کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خرید مشتی کمنگنز
راستی دوستان واتی به ما این همه ضرر زد نگو حرکتش رو شروع کرده افزایش سرمایه هم در کاره! شانس ماست
معذرت میخوام شما خریدی دوتا دیگه از بچه هام خریدن همتونم مشتی خریدین . یعنی این 16000 تا حجمی که معامله شده اینقدر مشتی بوده که بین شما 3 نفر تقسیم شده ؟
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
معذرت میخوام شما خریدی دوتا دیگه از بچه هام خریدن همتونم مشتی خریدین . یعنی این 16000 تا حجمی که معامله شده اینقدر مشتی بوده که بین شما 3 نفر تقسیم شده ؟
ببخشید دخالت کردم
درصد خرید هر شخصی بر مبنای سرمایه اون شخص محاسبه میشه
یعنی اگر مثلا من 1 میلیون سرمایه داشته باشم و 1000 تا کمنگنز خریده باشم
این یعنی حدود 65 درصد سبدم را به این سهم اختصاص دادم که اگر این سهم 4 مثبت فردا را بخورد
سبد بنده در سود بالای 5/2 درصدی قرار میگیرد
پس خرید دوستان احتمالا از این نوع است
که بسیار هم طبیعی است
و البته در تلاشم اگر تا اخر وقت حجم پر نشد کمی کمکش کنیم
ببخشید دخالت کردم
درصد خرید هر شخصی بر مبنای سرمایه اون شخص محاسبه میشه
یعنی اگر مثلا من 1 میلیون سرمایه داشته باشم و 1000 تا کمنگنز خریده باشم
این یعنی حدود 65 درصد سبدم را به این سهم اختصاص دادم که اگر این سهم 4 مثبت فردا را بخورد
سبد بنده در سود بالای 5/2 درصدی قرار میگیرد
پس خرید دوستان احتمالا از این نوع است
که بسیار هم طبیعی است
و البته در تلاشم اگر تا اخر وقت حجم پر نشد کمی کمکش کنیم
من میخوام پله دوم رو اضافه کنم
ساعت 8:30:04 سفارشو زدم
ببینیم بمن میرسه یا نه؟
بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر