سلام خرید فاذر ۲۹۰
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
سلام
در مورد فاذر
برخورد قیمت به مقاومت ۱۰۰ روزه و خط سوم بادبزن فیبوناچی یعنی ۶۱.۸% که جز سطوح برگشتی شمرده می شود همچنین مقاومت ۵۰% تصحیح فیبوناچی روی قیمت ۳۰۱ تومان بعلاوه حجم بالای معاملات در چند روز گذشته ، تشکیل کندل شمعی نزولی ، بوجود آمدن گپ کوچک ( که البته که باید طبق قواعد بسته شود) ،واگرایی مثبت در هیستوگرام MACd
نشانه هایی جهت انجام یک حرکت اصلاحی تا حدود ۲۶۳ تومان می باشد.
در صورت شکسته شدن باند مقاومتی ۲۹۰ - ۳۰۱ تومان که بعید است رشد قیمت تا ۳۷۳ تومان انتظار می رود ( مقاومت های پیش رو ۳۱۸، ۳۴۰ و باند ۳۵۰-۳۶۰ تومان می باشد)
مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد
- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم
-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
نظر
-
-
در اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستخرید حق دیدر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستخرید حق وگردشواقعا فکر نمیکردم اون دوتای اول را بتونم بخرمدر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستخرید فاذر از صف فروش
از فروشندگان عزیز نهایت تشکر را دارم
نظر
-
تا ۲۹ همین ماه اگر تمدید نشهدر اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پستباربد جان حق دی تا کی وقت دارد که۱۰۰تومان را واریز کنیم
اما خریدار گردن کلفت پشتشه
حتی اگر بخواهی نوسان هم بگیری ۱۰ تا ۲۰ درصد میده
نظر
-
با سلام و صبح بخير....با تشكر از اساتيد سايت علي الخصوص باربد عزيز وقتي ديدم ايشان روي فاذر + هستند بنده ام از روي دستشان تقلب كرده و خريد هايم بشرح ذيل ميباشد اميدوارم همگي با هم سود كنيم.....امروز خريد آذرب هايي كه ديروز ۴+ فروخته بودم در ۴-.....خريد و گردش ۳۶۹ ريال
نظر

نظر