خريد شبريز با توجه به شفاف سازي
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postعرض درود و صبح بخیر؛
اضافه کردن کسرا... تا زمانی که میانگین خریدم زیر 3000 تومان بمونه اضافه خواهم کردآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/09/25, 10:16.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postامان از دست این حقیقی عجول جوگیر .
آخه سهام با p/e 3.8 فروختن داره ، من که امروز به برکت این حقیقی های عزیز ! >:) خرید تاپیکو رو کامل کردم .ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postسلام
بانک دی یا بیمه؟
در مورد حتوکا نظرت چیست؟
حتوکا رو هنوز با سهم هستم. متاسفانه برخی بصورت وحشیانه معامله می کنند و حقوقی مفلوکی هم داره اگه نه قیمتش جای 470 الان 670 بودإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
-
-
رتاپ چی میگه ؟! واقعا اون رنج منفی رو کدوم ابلهی زد ؟!
روحانی به سی ان ان گفته یخها داره آب میشه و مقدمات دیدار طرفین رو دارن فراهم میکنند بعد من بیام منفی بانکی ها و رتاپ و بقیه سهمهای بنیادی و آماده جهشو باور کنم ؟!
عمرا !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
-
امروز اصلا روز معاملاتی خوبی نداشتم. همه خرید هام رو یر به یر یا با ضرر فروختم
فقط کسرا رو نگه داشتم که اونم دیدم 3 سالست به سهم...
تقریبا الان 70 درصد سبدم رو دو سهم شپمچا و کسرا تشکیل میده که معاملات روزانشون رو هم رصد نخواهم کرد....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postامروز اصلا روز معاملاتی خوبی نداشتم. همه خرید هام رو یر به یر یا با ضرر فروختم
فقط کسرا رو نگه داشتم که اونم دیدم 3 سالست به سهم...
تقریبا الان 70 درصد سبدم رو دو سهم شپمچا و کسرا تشکیل میده که معاملات روزانشون رو هم رصد نخواهم کرد....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر