در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است
View Post
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
-
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postخوب چرا فروختی سید ؟!
چیز زیادی هم از توش درنیومد برامون:D
در کل یا دیگه سبد نمی گیرم یا مبلغ بالا و مدت دار میگیرم. به استرش نمی ارزه...
اگه نه خودم که تنها چیزی که دارم صبره :D عمرا این جوری فروش نمی زنم هیچ وقتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکیوان جان گیر یه بنده خدایی افتاده بودم که حرف زور میزد! گفت سبدمو بده! گفتم بابا صبر کن یک هفته دیگه 5-6 درصد بالاتر میدم بهت خلاصه دادیم رفت دیگه
اگه نه خودم که تنها چیزی که دارم صبره :D عمرا این جوری فروش نمی زنم هیچ وقت
مدت دار و مبلغ بالا اگر هستی سبد من هست
اگر تمایل داشتید پیغام بدید
نظر
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postسلام استاد
مدت دار و مبلغ بالا اگر هستی سبد من هست
اگر تمایل داشتید پیغام بدید
لطف کنید پیغام بگذارید برای بنده صحبت کنیمآخرین ویرایش توسط سيد ياسر شريعت؛ 2013/09/25, 14:13.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postکیوان بانکی ها چی شون شده این دو روز؟
در وپارس و پاسارگاد داریم یه سیکل باطل رو انجام میدیم... حرکت از 260-تا 280 از وپارس تا 330 و دوباره برگشت!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکیوان جان گیر یه بنده خدایی افتاده بودم که حرف زور میزد! گفت سبدمو بده! گفتم بابا صبر کن یک هفته دیگه 5-6 درصد بالاتر میدم بهت خلاصه دادیم رفت دیگه
اگه نه خودم که تنها چیزی که دارم صبره :D عمرا این جوری فروش نمی زنم هیچ وقت
در اصل توسط zorba پست شده است View Postکیوان بانکی ها چی شون شده این دو روز؟
در وپارس و پاسارگاد داریم یه سیکل باطل رو انجام میدیم... حرکت از 260-تا 280 از وپارس تا 330 و دوباره برگشت!آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/09/25, 14:03.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
دوست عزیز خبهمن در حال حاضر همانطور که بیان کردید از فاندای خوبی برخوردارست و همچنین از نظر تکنیکال در حال ساختن موج 3 الیوت میباشد
و همچنین با کمک روش تحلیل PTM و... سیگنال خرید در بهترین موقعیت را اعلام می کند، همچتین باید متذکر شوم با توجه به شرایط سیاسی روز
امید بسیاری برای کاهش قیمت خودرو و در همین راستا سهام خودرو بالا میرود که تاکیدم بنابر دلایل ذکر شده و اطلاعات رسیده شده روی خبهمن تاکید دارم،
البته هیچ اجباری نیست،پیشنهاد به همگی دوستانه است.../:.smilingsmiley.:/
نظر
-
در اصل توسط shirmard پست شده است View Postبده بره آقا با اظهار نظر جناب سیف دیگه فکر نکنم بانکی ها گینی بدن ما که امروز خالی کردیم و خراسان و شپنا و مدارانح خریدیم
دوست من اظهار نظر رئیس بانک مرکزی چه رابطه ای با افت قیمت بانکها داره؟ خبری دارید که ما نداریم؟
ممنونزی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
-
نظر