امروز غبشهر های فروخته شده در 40781 را در 39411 جایگزین کردم.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
http://www.iraneconomist.com/fa/news/32500
چالش های به ارث رسیده دولت یازدهم از زبان معاون اول:
طعنه سیاسی جهانگیری در تودیع وزیر پیشین اقتصاد
نظر
-
در اصل توسط qaz123 پست شده است View Posthttp://www.iraneconomist.com/fa/news/32500
چالش های به ارث رسیده دولت یازدهم از زبان معاون اول:
طعنه سیاسی جهانگیری در تودیع وزیر پیشین اقتصاد
نظر
-
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Post1-امروز نظاره گر صف خودرويي ها بودم كه اصلا خوب نبود اميد وارم حقيقي ها گول اين صف را نخورده باشند چون شنبه ويكشنبه گروه اصلاح خودش را شروع خواهد كرد. و بعد از يك اصلاح خوب دوباره رشد اين گروه آغاز ميشه.
توصيه ها: روزهاي چهارشنبه به هيچ وجه خريد نكنيد، هميشه در بازار منفي خريد كنيد، اگر هم خريد كرديد اشكالي نداره بايد يك پنج روزي تحمل كنيد تا به سود برسيد.
پيش بيني: هفته بعد هفته اصلاح گروه خودرو مي باشد،
2-بانك ها بايك اصلاح خوب تا دوشنبه دوباره صف خريدشون بر مي گرده اين روزها خريدهاي خوبي ميشه انجام داد مطمئن باشيد امسال قيمت بدترين بانكي 500تومان خواهد بود.
3-فلزات: اين گروه بدليل عزم دولت براي ثابت نگهداشتن قيمت مسكن و ساير صنايع به نظرم تا 100درصد ماه هاي آينده كاهش قيمتي خواهد داشت.
4-تجهيزات: گروه تجهيزاتي با قدرت پيش خواهد رفت مثلا مپنا تا 1500تومان را خواهد ديد.
5-دارويي: كاهش قيمت دارو با ارز 1226 توماني حتمي است بنابراين گروه دارويي تا نصف قيمت هاي كنوني كاهش خواهد داشت
6-سيماني: سيمانيها با وجود افزايش قيمت سيمان به خاطر كنترل قيمت مسكن تا آبان ماه امسال اصلاح اساسي خواهند داشت مثلا سفارس تا 150 تومان كاهش دارد.
7-سرمايه گذاريها: اين گروه بسته به نوع سرمايه گذاريشون تغيير خواهند كرد.
....
نظر
-
امروز خرید وسپه رو در 219 گذاشتمو رفتم بیرون
اومدم سریع کامپیوترو روشن کردم ببینم چی شد...اما متاسفانه مثل اینکه نرسیده بود دوباره بخریمش...
حواسمم به وخارزم بود ببینم این سقف دو قلوش عملی میشه یا نه...
شکربن رو هم در قیمت های مورد معامله دید زدمو بقیه داستان...
نظر
-
افزودن مقداری والبر ؛ همین و بس[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
-
در اصل توسط ابوذر پست شده است View Postاولش که مطالبت را خوندم شبندر جان گفتم داری عاقلانه میگی (اصلاح قیمت خودرو وبانکی )ولی در ادامه دوباره رفتی تو جاده خاکی واز اون حرفها که مرغ پخته هم به /:.yead.://:.yead.:/خنده میافته/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
نظر