امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فدایی
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 710

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

برای شادی روح آن مرحوم بخوانید فاتحه مع الصلوات :((
    همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
      تورم با این کارها کنترل نمیشه
      تورم زمانی کنترل میشه که بتونند جلوی دزدی های میلیاردی را بگیرند و برخی نورچشمی ها وام های میلیاردی بدون دردسر نگیرند بخورند یه آبم روش
      وگرنه با خوردن حق 4 تا سهامدار بیچاره که خیلی هاشون با قرض و وام و فروختن سرمایه زندگیشون با وعده ها و تبلیغات شبانه روزی آقایون به بورس اومدند به امید مقداری سود بیشتر تورم کنترل نخواهد شد
      واقعا متاسفم براشون و اول از همه برای خودم که به حرف اینها اعتماد کردم

6 میلیون سهم دار حقیقی داریم فقط کافیه 3 هزار نفر واقعا بیاید برای اعتراض جلو دفتر وزیر اقتصاد و دفتر کار قالیباف ریس بورس تهران با دوریبن 2030 و همان جاه اعلام کنند که مردم ایران به هیچ عنوان به حرف مسولان بورس پول خود را وارد بازار بورس نکنید و همه اینها دروغ می گونید و بعد خواهیم دید که چگونه از فردا بورس راحمایت می کنند فقط باید برای اعتراض جدی باشین نه حرف
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• نوام چامسکی
        عضو فعال
        • Apr 2014
        • 3369

در اصل توسط فدایی پست شده است View Post
        برای شادی روح آن مرحوم بخوانید فاتحه مع الصلوات :((
        این و خوب اومدی

یک متن امده کن بعد از پایان مهلت تا اخر تیر ماه

رو سنگ قبرش بنویسیم

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• ahmad173
          عضو عادی
          • May 2013
          • 46

تورم زمانی کنترل میشه که بتونند جلوی دزدی های میلیاردی را بگیرند و برخی نورچشمی ها وام های میلیاردی بدون دردسر نگیرند بخورند یه آبم روش
          وگرنه با خوردن حق 4 تا سهامدار بیچاره که خیلی هاشون با قرض و وام و فروختن سرمایه زندگیشون با وعده ها و تبلیغات شبانه روزی آقایون به بورس اومدند به امید مقداری سود بیشتر تورم کنترل نخواهد شد

بله دوست عزیز. بدترین راه جمع کردن نقدینگی، جمع کردن آن از بازار سرمایه هست. ولی متاسفانه واقعیت این است که دولت این راه را برگزیده است. اینها پیش خودشون فکر کردند اهالی بورس، زیادی خورده اند و برای جمع کردن بی سر و صدا و نامحسوس پول، باید مقداری از سودهایی که سهامداران سال های گذشته کرده اند، برداشته شود. این واقعیت سیاست اقتصادی آقایان هست.
          خیلی متاسفم که بگویم دولت راستگویان با دروغ های بزرگی مانند حمایت از بازار و ... علاوه به دروغ از جیب من و شما دزدی هم می کند.

نظر

• AkB@R
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 264

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

6 میلیون سهم دار حقیقی داریم فقط کافیه 3 هزار نفر واقعا بیاید برای اعتراض جلو دفتر وزیر اقتصاد و دفتر کار قالیباف ریس بورس تهران با دوریبن 2030 و همان جاه اعلام کنند که مردم ایران به هیچ عنوان به حرف مسولان بورس پول خود را وارد بازار بورس نکنید و همه اینها دروغ می گونید و بعد خواهیم دید که چگونه از فردا بورس راحمایت می کنند فقط باید برای اعتراض جدی باشین نه حرف
            دقیقا جناب اکبری درسته
            دفعه قبل که صحبت از تجمع شد یه چند نفر هم هرچند کم جلوی حافظ تجمع کردن حمایت کم رنگی صورت گرفت
            نامه به رهبری هم فرستاده شد
            ما نشستیم فقط تماشا میکنیم یه اتفاقی بیافته بورس درست بشه
            سرمایه مون داره هر روز آب میشه
            دو روز مثبت دو هفته منفی
            واقعا چرا

اگه همینطور بشینیم یه چیزی هم آخر سر بدهکار میشیم
            سهامدارای عزیز وقت آن رسیده که به خود آییم
            اشخاص پيرامون شما ٩٥٪ موفقيت يا شكست شما را در زندگي رقم مي زنند، دقت كنيد با عقاب پرواز مي كنيد يا اردك

نظر

• Trader7
              عضو فعال
              • Apr 2014
              • 940

من دارم میرم نمایشگاه
              لطفا هر مسئولی رو در نمایشگاه دیدید اعتراض کنید
              ما ناراحت نیستیم چرا بازار این جوری شده ما ناراحتیم که چرا همش دارن به ما دروغ میگن
              دروغ پشت دروغ
              آقا اگر نمی تونی حمایت کنی بگو نمی تونم چرا مردم رو امیدوار می کنی؟
              امیدوارم فردا بجای 400 واحد شاخص بالای 1000 منفی بخوره که آبروی این ها پیش سرمایه گذار خارجی بره و بفهمند که با حیواناتی در لباس انسان طرف هستند!

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930320000469

نظر

• ebiman
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 2071

در اصل توسط Trader7 پست شده است View Post
                من دارم میرم نمایشگاه
                لطفا هر مسئولی رو در نمایشگاه دیدید اعتراض کنید
                ما ناراحت نیستیم چرا بازار این جوری شده ما ناراحتیم که چرا همش دارن به ما دروغ میگن
                دروغ پشت دروغ
                آقا اگر نمی تونی حمایت کنی بگو نمی تونم چرا مردم رو امیدوار می کنی؟
                امیدوارم فردا بجای 400 واحد شاخص بالای 1000 منفی بخوره که آبروی این ها پیش سرمایه گذار خارجی بره و بفهمند که با حیواناتی در لباس انسان طرف هستند!

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13930320000469
                مگه آبرو دارند که بره:D
                این بیشعورها اینقدر پررو هستند که تو این وضعیت حرف از اومدن سرمایه گذار خارجی میزنند
                سلام

نظر

• Trader7
                  عضو فعال
                  • Apr 2014
                  • 940

دوستان اینجا ایرانه و عرضه و تقاضا یعنی کشک
                  خودمون باید حق خودمون رو بگیریم!

نظر

• ابوذر
                    عضو فعال
                    • Jun 2013
                    • 614

مردم ایران سالهاست ثابت کرده اند مرد شعارند ونه عمل . این حقیقت تلخی میباشد. در کشورهای پیشرفته ودارای حزب وتشکیلات صنفی سریعا اعتصاب میکنن .مردم کشور ما با یه پخ در میرند شما در این 6ماه چند بار قرار بوده تحصن وتحصن کنن شیشه پایین بیاورند و.... در همین تهران که اکثریت سهامداران هم در آنجا حضور دارند در همان تالار حافظ جرات اعتراض به کارگزار بورس را ندارن !!چه به مقامات بالا چون همیشه اکثریت ترسو تو دل چند تا آدم نترس را هم خالی میکنن.

نظر

• ابوذر
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 614

سلام یک سوال مهمچه کسی میخواهد جلوی دزدی وچپاول را بگیرد.؟؟؟شما فکر میکنید چرا دیگر در کتاب های درسی اشعار پروین اعتصامی نیست !!!روزی گذشت از گذر گهی پادشهی .یا بگرفت محتسب مستی . چون متاسفانه علی مانده وحوض !!!در کمتر جای است که بدون رشوه وپارتی بازی کار شما راه بیافتد .فساد دراین سالها همانند یک غده سرطانی تمام ابعاد این جامعه را گرفته و کمتر شخصی را شما پیدا میکنید که رشد وپیشرفت کشورش از منافع کوتاه مدت خودش بالاتر بداند این سیلها وطوفانها که دراین روزها در تهران وشمال ایران آمد وبیشتر هم خواهد شد همان منفعت طلبی اکثر مردم کشور است که خوبهایشان بیتفاوت شده اند وسکوت میکنن وبقیه هم فقط به فکر پر کردن جیب خود و پس انداز برای بچه هایشان هستند .

نظر

• زنبور عسل
                        عضو عادی
                        • Jul 2025
                        • 166

خرید بالاس ولپارس

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

خرید بانک دی 174 تومان حیف عجله کردم 172 هم می شد خرید(108)
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• شبندر
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 3598

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
                            مردم ایران سالهاست ثابت کرده اند مرد شعارند ونه عمل . این حقیقت تلخی میباشد. در کشورهای پیشرفته ودارای حزب وتشکیلات صنفی سریعا اعتصاب میکنن .مردم کشور ما با یه پخ در میرند شما در این 6ماه چند بار قرار بوده تحصن وتحصن کنن شیشه پایین بیاورند و.... در همین تهران که اکثریت سهامداران هم در آنجا حضور دارند در همان تالار حافظ جرات اعتراض به کارگزار بورس را ندارن !!چه به مقامات بالا چون همیشه اکثریت ترسو تو دل چند تا آدم نترس را هم خالی میکنن.
                            مردم ايران با هوش و ذكاوت بالايي دارند و كم كم دارند از بورس تهران خارج مي شوند واين همان ضربه بزرگي هست به بازار سرمايه كه بهترين نوع اعتراض مي باشد من هم امروز يك و نيم درصد فروختم و تا يك سال ديگر خارج خواهم شد
                            دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• Gestapo
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 131

در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              دوستان چه بازار خوبي داريم فقط بايد بدونيم چطور باهاش برخورد كنيم سود حاصل ميشه
                              در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
                              مردم ايران با هوش و ذكاوت بالايي دارند و كم كم دارند از بورس تهران خارج مي شوند واين همان ضربه بزرگي هست به بازار سرمايه كه بهترين نوع اعتراض مي باشد من هم امروز يك و نيم درصد فروختم و تا يك سال ديگر خارج خواهم شد
                              خوب داداش باهاش یه جور برخورد کن که سود حاصل شه!!
                              چرا ناراحت میشی حالا /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• mjtb
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 527

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post

دوست عزيز، اعتراض راهش نيست. بهترين كار به نظر من اينه كه يه سبد خوب 5-6 ماهه ببندي، حالا با هر ايده اي كه داري، سهم بنيادي، سهم آينده دار، سهم مطمئن، سهم ريسكي... و اين 5-6 ماه بازار رو هفتگي يا چند روز يه بار رصد كن. به حد سود و حد ضرر هم جداً پايبند باش.
                                اعتياد خريد و فروش و جابجايي سهم رو اگر ترك كنيم، با انتخاب سهم خوب طي چند ماه مطمئناً نتيجه خوبي ميگيريم.

نظر

در حال کار...
                                X