فروش وتوكا در بلاترين قيمت خريد بانك دي ۱۳۱تومن
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
خرید اخابر با توجه به افزایش صدر درصدی همراه اول بزودیمهم نیست که چقدر در جاده اشتباه پیش رفته ای! همین الان دور بزن
kianosh.parsa@yahoo.com
نظر
-
-
والله فقط مفید قطع نیست، من هم مفید دارم هم کارگزاری مهرآفرین که جفتشون مزخرفن و همیشه سر عرضه اولیه قطعدر اصل توسط django پست شده است مشاهده پستنامردا به خاطر عرضه بازم مفیدو قطع کردن.حروم خوارا
از دوستان کسی جایی رو سراغ نداره که این داستان ها رو نداشته باشه ؟
خسته شدیم از این دو تا[B][COLOR="#۰۰۰۰FF"][SIZE=۳]نمیشه غصه ما رو یه لحظه تنها بذاره ....[/SIZE][/COLOR][/B]
نظر
-
امروز روز پر کاری بوددر اصل توسط django پست شده است مشاهده پستاضافه کردن وتماشای ولیزهایی که دیروز خریدم
همچنین خرید فولای از صف فروش و فروش دوباره در ۶۵۰۰
خرید شپدیس از صف فروش
خرید دتولید عرضه اولیه
نظر
-
دوست عزیز به نظرمن ایراد از سیستم معاملاتی تدبیر میباشد.در اصل توسط assa پست شده است مشاهده پستوالله فقط مفید قطع نیست، من هم مفید دارم هم کارگزاری مهرآفرین که جفتشون مزخرفن و همیشه سر عرضه اولیه قطع
از دوستان کسی جایی رو سراغ نداره که این داستان ها رو نداشته باشه ؟
خسته شدیم از این دو تا
من از هردوسیستم استفاده میکنم سرعت رایان هم افزا در این مواقع بهترهست
وکار با رایان هم افزا هم ساده ترهست ضمنا تعدادموجودی سهامت رو در لحظه تو صفحه انلاین نشون میده
که این یکی برای من خیلی کارایی داره.
همینجا از کسانیکه احتمالا با تدبیر ارتباطی دارند میخوام که پیشنهاد بدهند که یک ستون در صفحه انلاین
جهت نمایش تعداد سهم باز کنند این خیلی میتونه مفید باشه.[SIZE=۴][COLOR=#۰۰۸۰۰۰]بعداز۲۵سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
دوست عزيز مهلتش تمديد شدهدر اصل توسط داود پست شده است مشاهده پستخرید تقدم تکنوتارwww.mahak-charity.org
نظر

نظر