کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اگر اونجا هم برسه اضافه می کنم. اگر 100 تومان هم بشه باز هم اضافه می کنم. ضمنا من 50 درصد سبدم صف خریده و دغدغه زیادی ندارم برای بازار. ان شالله هروقت قسمت بود بازار برمیگرده و سهم های محکمی که خریدیم رو با سود خوب می فروشیم
کسی نقد هستش شروع کنه از هر گروه سهمهای تاپ و خوب و بنیادی با پی بر ای پایین را پلکانی بخره.....غبشهر.شپدیس .شتران و ....خلاصه اینکه فرصت خوبی برای خرید پیش اومده.اما خرید در سه پارت توصیه میشه....
برعکس خیلی ها که میگن بازار خوب میشه من صبح 35% رفتم تو صف فروش نقد شدم ولی 15% غبشهر و کگل خریدم فعلا 20% نقد.. ولی اگه تا یکشنبه بازار برنگرده 100% نقد میکنم.....
سيد جان سلام
سبد من شامل ذوب - وپارس - حفاري - وسپه - فملي هست به نظرت چكار كنم. بازار بهم ريخت
درود بر شما؛
سبدت بتونیه که برادر من. هیچ کدوم رو دست بهش نزن خواهیم دید در میان مدت فروشنده ها ضرر خواهند کرد یا خریدارها
بالشخصه از خریدهای امروزم کاملا راضیم. الان اومدم دیدم هر چی از صف خریدم در انتهای بازار بالاتر معامله شده. پارمچال عزیز هم که حسابی آبرومون رو خرید!
ببینید وقتی من تو کلاس ها از مدیریت سبد سرمایه گذاری صحبت می کنم و اکثر دوستان موقع این بحث خمیازه می کشند نتیجش همین میشه دیگه!
من از 2 ماه پیش 50 درصد سبدم رو کامل منتقل کردم به سهم های بسیار کوچک و مطمئن. دلیلم هم کاهش ریسک بود که الان دارم میبینم که یک هفته هم بازار منفی بخوره سبد من کاهش نخواهد داشت به اون صورت. وقتی همیشه به فاکتور بازده توجه می کنیم و ریسک کاملا مغفول واقع میشه نتیجش همین معاملات هیجانیه. در حال تدوین چند سناریو برای گزارش به شرکت های سرمایه گذاری هستم و قطعا بهشون خواهم گفت باید بخرید و حمایت کنید در روزهای آتی
ما سهامدارها از این وقایع کم ندیدیم... تا وقتی ایران وارد جنگی نشده باشه من در بازار خواهم ماند چه کامل و چه نسبی
به نظر من همین حکشتی داره نشون میده که بازار قطعا بر میگردد...دوستان عزیز شاید در سوریه جنگ شدید تر شود البته به صورت مقطعی ولی در کل ایران از لحاظ امنیتی در جایگاه بسیار خوبی میباشد و امیدواریم که بازار روند مثبت خودش رو دوباره از نو شروع کند البته ریزش بازار به خاطر نقد کردن برای خرید جم هم میباشد.
به نظر من همین حکشتی داره نشون میده که بازار قطعا بر میگردد...دوستان عزیز شاید در سوریه جنگ شدید تر شود البته به صورت مقطعی ولی در کل ایران از لحاظ امنیتی در جایگاه بسیار خوبی میباشد و امیدواریم که بازار روند مثبت خودش رو دوباره از نو شروع کند البته ریزش بازار به خاطر نقد کردن برای خرید جم هم میباشد.
جم تا اطلاع ثانوی عرضه نمیشه دوست عزیز...
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دوستان بازار خیلی خطرناک شده من که طی دو روز گذشته نقد کردم اما انصافا قیمت سهم و حقش برای هفته دیگه خیلی وسوسه کنندست. اگه سوریه مورد حمله وقع بشه بدون شک بورس 20 دصد افت میکنه و اگه بعدش اسراییل یا عربستان مورد حمله واقع بشه 20 درصد دیگه افت میکنه و نهایتا اگه ایران هم وارد درگیری بشه بورس به یک سوم ارزش کنونی میرسه یعنی به ارزش پارسال و شایدم کمتر. بازار در حال اصلاحه اگه شما پارسال هم همین موقع ها یادتون بیاد حتما میدونید اصلاح شاخص تا چقدر میتونه بازار و داقون کنه. پارسال همین موقع ها بود شاخص تا 20 هزارتا هم پایین اومد. بعدشم وضعیت الان خیلی وخیم تره و بحث جنگ سوریه و درگیری ایران احتمالش بیشتره. این خبر سوریه اونقدر جدیه که نفت 6 درصد قیمتش بالا رفته و آقای خامنه ای برای اولین بار تعبیر شرایط جاری رو به انبار باروت کرده اند . شما هم سعی کنید مثله بنده لااقل نصف پولتون رو نقد کنید و اون نصفه ی دیگه رو هم با بهترین سهم های بازار که فرصت خرید دادند عوض کند و بشیند بازار و بنگرید و هفته دیگه هم یا بازار منفیه یا متعادل و بعیده بحث سوریه به سرعت به نتیجه برسه و اصلاح شاخص تا چند هفته طول میکشه و احتمالا تا نزدیکای 50 هزارتا هم میاد. یادتون باشه امروز خیلی از سهم های شاخص ساز مثله بانکیها خریدار نداشتند تا حجم بخورند و گرنه امروز باید بازار شاخص کل رو با 4 درصد منفی میدید.
سلام جناب شریعت عزیز؛
تو این یکی دو ماه اخیر بر اساس نوشته های شما خرید داشتم هرچند کم :
والبر - دتماد -وغدیر - اخابر ذوب و حق بیمه ملت در کف امروز. والله دیگه پولی ندارم که شپدیس یا پامچال بخرم به نظرت کدو م یکی را بفروشم؟
[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر