تماشای صف خرید کطبس و تلاش مرقام برای تشکیل صف خرید :)
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
تاسف خوردن برای یه سری ناوارد تو بورس...که ریخته شدن تو کچینی..فقط طرف دلش میخواد بفروشههميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشروع خرید ها در نماد دیوییییییید بکام داشتم به یورو 2300 تومنی و اثراتش فک میکردم (-: گفتم بکام که تا دو ماه دیگه قرارداد هاش تموم میشه موقع جساب کتاب نزدیک دیگه =))زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
-
خرید قثابت رو 5151 . میخواستم قصفها بخرم دیگه این رو خریدم. بین قشکر و قثابت مونده بودم (-:///
نظر
-
الان تو سیستم چه سفارش هایی چیندن برا قثابت بابا اینا خیلی حرفه ای هستن :))
این یعنی داداش سهم حمایت میشه (-:///
نظر
-
-
-
-
خروج موقت از گروه قندی(قشکر)و اضافه کردن وپست
معامله اصلی من امروز این بود
با توجه به اینکه قشکر دوشنبه میبنده و فقط 3روز کاری معامله خواهد شد ترجیح میدم بعد از مجمع بخرم که تا اون موقع حواشی هم احتمالا برطرف شده باشهدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Postکلا باربد جان سهم باحالیه حجم مبنا هم کم هستش و بیفته رو مثبت حال اساسی میده فقط بدیش اینه که این حال اساسیش کیفش فقط به دو سه تا سهامدار میرسه چون کلا کم عرضه میشه
یسری سهامداراش که میگفتن زیر 220 نمیفروشیم خب اونا هم خیلی خوشبینن...
البته هرکی میخواست بخره این مدت میتونست...
حدود 60 هزارتا زیر 160 تومن فروخته شدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
نظر