امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط rezasedghi پست شده است View Post
    سلام جناب شریعت عزیز؛
    تو این یکی دو ماه اخیر بر اساس نوشته های شما خرید داشتم هرچند کم :
    والبر - دتماد -وغدیر - اخابر ذوب و حق بیمه ملت در کف امروز. والله دیگه پولی ندارم که شپدیس یا پامچال بخرم به نظرت کدو م یکی را بفروشم؟
    درود؛

والا پامچال که دیگه احتمالا گیر نمیاد برای خرید اما شپدیس خیلی خوبه. البته بیشتر سهم های شما الان فروشی نیستند. به نظرم اگر محدودیت زمانی ندارید فعلا با همین ها بمونید چون اگر بفرشوید شاید نهایتا 2-3 درصد پایین تر بتونید جایگزین کنید که ارزش نداره
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

اخضر ابراهیمی: حمله به سوریه بدون تایید سازمان ملل ممکن نیست
      اخضر ابراهیمی، فرستاده ویژه سازمان ملل در امور سوریه، گفت اقدام نظامی احتمالی در سوریه باید به تایید شورای امنیت سازمان ملل برسد.
      آقای ابراهیمی گفته است که چنانچه ایالات متحده و یا روسیه سندی دارند که نشان میدهد چه کسی مسئول حمله شیمیایی در حومه دمشق بوده است، باید آن را در اختیار سازمان ملل و بازرسانش قرار دهند.

فرستاده ویژه سازمان ملل گفته: "فکر میکنم حقوق بینالملل در این باره کاملا روشن است. بنا به قوانین بینالمللی اقدام نظامی باید پس از تصمیم شورای امنیت سازمان ملل انجام شود."
      کلیکنظر خود را درباره این خبر با دیگران در میان بگذارید.
      آقای ابراهیمی در حالی این موضع را بیان کرده که آمریکا، بریتانیا و فرانسه، به همراه ترکیه و چند کشور عربی، میگویند احتمال دارد به اقدام نظامی علیه حکومت سوریه دست بزنند. کلیکبیشتر بخوانید.
      بریتانیا گفته به همین منظور قطعنامهای را به شورای امنیت سازمان ملل میبرد. کلیکبیشتر بخوانید.
      چین و روسیه، از اعضای دائم شورای امنیت، نسبت به تبعات اقدام نظامی علیه سوریه هشدار دادهاند. همچنین مقامهای ایران، متحد اصلی سوریه در منطقه، گفتهاند حمله به سوریه فاجعهبار خواهد بود. کلیکبیشتر بخوانید.

اخرین خبر از bbcpersian
      ......

نظر

• Arash007
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 541

در اصل توسط malaki12003 پست شده است View Post
        دوستان بازار خیلی خطرناک شده من که طی دو روز گذشته نقد کردم اما انصافا قیمت سهم و حقش برای هفته دیگه خیلی وسوسه کنندست. اگه سوریه مورد حمله وقع بشه بدون شک بورس 20 دصد افت میکنه و اگه بعدش اسراییل یا عربستان مورد حمله واقع بشه 20 درصد دیگه افت میکنه و نهایتا اگه ایران هم وارد درگیری بشه بورس به یک سوم ارزش کنونی میرسه یعنی به ارزش پارسال و شایدم کمتر. بازار در حال اصلاحه اگه شما پارسال هم همین موقع ها یادتون بیاد حتما میدونید اصلاح شاخص تا چقدر میتونه بازار و داقون کنه. پارسال همین موقع ها بود شاخص تا 20 هزارتا هم پایین اومد. بعدشم وضعیت الان خیلی وخیم تره و بحث جنگ سوریه و درگیری ایران احتمالش بیشتره. این خبر سوریه اونقدر جدیه که نفت 6 درصد قیمتش بالا رفته و آقای خامنه ای برای اولین بار تعبیر شرایط جاری رو به انبار باروت کرده اند . شما هم سعی کنید مثله بنده لااقل نصف پولتون رو نقد کنید و اون نصفه ی دیگه رو هم با بهترین سهم های بازار که فرصت خرید دادند عوض کند و بشیند بازار و بنگرید و هفته دیگه هم یا بازار منفیه یا متعادل و بعیده بحث سوریه به سرعت به نتیجه برسه و اصلاح شاخص تا چند هفته طول میکشه و احتمالا تا نزدیکای 50 هزارتا هم میاد. یادتون باشه امروز خیلی از سهم های شاخص ساز مثله بانکیها خریدار نداشتند تا حجم بخورند و گرنه امروز باید بازار شاخص کل رو با 4 درصد منفی میدید.
        گلم اگه وضیعت بحرانی بشه تا اطلاع ثانوی بازار تعطیل میشه

نظر

• arak_bourse
          کاربر فعال
          • Nov 2010
          • 3802

سلام دوستان

لطفا جهت ابراز نارضایتی از وضعیت بورس و همچنین تغییر مدیران دولت قبلی از طریق فرم های زیر شکایت خود را اعلام کنید . مطمئن باشید اگر هماهنگ باشیم تاثیر گذار خواهد بود لطفا حداقل دقایقی از وقت خودتان را اختصاص دهید و بی خیال نباشید . پیشنهاد می کنم این موارد را در شکایات خود عنوان کنید :

برکناری مدیران کنونی بورس و انتخاب مدیران شایسته

حمایت از بازار بورس و سهامداران

لطفا به همه اطلاع رسانی کنید ...... تا جلوی سفته بازان بیاستیم
          تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• malaki12003
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 51

در اصل توسط Arash007 پست شده است View Post
            گلم اگه وضیعت بحرانی بشه تا اطلاع ثانوی بازار تعطیل میشه
            قیمت آنلاین معاملات نفت تا این لحظه که اصلاح خاصی صورت نگرفته و فعلا متعادل داره معامله میشه نه سبز نه قرمز

آخرین ویرایش توسط malaki12003؛ 2013/08/29, 08:32.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14644

امروز فقط منتظر بازار مثبت فردا بودم
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20669

امروز رفتم برای شرکت در آزمون اصول بازار سرمایه .........چقد هم شرکت کرده بودن .......ما همون اول ساندیس رو زدیم به بدن بعد رفتیم سر جلسه تا 60 تا خسوال اول رو خوب زدم .....بعدش دیگه کم اوردم ....البته خوب بدون مطالعه رفته بودم بر اساس همین اطلاعات ولی اونقدرها هم که میگفتن سخته سخت نیست ....یه دور سر فصل ها رو بخونی بسه ........

فک کنم بدترین قسمتی که زدم اصول بازار سرمایه اسلامی و اخلاق حرفه ای بود (-: سوالات شرعی دیگه چی بود داده بودن !!!

توی معاملات عملی که اخلاق وجود نداره مثلا فک کنید یکی پیر مرده و سن و سالش از ما بیشتره .......موقع صف فروش یا خرید بهش بگیم اقا شما بیا سر خط ....و ما هم بریم ته صف و n تا روز 4 درصد بپره ...هاها
                ..ولمون کنید بابا.....

بدی این ازمون ها اینه که برای قبولی باید از یه درصدی به بالا بزنی همه ی سر فصل ها رو .......

در کل هیچ کدوم از مطالب این ازمون و خوندن این کتاب ها به درد بورس ایران نمیخوره .....هاها.....فقط برای گرفتن مدرکه .........

چقدر هم شرکت کرده بودن...بیشترشون دانشجو های اقتصاد و مدیریت بودن فک کنم ....بابا ما رشتمون کامپیوتر بوده .....چه فایده که نصف شرکت کننده ها اصلا تجربه بورس بازی رو نداشتن ............مردید بیاد عملی ....... (-:

در کل تحربه خوبی بود ....سوال ها هم دستم اومد دیگه (-: دفعه بعد انشالله همه رو بالا 80 درصد میزنم .....هاها
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/30, 19:18.
                ///

نظر

• "heydar"
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 7493

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                  امروز رفتم برای شرکت در آزمون اصول بازار سرمایه .........چقد هم شرکت کرده بودن .......ما همون اول ساندیس رو زدیم به بدن بعد رفتیم سر جلسه تا 60 تا خسوال اول رو خوب زدم .....بعدش دیگه کم اوردم ....البته خوب بدون مطالعه رفته بودم بر اساس همین اطلاعات ولی اونقدرها هم که میگفتن سخته سخت نیست ....یه دور سر فصل ها رو بخونی بسه ........

فک کنم بدترین قسمتی که زدم اصول بازار سرمایه اسلامی و اخلاق حرفه ای بود (-: سوالات شرعی دیگه چی بود داده بودن !!!

توی معاملات عملی که اخلاق وجود نداره مثلا فک کنید یکی پیر مرده و سن و سالش از ما بیشتره .......موقع صف فروش یا خرید بهش بگیم اقا شما بیا سر خط ....و ما هم بریم ته صف و n تا روز 4 درصد بپره ...هاها
                  ..ولمون کنید بابا.....

بدی این ازمون ها اینه که برای قبولی باید از یه درصدی به بالا بزنی همه ی سر فصل ها رو .......

در کل هیچ کدوم از مطالب این ازمون و خوندن این کتاب ها به درد بورس ایران نمیخوره .....هاها.....فقط برای گرفتن مدرکه .........

چقدر هم شرکت کرده بودن...بیشترشون دانشجو های اقتصاد و مدیریت بودن فک کنم ....بابا ما رشتمون کامپیوتر بوده .....چه فایده که نصف شرکت کننده ها اصلا تجربه بورس بازی رو نداشتن ............مردید بیاد عملی ....... (-:

در کل تحربه خوبی بود ....سوال ها هم دستم اومد دیگه (-: دفعه بعد انشالله همه رو بالا 80 درصد میزنم .....هاها
                  سلام میثم جان
                  مدرکش به جز برای معامله گری به چه درد دیگر میخوره؟

نظر

• فرزان
                    عضو عادی
                    • Aug 2013
                    • 218

سلام دوستان
                    بی صبرانه منتظر معاملات فردا هستم و میل شدیدی به خرید دارم اما استادان گرامی فعلا توصیه به صبوری دارند
                    من قطعا به توصیه های مفیدشان عمل خواهم کرد.
                    موفق باشید.

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20669

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                      سلام میثم جان
                      مدرکش به جز برای معامله گری به چه درد دیگر میخوره؟
                      اخذ این مدرک پیش نیاز گرفتن 8 مدرک دیگست .

اخذ این مدرک از پیش شرط فعالیت های شغلی در هر سمتی در نهاد های مالی فعال در بازار سرمایه است......

به هر حال داشتن مدرک از بی مدرکی خیلی بهتره ........

و به عنوان مثال در سایت بورس نیوز هرز چند گاهی اگهی استخدام در فلان شرکت کارگزاری میاد >>>>الان ما هزاری هم بریم شرکت های کارگزاری بگیم ما فلان سهامو معرفی کردیم میگن مدرکت چیه (-: البته عمرا من از شغل کارمندی خوشم نمیاد و عمرا بخوام با چندر غاز حقوق برای شرکتی کار کنم....
                      یا برای زدن شرکت های سرمایه گذاری یا صندوق سرمایه گذاری یا حتی زدن کارگزاری داشتن یکی از این مدارک لازمه .....که پیش شرطش هم گرفتن این مدرکه......
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/30, 20:26.
                      ///

نظر

• بهرام خان
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 76

ميثم خان سلام .... ممكنه پيرامون رفرنس هاي ازموني كه در ان شركت كرديد و نيز تاريخ ازمون هايش. در اينده راهنمايي نماييد شايد قسمت شد همكار شما استاد هم شديم .... سپاس

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

خوش بحال شما اساتید ما که بیسواد هستیم بیسواد خواهیم ماند بیسواد خواهیم مورد.
                          تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• a.s
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 186

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

..ولمون کنید بابا.....

سلام
                            منم شرکت کردم تو این آزمون!
                            به نظرم قبول شدن توش سخت نبود. فقط اون قسمت اسلامی با قوانین رو باید یه دور می خوندیم.
                            ولی انصافا حمعیت زیادی شرکت کرده بودن! هرچند که اکثرا سیاه لشگر بودند!
                            ایشالا مدرکای بعدیش رو هم بگیریم!
                            Trend is Your Friend

نظر

• رامین حیاتی
                              عضو فعال
                              • Jan 2013
                              • 1321

امروز هم صف فروش شدید داریم که ظاهرا سهام دارانشون بی اصلاع هستن یه چیز شنیدن ول نمیکنن مجلس انگلیس رای منفی داد به جنگ آمریکا هم که توش مونده کشورهای خاورمیانه هم که بدجور ترسیدن
                              پس جنگ منتفیه همون روز اول هم بهتون گفتم
                              همین طوری خوبه ادامه بده ...

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14644

خریدار مپنا در -4 و فروش اون در +4 برنامه امروز ماست
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X