در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
همین طوری خوبه ادامه بده ...
-
-
نصف وبملتهام فروش نرفت /:.sadsmiley.:/
احساس بدی به بازار دارم فکر میکنم بازار داره وارد فاز اصلاحی یکی 2 ماهه میشه و پولها هم آروم آروم آب میره هرچی سود گرفتین پس میگیره و تو این مدت هم دوباره دور نوسان گیرهاست که هر چند روز یکبار میرن تو گروههای مختلف موج سواری تا این فاز تموم بشه.... دلیلشو اصلا نمی تونم درک کنم اما واعا رفته رو اعصابم.
امروز بخشی از وبملت که فروخته شد را خگستر خریدم ظاهرا بازار فعلا بد و خوب نمیشناسه و میخواد موج سواری فعلیشو بگذاره رو خودرو . اصلا به این گروه اعتقادی ندارم چون از نزدیک این قماشو میشناسیم و سایه بی کفایتشون رو ما سنگینی میکنه ، از این گروه هیچ سودی به کسی نمی رسه اما ضرر و تو پاچه ملت کردن تا دلت بخواد. کلا افراد فعلی که مدیریت گروههای خودرو رو یدک میکشند افراد فاقد درک اصول مدیریتی هستند و صرفا به منافع شخصی و باند بازی هاشون فکر میکنند ، ولی متاسفانه بازار ما خودشو فدای اینها میکنه و سهمهای با ارزشو میده زیر گیوتین !
چاره ای نیست... با احتیاط باهاش برم ببینم چی میشه...آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/08/20, 11:34.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postنصف وبملتهام فروش نرفت /:.sadsmiley.:/
احساس بدی به بازار دارم فکر میکنم بازار داره وارد فاز اصلاحی یکی 2 ماهه میشه و پولها هم آروم آروم آب میره هرچی سود گرفتین پس میگیره و تو این مدت هم دوباره دور نوسان گیرهاست که هر چند روز یکبار میرن تو گروههای مختلف موج سواری تا این فاز تموم بشه.... دلیلشو اصلا نمی تونم درک کنم اما واعا رفته رو اعصابم.
امروز بخشی از وبملت که فروخته شد را خگستر خریدم ظاهرا بازار فعلا بد و خوب نمیشناسه و میخواد موج سواری فعلیشو بگذاره رو خودرو . با احتیاط باهاش برم ببینم چی میشه...كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط yegane پست شده است View Postسلام به همه دوستان
آقا از کجا میشه فهمید نرخ فروش هر محصول تو بودجه شرکتها چند دیده شده؟
تو پیشبینی سود هر شرکت جداولی وجود داره که شامل میزان تولید، میزان فروش، موجودی آماده برای فروش و مبلغ فروشه.
اگر مبلغ فروش هر محصول را بر میزان فروش آن تقسیم کنید به نرخ فروش میرسید.[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
امروز خودرو و وساپا را با قيمت سازي بالا نگهداشتند اين كارشون خوب نبود لطفا اجازه بدين تا قيمتها بطور طبيعي رشد كنند اگر تا شنبه و يكشنبه اصلاح ميكرد خيلي بهتر بود تا فردا صف خريد بشه بهر حال حقيقي ها سهمشون را نگهدارند. اگر خبرهاي رسيده خيلي عالي بود بايد تمام گروه مثبت مي بودند به نظرم فردا جو احساسي باعث مثبت بودن سهم خواهد بود ولي از شنبه گروه خودرو يك اصلاح موقتي خواهد داشت ودوباره طي روزهاي سه شنبه و چهارشنبه رشد خواهد كرد.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postامروز خودرو و وساپا را با قيمت سازي بالا نگهداشتند اين كارشون خوب نبود لطفا اجازه بدين تا قيمتها بطور طبيعي رشد كنند اگر تا شنبه و يكشنبه اصلاح ميكرد خيلي بهتر بود تا فردا صف خريد بشه بهر حال حقيقي ها سهمشون را نگهدارند. اگر خبرهاي رسيده خيلي عالي بود بايد تمام گروه مثبت مي بودند به نظرم فردا جو احساسي باعث مثبت بودن سهم خواهد بود ولي از شنبه گروه خودرو يك اصلاح موقتي خواهد داشت ودوباره طي روزهاي سه شنبه و چهارشنبه رشد خواهد كرد.
اين خبر يعني صف خريد ايران خودرو و زير مجموعه ها.
ايران خودرو از محل فروش چقدر سود خواهد برد.تعديل مثبت سود؟
مثلا بلوک مديريتي 75درصدي خاور را چند خواهد فروخت؟
ايا نبايد ايران خودرو و زير مجموعه صف خريد مي شد.؟
تازه قيمت ارز هم امد حدود 3100تومان
شنيدم شيفتهاي کاري ايران خودرو هم راه افتاده است و توليدش دوباره داره رونق ميگيره
اين خبرها در کنار خبرهاي خوب کاري دولت در سياست داخلي و خارجي هم در نظر بگيريم.
نظر
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postديروز ساعت 3به بعد خبر فروش 30شرکت زير مجموعه ايران خودرو نشست تو سايت همه خبرگزاريها.
اين خبر يعني صف خريد ايران خودرو و زير مجموعه ها.
ايران خودرو از محل فروش چقدر سود خواهد برد.تعديل مثبت سود؟
مثلا بلوک مديريتي 75درصدي خاور را چند خواهد فروخت؟
ايا نبايد ايران خودرو و زير مجموعه صف خريد مي شد.؟
تازه قيمت ارز هم امد حدود 3100تومان
شنيدم شيفتهاي کاري ايران خودرو هم راه افتاده است و توليدش دوباره داره رونق ميگيره
اين خبرها در کنار خبرهاي خوب کاري دولت در سياست داخلي و خارجي هم در نظر بگيريم.
اما در مورد خبرهايي كه گفتيد پس چرا ايران خودرو صف خريد نبود و زير مجموعه هايش هم همينطور؟ مي دانيد چرا چون اين سنگ خيلي بزرگ است ايران خودرو وپارسشو نتونست بفروشه حالا چطور مي خواهد 30شركت زيان ده را بفروشه مطمئن باشيد كه با اين خبر بازار تحت تاثير زيادي قرار نمي گيره بلكه سرگردان ميشه و حركت درست سهم را تخريب خواهد كرد من اول فكر مي كردم اين خبر باعث رشد سهم ميشه ولي كارشناسهايم نظر كاملا متفاوتي دارند زيرا آنها معتقدند كه اين مزايده ها هرگز عملي نمي شوند و چيزي كه باعث رشد سهم مي شود اينگونه خبرهاي سنگين نيست و ديديدم كه بازار متوجه شد و از فردا به خاطر همين خبر با وجود اينكه چهارشنبه است ممكن است دوباره خودرو طعم منفي بودن را بچشد البته چهارشنبه ها به هيج وجه خريد توصيه نميشود مگر در شرايط بسيار خاص كه با وجود رشد چندين روزه خودرو مقداري هم اصلاح لازم است بهر حال من توصيه ام به حقيقي ها اين است كه در گروه خودرو اسير نوسانات نشوند و سهم خودشون را تا خرداد 93 نگهداري كنند.آخرین ویرایش توسط شبندر؛ 2013/08/20, 15:44.دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
خرید 3000 تایی ذوب[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
فروش کلیه لسرما ها و چشیدن سودی 100درصدی دیگر در بازه 3 ماهه البته امیدوارم خریدار هم سود خوبی کنه اضافه کردن مقداری ثتران به ثتران های قبلی میانگینم شد 145 ببینم این یکی 3ماهه چند درصد میده:.thumbsupsmileyanimدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
نظر