايران خودرو و زير مجموعه صف خريد مي شد.؟
                            تازه قيمت ارز هم امد حدود 3100تومان

شنيدم شيفتهاي کاري ايران خودرو هم راه افتاده است و توليدش دوباره داره رونق ميگيره
                            اين خبرها در کنار خبرهاي خوب کاري دولت در سياست داخلي و خارجي هم در نظر بگيريم.
                            فرمايش شما درسته من خودم معتقدم قيمت خودرو خرداد سال بعد 14000تومان خواهد شد ولي با دست كاري قيمت مخالفم زيرا روند سهم را دستخوش تغييرات غير طبيعي خواهد كرد شايد من اولين نفري بودم كه قيمتهاي بالايي براي گروه خودرو داده ام از سه چهار ماه پيش دائم با توجه به خبرهاي مخبرينم مي گويم كه قيمت گروه خودرو تا 1000درصد افزايش خواهد يافت والانم مي گويم كه تا سال 93 قيمتهاي گروه خودرويي پايين 1000نخواهد بود اما معاملات امروز را نظاره گر بودم و ميديدم كه خريدار 4 يا 5 تومان بالاتر از فروش مي خريد اين يعني قيمت سازي و روند غيرطبيعي سهم و جوگيري حقيقي ها را در پي خواهد داشت و به ضرر حقيقي ها تمام خواهد شد.
                            اما در مورد خبرهايي كه گفتيد پس چرا ايران خودرو صف خريد نبود و زير مجموعه هايش هم همينطور؟ مي دانيد چرا چون اين سنگ خيلي بزرگ است ايران خودرو وپارسشو نتونست بفروشه حالا چطور مي خواهد 30شركت زيان ده را بفروشه مطمئن باشيد كه با اين خبر بازار تحت تاثير زيادي قرار نمي گيره بلكه سرگردان ميشه و حركت درست سهم را تخريب خواهد كرد من اول فكر مي كردم اين خبر باعث رشد سهم ميشه ولي كارشناسهايم نظر كاملا متفاوتي دارند زيرا آنها معتقدند كه اين مزايده ها هرگز عملي نمي شوند و چيزي كه باعث رشد سهم مي شود اينگونه خبرهاي سنگين نيست و ديديدم كه بازار متوجه شد و از فردا به خاطر همين خبر با وجود اينكه چهارشنبه است ممكن است دوباره خودرو طعم منفي بودن را بچشد البته چهارشنبه ها به هيج وجه خريد توصيه نميشود مگر در شرايط بسيار خاص كه با وجود رشد چندين روزه خودرو مقداري هم اصلاح لازم است بهر حال من توصيه ام به حقيقي ها اين است كه در گروه خودرو اسير نوسانات نشوند و سهم خودشون را تا خرداد 93 نگهداري كنند.
                            آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2013/08/20, 15:44.
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• rezasedghi
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 80

خرید 3000 تایی ذوب
                              [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• roohe-khashen
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2270

فروش کلیه لسرما ها و چشیدن سودی 100درصدی دیگر در بازه 3 ماهه البته امیدوارم خریدار هم سود خوبی کنه اضافه کردن مقداری ثتران به ثتران های قبلی میانگینم شد 145 ببینم این یکی 3ماهه چند درصد میده:.thumbsupsmileyanim
                                دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

در حال کار...
                                X