خريد بموتو
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
در اصل توسط aa82lireza پست شده است View Postسلام دوستان عزیز،
کسی از این که چرا البرز (بیمه البرز) اینقدر درجا میزند خبر دارد؟
فکر میکنن اگه سهام جایزه آزاد بشه میشه سهم رو مفت خرید!
البته اینکه با آزاد شدن سهام جایزه قیمت افت کنه محتمله، اما اصلا مگه این افزایش سرمایه چقدری سود داد؟ مگه سهم اصلا تو چه قیمتی باز شد؟ مگه بعد بازگشایی چقدر رشد کرد؟
در جمع، بیمه ی البرز رو با بیمه ی دانا اشتباه گرفتن!زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
اضافه کردن خاور.لغو تحريم يعني خاور 800تومان
........................................
کد خبر: 2165473
بازدید:
نظرات :
تاریخ مخابره : ۱۳۹۲/۸/۸ - ۱۰:۳۴ اقتصادی > صنعت و تجارت و کشاورزی
آغاز چانهزنی اقتصادی با 1+5 بر سر رفع تحریمها/ نمایندگان 3 وزارتخانه اقتصادی به وین رفتند
امروز برای اولین بار نمایندگان وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، نفت و راه و شهرسازی به وین رفتهاند تا بر سر رفع تحریمهای اقتصادی علیه ایران، در جلسه کارشناسی 1+5 حضور یابند.به گزارش خبرنگار مهر، برای اولین بار در طول سالهایی که ایران با 1+5 مذاکرات را درباره مسایل هسته ای پیش گرفته است، اینک یک گروه کارشناسی از وزارتخانههای اقتصادی به وین رفتهاند تا در یک جلسه کارشناسی، چانهزنیهای خود برای خروج ایران از فهرست برخی تحریمها را صورت دهند.
امروز نمایندگانی از وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، نفت و راه و شهرسازی در وین حضور دارند تا مذاکراتی برای رفع تحریمها داشته باشند.
طاهایی، مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگو با مهر با تائید این خبر که نمایندهای از این وزارتخانه نیز در جلسه کارشناسی 1+5 حضور دارد، گفت: قرار بر این است که محسن صالحینیا، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت به عنوان نماینده این وزارتخانه در این جلسات حضور یابد.
به گزارش مهر، پیش بینی می شود که در این جلسه کارشناسی، ایران بر سر لغو تحریمهای بانکی، تحریم کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و تحریم خودرو، چانهزنیهایی با کشورهای عضو 1+5 داشته باشد.
کلید واژه های مطلب:مذاکره با 1 5 |ایران و 1 5 |تحریم اقتصادی |
نظر
-
این دابور بیچاره امروز هم که تو مثبت کامل براش مشتری هست، کسی نمیفروشه!
من نمیدونم، یک زمانی دتماد داشتیم کسی حجم مبنا نمیداد! منفی که میشد همه فروشنده بودند!
هر داروویی را من نگاه میکنم وضع به همین منواله: فروشنده های عالی در منفی...زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
نظر
-
فروش فباهنر و وپاسارهای قدیمی و خرید خعتبار وسینا و وتوسم[B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]
نظر
-
-
کمی ورنا کم شد و مقادیری خودرو اضافه شد
غشان هم خریدیم زمزمه هایی از افزایش سرمایه به گوش میرسه ;)
دوستانیکه وبصادر میخرند کمی مراقب باشند ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
فروش شبندر و خرید ستران.
حسرت خوردم که چرا تو این هفته رمپنا زیادتر نخریدم./:.sadsmiley.:/آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.
نظر
نظر