به نظر شما این صف 18میلیونیش جمع میشه؟؟
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
-
-
-
خودرو با پيش بيني سود از طرف بعضي از بزرگان بورس كه حدود 120الي 200تومان گفته اند امروز با قيمت 215تومان معامله مي شود
حقيقي ها امروز مي توانند وارد بشوندبهترين روز براي ورود است
قيمتها در خرداد 93:
خودرو 14000تومان
خاور 5000تومان
رايان6000تومان
خاذين5000 تومان
وساپا4000تومان
خساپا4500تومان
زامياد 3500تومان
...دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
رايان گنجي است كه من به خاطر خودرو زياد بهش نمي پردازم ولي در گروه خودرو بهترين است يعني اول رايان بعد خودرو
تيم تريدر من از امروز به تعداد خيلي بالا رايان و خودرو مي خرند البته من به اندازه كافي دارم صف را جمع كرديم من بهشون حقوق نمي دم كه ضرر كنم مطمئن باشيد اگر تيم من مي خرند با حداقل 100سود به من تحويل مي دهند
البته امروز خاور هم خريد داشتنددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postخودرو با پيش بيني سود از طرف بعضي از بزرگان بورس كه حدود 120الي 200تومان گفته اند امروز با قيمت 215تومان معامله مي شود
حقيقي ها امروز مي توانند وارد بشوندبهترين روز براي ورود است
قيمتها در خرداد 93:
خودرو 14000تومان
خاور 5000تومان
رايان6000تومان
خاذين5000 تومان
وساپا4000تومان
خساپا4500تومان
زامياد 3500تومان
...
[COLOR=#008000]ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]
نظر
-
طبق آخرين خبرهاي كارشناسهايم نرخ سود بانكي امسال تغيير نمي كند وتجديد ارزيابي بانك ها مدتها پيش آغاز شده
بانكي ها حتما معاملات خوبي خواهند داشت
خريد بانك دي و پاسارگاددوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر
-
مگه شما چقدر سرمايه تو بورس داري جناب شبندر؟
راستي اين آمارهاي قيمتي رو رو هوا ميدي به نظرم. ببخشيد
در اصل توسط شبندر پست شده است View Postرايان گنجي است كه من به خاطر خودرو زياد بهش نمي پردازم ولي در گروه خودرو بهترين است يعني اول رايان بعد خودرو
تيم تريدر من از امروز به تعداد خيلي بالا رايان و خودرو مي خرند البته من به اندازه كافي دارم صف را جمع كرديم من بهشون حقوق نمي دم كه ضرر كنم مطمئن باشيد اگر تيم من مي خرند با حداقل 100سود به من تحويل مي دهند
البته امروز خاور هم خريد داشتندتحلیلگر بازار tahlilgar0@
نظر
-
نظر