بکاب بدجوری بوی صف خرید میده
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
دستش درد نکنهدر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستعجب.....
فروشنده حق دی داره سهم را روی ۷ منفی فردا تقدیم میکنه
اونم ۱۱۲ تومن زیر قیمت سهم
به قول ناپلئون اگر دیدی حریفت داره حماقت میکنه مزاحمش نشووقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
عذر میخوام باربد جان پلاسکوح تا کی وقت داره؟
نظرت چیه؟
میشه زود جواب بدی؟بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="۷"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: ۲۲۴۹۰۵۴۴[SIZE="۶"][/SIZE]
نظر
-
بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۰/۰۴/۰۴ با توجه به افزایش سرمایهُ شرکت از مبلغ ۹۷,۰۰۰ میلیون ریال بهمبلغ ۳۸۸,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۲۹۱۰۰۰ میلیون ریال ) ، مهلت استفاده از حق تقدم خرید سهام از تاریخ ۱۳۹۰/۰۴/۱۶ لغایت تاریخ ۱۳۹۰/۰۶/۱۳ و شماره حسابهای زیر جهت واریز وجوه تعیین شده ست.در اصل توسط ali.n پست شده است مشاهده پستعذر میخوام باربد جان پلاسکوح تا کی وقت داره؟
نظرت چیه؟
میشه زود جواب بدی؟
نظر
-
علی جان سفته بازیهدر اصل توسط ali.n پست شده است مشاهده پستعذر میخوام باربد جان پلاسکوح تا کی وقت داره؟
نظرت چیه؟
میشه زود جواب بدی؟
مواظب باش بازی نخوری
نظر
-
من هدف کوتاه مدت را ۳۱۰ تا ۳۲۰ دیده بودم که ۳۱۵ را دیددر اصل توسط Nima پست شده است مشاهده پستسلام باربد جان
نظرتون راجب فروش وساپا در این قیمت چی هست؟ مثل انکه شدید حمایت میشه
فکر کنم کمی استراحت نیاز داره
نظر
-
ممنون داداش گلمدر اصل توسط باربد پست شده است مشاهده پستعلی جان سفته بازیه
مواظب باش بازی نخوری
بجاش دیح خریدم ۳۳۴ دقیقا رو منفی ۵.۳ فردا
دست فروشنده درد نکنهبِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="۷"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: ۲۲۴۹۰۵۴۴[SIZE="۶"][/SIZE]
نظر

نظر