در اصل توسط django پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
خرید چکارن درست لحظه ای قبل از استارتدر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
فروش: ته مونده خساپا
امیدوارم روندش برگرده
خرید: زمگسا کمیآخرین ویرایش توسط عالیجناب؛ 2013/10/05, 12:03.[CENTER][COLOR=#008000][FONT=Tahoma][B]نیکی و سود [/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Tahoma][B]خویش را در زیان دیگر کسان مخواه.[/B]
[/FONT][/COLOR][B][SIZE=2][COLOR=#0000ff]نشاطی [/COLOR][COLOR=#b22222]که در نتیجه غم دیگران حاصل شود [/COLOR][COLOR=#ff0000]گناه [/COLOR][COLOR=#b22222]است.
[/COLOR][/SIZE][/B][B][SIZE=2][COLOR=#008000]زرتشت پاک
[/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postای بابا
پس این حجم مبنا والبرو دتمادو کی میخواد بده!=((
من در حد وسعم سعي مي كنم دتماد رو هر روز مقداري بدم اما خيلي هم حجم مبناش بالاست نسبتا و هم اينكه بقيه دوستان هيچي نميدن!
اونهايي كه بالاي 100 تا دارند به نظرم اتفاقي نمي افته اگر 10 تا بدند روزي. اينجوري بقيه هم تحريك ميشن كمي عرضه كنند تا حداقل نصف حجم پر بشه. امروز واقعا اين حجم مبنتا رو اعصاب من بود! كسرا، شپمچا، دتماد، وسكاب اينها سهم هاي من بودند كه همه صف خريد اما دريغ از حتي نصف حجم مبنا =((إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر هكتور عزيز كه يكي از قهمران هاي اساطيري بندست!
من در حد وسعم سعي مي كنم دتماد رو هر روز مقداري بدم اما خيلي هم حجم مبناش بالاست نسبتا و هم اينكه بقيه دوستان هيچي نميدن!
اونهايي كه بالاي 100 تا دارند به نظرم اتفاقي نمي افته اگر 10 تا بدند روزي. اينجوري بقيه هم تحريك ميشن كمي عرضه كنند تا حداقل نصف حجم پر بشه. امروز واقعا اين حجم مبنتا رو اعصاب من بود! كسرا، شپمچا، دتماد، وسكاب اينها سهم هاي من بودند كه همه صف خريد اما دريغ از حتي نصف حجم مبنا =((
موقع جمع کردن صف فروش که کسی همکاری نمیکرد که حالا بهش حال بدیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدکتر اگه منظورت منم. عمرا یه دونه بدم:D
موقع جمع کردن صف فروش که کسی همکاری نمیکرد که حالا بهش حال بدیم
صابونشون يه جا ديگه تو كسرا به تنمون خورده! يك كاسه گدايي هم اونجا بايد دستم بگيرم!:Dإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود بر هكتور عزيز كه يكي از قهمران هاي اساطيري بندست!
اونهايي كه بالاي 100 تا دارند به نظرم اتفاقي نمي افته اگر 10 تا بدند روزي. اينجوري بقيه هم تحريك ميشن كمي عرضه كنند تا حداقل نصف حجم پر بشه. امروز واقعا اين حجم مبنتا رو اعصاب من بود! كسرا، شپمچا، دتماد، وسكاب اينها سهم هاي من بودند كه همه صف خريد اما دريغ از حتي نصف حجم مبنا =((
من نمیدونم فروختن اونایی که زیر 500 تا داشتند یا الان تازه به هوش اومدن
البته امروز اکثر دارویی ها حجم ندادن و خب...نهایتا مثل پکرمان باید زحمتش رو حقوقی بکشهزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
[QUOTE=hp1353;385467]خرید سفارس با میانگین 2880
دیروز هم رو 2925 سفراس و رو 5291 ساراب برای سبدهام خرید کرده بودم
امروز ساراب و سپاها هم گذاشته بودم که خرید نشد
چهارشنبه ثشرق هم متوسط 2210به ثشرق های قبلی اضافه کردم امروز هم کمی بانک دی و سبناگرفتم
درحال حاظر برا خودم و سبدها کلا 35 درصد ثشرق 18 درصد ساراب 6 درصد سفارس 6 درصد سینا 3 درصد وساخت و 18 درصد نقد هستم(چند خرده ریز هم هست که می خوام بفروشم تا سبد ها خلوت بشه(مثل جم و سپاها و..)
تعدا سهم تو سبدام شده 9 تا که باید به 4 تا برسونم و کمی هم نقد تعداد بالای 5 سهم مختلف تمرکز رو کم میکنهحسام پاینده
وسعت دنیای هرکس به اندازه وسعت تفکر اوست
نظر
-
به hector علاقه خاصی دارم!آره این حجم مبنا داره بدجور اذیت میکنه،تو دتماد هم که دیگه هیچ
من بیشتر والبر دارم،اگر تعداد زیادی دتماد داشتم حتما به صف میدادم
منتظر دوستان جناب مصری پور می مانیم!:D
نظر
-
نظر