خرید سنگین وصنا با هدف 420
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
بازار بعد از صعود شارپ در شش ماه اول سال به عقلانیت مناسبی رسیده است و از هیجانات کاذب در بازار خبری نیست و معمولا هر سهمی که صف میشه بعد از دو و نهایتا سه روز صف آن برچیده میشه و در جهت عکس حرکت میکنه بازار تا پایان سال سینوسی با شیب مثبت تا 80000 رشد خواهد کرد و سه حالت ذیل را می توان از بازار انتظار داشت:
1- انجام توافق و کاهش تحریم ها و کاهش ریسک سیستماتیک بازار و فرصتهای صادرات و شکوفایی که در این صورت دو صنعت خودرو و بانک لیدر بازار خواهند بود
2- به بن بست رسیدن مذاکرات و افزایش تحریم ها و به تبع آن افزایش نرخ دلار که در این صورت شرکتهای صادراتی از جمله معدنی ها ٰ پتروشیمی و پالایشگاهیها لیدر بازار خواهند
3- وضعیت به همین شکل و بصورت مذاکره در مقابل مذاکره ادامه پیدا کند که در این حالت با توجه به عدم تزریق پول جدید به سیستم مالی کشور بورس نیز در حال نوسان سیسنوسی با شیب اندک مثبت به راه خود ادامه خواهد داد., و با توجه به شایعات در مورد مذاکرات و تحریم ها جهت بازار دائما از صنایع منتفع از کاهش تحریم ها به صنایع منتفع از افزایش تحریم ها و افزایش نرخ دلار و بالعکس شیفت خواهد کرد.آخرین ویرایش توسط hamh؛ 2013/11/05, 20:19.[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postكيوان جان نظرت روي بانك، ليزينگ و سرمايه گذاري ها چيه؟
به نظرم مصون ترين گروه هاي بازار باشند همچنان...
فکر میکنم بانکی ها هفته بعد یک رالی درپیش داشته باشند و فردا احتمالا آخرین منفی را بزنند (من همونطور که گفتم ازبانکی ها همیشه رو وپارس و وبملت زومم . حمایت وبملتو امروز اشتباه گفتم فردا رو 260 هستش ، وپارس هم رو 330 حمایت داره حداکثر میتونه 325 رو هم ببینه وبرگرده )
در مورد لیزینگ هنوز سیگنال برای صعود ندارم.
سرمایه گذاری ها هم همچنان مثبتند. /:.winksmiley02.:/ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
درود؛
ورود مجدد به يار قديمي فباهنر
از 2941 خريدم تا 300 با ميانگين 2970إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط hector پست شده است View Postهمچنان به معاملات اخابر می نگرم،بسیار مشکوک
دیروز اضافه شد
شاید امروز هم اضافه کردم
البته صبح منفی سینا اضافه شداز آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر
-
فروش تاپیکو های 467 در 485.../:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
نظر