امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
    اقا رضا اگه میشه درباره پولی بودن این برنامه هم توضیح بدید..
    چطور شد نظرت عوض شد حامد جان ؟؟:)
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• hamed89
      Banned
      • Jul 2025
      • 617

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      چطور شد نظرت عوض شد حامد جان ؟؟:)
      چجوری گفتی عوض شد؟؟؟؟
      فقط گفتم یه توضیح بده شاید مجانی بوده من اشتباه فهمیدم!یا برای اولین بارش مجانی باشه!!
      نوشتن این اکسل برای من کار سختی نیست ولی وقت گیره برام و منم درگیره پروژه ارشدم ، ایشون هم وقت زیاد گذاشته..
      اگه کلا پولی باشه یه جورایی ایشون اومدند اینجا تبلیغات..یه توضیح در این زمینه بدید ببینیم چه جوریاست

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط reza3120 پست شده است View Post
        پسر خوب اين برنامه به اطلاعت مالي شركت كاري نداره و بر اساس اون بازار رو نمي سنجه برنامه يك كف قيمت شناسي است و اين كه شما خريدتان را در امنيت كامل انجام بديد - همانجايي كه تكنيكال شما محاسبه مي كند سيگنال خريد مي دهد آيا تكنيكال شما صورت هاي مالي را در كف قيمت دخالت مي دهد - و چيزي كه بالاتر از تكنيكال دارد محاسبه سود فرداي شماست - يعني قبل از خريد شما سود فرداي تان را مي داند- و نيز آنلاين است و بروز و تكنيكال عقب تر حركت مي كند
        ببين ندانسته اين كاري كه انجام مي دهي حتما"مورد خشم خداي متعال قرار خواهي گرفت كه من دل صافي دارم و جو در خدمت مردم نبودم و نيستم
        اين سند در تالاربورس هست گفتگوهاي تازه قسمت فروش اين برنامه - و نيز در تاپيك دانلود اين برنامه در تالار اصلي
        من اون روز به همه اخطار دادم كه حواصتان به خريدهاتون باشه هرچند مثل شما بسياري منو مورد بد نظري قرار دادن ولي فرداي اون روز بازار ريخت و همه متعجب از پيشبيني من و همه در 8 درصد زيان روز اول قرار گرفتن و باز ادامه پيدا كرد تا 15 درصد هم زيان را مشاهده كردن به عكس زير توجه كنيد و مي دونم كه باز هم حرف منو قبول نمي كنيد

توجه:
        دوستان جو گير نشويد و از روي محاسبات خريد كنيد به تصوير زير و توضيحاتش دقت كنيد متوجه مي شويد

مي توانيد به مسير زير برويد و رويت كنيد آيا قيمتها الان همين قيمت است
        پس اين همه كه زيان ديدن كجا هستن

دوست من اشتباه اومدی اینجا مسجد نیست من هم چیزی نگفتم که منتظر خشم خدا باشم من منتظر فردا میمانم تا 6.5 درصد ضرر کنم ولی بازم منتظر خشم خدای تو هستم
        اعتماد به نفس زیادی کار دست ادم میده شما حتی بهترین نرم افزارم داشته باشی جنبه اش رو هنوز نداری
        بحث تمام زمان بهترین قاضی است ;)
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

در اصل توسط باربد پست شده است View Post
          محسن جان سلام
          این مسیله گاها در برخی سهمها بعد از یک رشد اساسی
          یا یک نزول اساسی پیش میاد که با یک یا دوبار نوسان
          بازه پایین و بالای سهم در میاد
          که این موارد سهم اشتیاق به پاین تر از یک محدوده امدن را ندارد
          و در حد بالا نیز توانایی بالا رفتن را ندارد
          من از این سیکل محدوده قیمتی دو استفاده را میبرم
          اولا این گروه در این بین این دو خط بار ها نوسانات جالبی میدهند ولی در نهایت با شکست یکی از محدوده ها اصولا دست به حرکات شگرفی میزنند که این نیز یک سود خوب در کوتاه مدت میدهد
          که مثال ان زیاده
          و از این باب میشه به فسرب در محدوده 270 تا 320
          جوشکاب در محدوده 380 تا 420
          یا همین فولاد
          غدیر
          خوارزمی
          و پارسیان نام برد
          من نیز از اقا رضا و دوستانی که در برنامه نویسی دستی دارند تقاضا دارم
          ببینم
          میشه یک نرم افزاری تعبیه کرد که هم این سهمها را شناسایی کنه هم زمان خروج از محدوده را الارم بده
          افرين البته منظور بنده شناسايي سيكلهاي سهامي است كه وضعيت بنيادي و تكنيكالي صعودي دارند و اكثرا ميل به شكست حد بالاي خود دارند كه فكر ميكنم اينطوري 90 درصد معاملات و نوسانگيريها درست از اب درخواهد امد
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• almani
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 40

دوستان عزيز هيچ نرم افزاري تمام رفتارهاي بازار را صددرصد جوابگونيست اما نرم افزار آقارضا كمك بسيار خوبي

در تصميمات شما در خريدهاو فروشها ميتواند باشد ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

ببینید دوستان، همین اکسل به همه سادگیش توانایی های بسیار زیادی داره و از توابعش میشه بدون برنامه نویسی خاصی و حتی بدون ماکرو نویسی بهترین استفاده رو کرد. مثال خیلی خیلی سادش این که می شه داده های تاریخی سهم رو به اکسل داد و برای هر بازه قیمتی دلخواه فراوانی محاسبه کرد و بعد تابع چگالش رو رسم کرد و از این طریق رفاتارهای سیکلی رو پیدا کرد. از این دست کارهای ساده در اکسل به وفور قابل انجام است. بنده خودم در حال کار روی این بحث های ساده اما ریشه ای هستم و اگه به جای مناسبی رسیدم حتما در اختیار دوستان قرار خواهم داد البته مجاناً;)
              إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• باربد
                Banned
                • Jul 2025
                • 3256

توجه:
                دوستان جو گير نشويد و از روي محاسبات خريد كنيد به تصوير زير و توضيحاتش دقت كنيد متوجه مي شويد

مي توانيد به مسير زير برويد و رويت كنيد آيا قيمتها الان همين قيمت است
                پس اين همه كه زيان ديدن كجا هستن

اقا رضا باز م سلام
                اقا من با حرف شما کاملا موافقم اما یک نکته
                ببین من نمیدونم این جدول شما مال چه تاریخی بوده
                اما یک مثال میزنم
                نمودار شما سهم خپویش که انصافا بنیادی قوی داشته و داره را در قیمت 13451 برای سهامدار منع کرده
                و الان نمودار شما این سهم را در محدوده 14480 جذاب دونسته
                در طیف کوتاه مدت من قبول دارم شاید خریدار اونروز سهم در بازه 24 ساعته و درصورت برگشت بازار متضرر میشده
                اما شما خودت نگاه کن کسی که اونروز این سهم را خریده باشه تا منفی چهارشنبه هنوز نزدیک 10 درصد تو سوده

نمیدونم چجوری بگم برداشت بد نکنی
                من میگم این علم خوبه اما در کنار بقیه علوم مثلا وقتی شما میدونی یک سهمی از نقطه ایکس استرات میزنه و حداقل 30 درصد رشد میکنه
                حالا اگر در اون منطقه نخری و مثلا در مثبت 4 فردا
                یا مثبت 8 پس فردا بخری باز هم برای خودت بین 20 تا 22 درصد سود را انتظار داری
                حالا شاید بپرسی اون 30 درصد را چطور ارزیابی میکنی
                من میگم با الگوهای تکنیکالی و بنیادی
                سهمی که این دو فاکتور را به علاوه فعل خواستن سهامداران عمده را نداشته باشه امتیازی بالایی برای رشد نداره
                بازم میگم من اصلا قصد به چالش کشیدن کسی یا چیزی را ندارم
                شاید من برای شما نا شناخته باشم
                اما کمتر مخاطبی تو این سایت هست منو و نیتم را نشناسه
                من یک سوال میکنم
                از قیمت 3000 تا 11000 ایا زمانی بوده که نرم افزار شما کبافق را مثبت برای خرید ارزیابی کرده باشه
                من به این میگم فعل خواستن سهامدار عمده
                جالبه این سهم کلا در 4 مثبت بوده و باید ریسک بالا را برایش لحاظ کرد
                ولی الان سهامدارش در 350 درصد سوده
                این یک مثال بود ومثال زیاده
                اگر بحث میکنم می خواهم با کمک هم به یک راهکار برسیم نه از هم دور بشیم
                من از علم شما اطلاعات کافی ندارم
                میپرسم تا یاد بگیرم نه اینکه شما را خدا نکرده دلخور کنم

نظر

• reza3120
                  Banned
                  • Jan 2011
                  • 36

اقا رضا اگه میشه درباره پولی بودن این برنامه هم توضیح بدید..
                  من يكسال در خدمت ديگران بودم و 2 شماره از برنامه در خدمت ديگران بود و پس از اون به خاطر حرفهاي ديگران رها كردم و ايميلهاي فراوان داشتم از طرفداران برنامه اكسل آنلاين و سپس به گفتگو باز گشتم و به پيشنهاد خودشان كه سفارش حق الزحمه 40000 توماني مي دادند كه من 10000 تومان را براي شارژ يك ماه قرار دادم. خيلي گرونه كه اينقدر به اين مسئله گير مي دين

نظر

• reza3120
                    Banned
                    • Jan 2011
                    • 36

باربيد عزيز چرا پيشبيني هاي 6 ماه قبل و زيان عجيب مردم را صحبت نمي كني سايپاي 400 توماني- بهمن 800 توماني - صدراي 800 توماني و 1000 توماني - ايرانخودرو ديزل 250 توماني - بوعلي 140 توماني - ماشين سازي اراك 500 توماني - هپكو 180 توماني - ليزينگ خودرو غدير 200 توماني - توسعه معادن روي 700 توماني - و باز هم هست خپارس 250 توماني كه تعديل منفي داد
                    پس چرا اينها به اين نقطه پيشبيني نرسيدن

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

باربيد عزيز چرا پيشبيني هاي 6 ماه قبل و زيان عجيب مردم را صحبت نمي كني سايپاي 400 توماني- بهمن 800 توماني - صدراي 800 توماني و 1000 توماني - ايرانخودرو ديزل 250 توماني - بوعلي 140 توماني - ماشين سازي اراك 500 توماني - هپكو 180 توماني - ليزينگ خودرو غدير 200 توماني - توسعه معادن روي 700 توماني - و باز هم هست خپارس 250 توماني كه تعديل منفي داد
                      دوست عزیز منظورت از اینا کیه ؟؟؟این که هر کسی هر سهمی رو که داشته برای خودش تو هر تالاری هدف رویایی گذاشته ؟؟؟تمام این سهمایی که نام بردین همه از وضعیت بنیادی ضعیفی برخوردارن به جز سایپای نیمه فاند که 380 تومن رو تاچ کرد!!!
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• باربد
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 3256

باربد عزيز چرا پيشبيني هاي 6 ماه قبل و زيان عجيب مردم را صحبت نمي كني سايپاي 400 توماني- بهمن 800 توماني - صدراي 800 توماني و 1000 توماني - ايرانخودرو ديزل 250 توماني - بوعلي 140 توماني - ماشين سازي اراك 500 توماني - هپكو 180 توماني - ليزينگ خودرو غدير 200 توماني - توسعه معادن روي 700 توماني - و باز هم هست
                        رضای عزیز من با تحلیل اشتباه و بی تحلیلی کاری ندارم
                        دارم از تحلیل صحیح و بنیادی صحیح بحث میکنم
                        کی گفته صدرا با این زیان 800 می ارزید (البته منظورم پارسال است)
                        در اینکه در سایتهای مختلف تبلیغات مختلف میشه بحثی نیست
                        در اینکه خیلی بدون ذره ای تحقیق سهم میخرند بحثی نیست
                        در اینکه همین کبافق را حتی با وجود اعتماد شدیدی که دوستان به بنده دارند در 3000 غیر خودم یکی دو نفر دیگه کسی نخرید بحثی نیست
                        اما با دید به اینکه مثلا یک سهم صف خریده و حجم هم پر نکرده تا حجم مبنا بالا بیاد اون را بد بدونیم
                        منم قبول دارم اسیر صف خرید نشید
                        چون اگر مطالب بنده را خوانده باشید میبینید
                        کلا از صف خرید پله اولم را هیچگاه خرید نکرده ام
                        بحث من سر سهمهایی است که سه فاکتور اول را دارند (فاند وتکنیکال و روانشناسی بازار)و صف خرید شده اند
                        یعنی اگر ما بخواهیم این موضوع را ملاک قرار دهیم خیلی از سهمها از سیگنال خرید خارج می شوند
                        وقتی صنعتی به طور کل مستحق نزول است با برخی حقه ها می شود کمی روندش را تغییر داد
                        اما ماهیتش را نه ونهایت میریزد
                        صحبت من سر اون دسته سهمهایی است که تو دلشون پتانسیل رشد را دارند

نظر

• reza3120
                          Banned
                          • Jan 2011
                          • 36

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                          اقا رضا کمرجان رو نرم افزارتون اگه ریسک شناسایی کنه باید فاتحه اش رو بخونید پیشنهاد میکنم شنبه حتما کمرجان رو نگاه کنید برای رفع خستگی خوبه . عرضه و تقاضا قیمت رو مشخص میکنه نه این روش های مبتدیانه
                          موفق باشید
                          پسر خوب همين كمرجان رو هفته پيش در امنيت كامل برنامه ما دستور خريد داده بود

نظر

• باربد
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 3256

اقا رضا جالبه
                            من و شما یک حرف را میزنیم اما به دو نوع مختلف
                            منم میدونم هر سهمی در یک محدوده ارزش خرید دارد
                            نه در هر زمانی
                            عزیزی مثلا من گفته ام سهم ایکس را در این قیمت بخر
                            بعد از 40 درصد رشد ان سهم را خریده و میگوید مگر شما نگفته ای این سهم ارزنده است
                            خوب من هم در جواب میگویم این سهم ارزنده بود نه الان که رشد 40 تا 50 درصدی کرده
                            و نیاز به کمی اصلاح یا استراحت دارد
                            حالا از این 40 درصد هر دوستی در هر کجای مسیر سوار شده باشد سود برده و تها کسی که در ایستگاه اخر سوار شود سود نمیبرد و یا مدتی در جا میزند یا کمی اصلاح قیمت میکند
                            باز هم مثال می خواهید
                            حق گردشگری در 222
                            تا 370 ریال
                            جالبه در مقاطع مختلف فرصت خرید داده

نظر

• reza3120
                              Banned
                              • Jan 2011
                              • 36

چجوری گفتی عوض شد؟؟؟؟
                              فقط گفتم یه توضیح بده شاید مجانی بوده من اشتباه فهمیدم!یا برای اولین بارش مجانی باشه!!
                              نوشتن این اکسل برای من کار سختی نیست ولی وقت گیره برام و منم درگیره پروژه ارشدم ، ایشون هم وقت زیاد گذاشته..
                              اگه کلا پولی باشه یه جورایی ایشون اومدند اینجا تبلیغات..یه توضیح در این زمینه بدید ببینیم چه جوریاست
                              اگه از نظر قيمت گرون مي خواي منو محكوم كني پس اين چيه ديگه

نظر

• sea2003son
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 179

جنا باربد نظرتون رو نسبت به خوارزمی میشه بیان کنید با رشد پاسارگاد ایا امکان رشد ان نیز وجود دارد

نظر

در حال کار...
                                X