رتاپ خريدم. ركيش همگروهيش ۳۱ ميليون صف خريده
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
باحال بود دمت گرم :)))))))))))در اصل توسط Aiming پست شده است مشاهده پستپیام ناظر
معامله گران محترم کلیه نماد ها به دلیل تعدیل با اهمیت هسته معاملاتی متوقف میباشد. :Dآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban۴us.blogfa.com
نظر
-
تا گفتم درستش کردن /.:biggrinsmiley.:/در اصل توسط Sam۱۳۶۲ پست شده است مشاهده پستخگستر چشه؟؟؟ فقط هسته خگستر مشکل داره؟؟؟[COLOR=#۰۰۶۴۰۰][B][SIZE=۲]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
-
خروج موقت از شاوان (صف خرید دیروز) و خرید رتاپ و مدارانح;)جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
میشه بفرومایید چرا از شاوان خروج کردید؟؟؟در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است مشاهده پستخروج موقت از شاوان (صف خرید دیروز) و خرید رتاپ و مدارانح;)
نظر
-
شاوان در میان مدت مطمئنا صعودیست با اهدافی بالا ولی بنظر فعلا نوسانی باشه ...در اصل توسط rezatehrani پست شده است مشاهده پستمیشه بفرومایید چرا از شاوان خروج کردید؟؟؟
مجددا منتظر ورود در قیمت مورد نظرم هستم ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
خیلی ممنوندر اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است مشاهده پستشاوان در میان مدت مطمئنا صعودیست با اهدافی بالا ولی بنظر فعلا نوسانی باشه ...
مجددا منتظر ورود در قیمت مورد نظرم هستم ...
ولی اگر صحبتهای امروز آقای دکتر روحانی مثبت واقع بشه ( با توجه به هم سفری وزیر نفت ) فکر نمیکنم دیگه نوسانی در کار باشه
نظر
-
آخ جون..رتاپ بازهم فرصت داد سریع ولغدرها رو با همون مقدار سود تبدیل کردم به رتاپ
دوستان عرضه های امروز هم مربوط به بانک تجارت هست که میخواد از محل اون رکیش بخره ..پس استفاده کنید.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر

نظر