شاخص سیمان مقاومت ۹۰۰ را شکست . -۴ ستران خریدم الان +۴ التماس می کنند .
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
لطف داريد ليليوم جان اما ولغدر رو من هيچ كاره بودم خدايي!در اصل توسط lilium پست شده است مشاهده پستخريد ولغدر در منفي. اين سهم بنيادي خيلي خوبي داره. واقعا از پيشنهادهاي جناب شريعت لذت ميبرم.
از خريدم راضي ام :.thumbsupsmileyanim
خودم هم با پيشنهاد دوستان خريدم بخصوص مصطفي و سجاد (orumbourse) عزيزإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
ممنون از صداقتتون.البته سهمهایی که خودتون معرفی میکنین ۱۰۰% سود دارن.مثل کسرا و پامچال و.... من هنوز تو کف پامچال موندم.سهم معروفی هم نیست.بهرحال ممنوندر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستلطف داريد ليليوم جان اما ولغدر رو من هيچ كاره بودم خدايي!
خودم هم با پيشنهاد دوستان خريدم بخصوص مصطفي و سجاد (orumbourse) عزيز
نظر
-
خرید خوبی از شتران کردم امروزدر اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پستفارس و شتران عجب فشار فروشی دارند ، فکر نمی کردم در این بازار سراسر سبز اینگونه معامله بشوند .
دوستان پیشنهاد خرید دادن
نظر
-
شتران -۴ عالی بود هرکس خرید ، نقدینگی داشتم اضافه می کردم .در اصل توسط rezatehrani پست شده است مشاهده پستخرید خوبی از شتران کردم امروز
دوستان پیشنهاد خرید دادن
نظر
-
امروز مقداری سفارس در منفی اضافه شد و کپارس خرید شددر اصل توسط آذرآبادگان پست شده است مشاهده پستهر دارویی منفی فرصت خرید
سیمان تهران صف شد سفارس هم خواهد شد فشار خرید کاملا محسوسه
با این فشار خرید فکر کنم از شنبه گروههای دارو - سیمان - کاشی به سمت قفل شدن برندر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر
-
اضافه کردن وبیمه خرید خبهمن نگهداری داناهای ۱۳۹ تومانی والبرز ۱۴۲ تومانیدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
جناب شريعت گراميدر اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستلطف داريد ليليوم جان اما ولغدر رو من هيچ كاره بودم خدايي!
خودم هم با پيشنهاد دوستان خريدم بخصوص مصطفي و سجاد (orumbourse) عزيز
سلام
لطف نبود، حقيقت رو عرض كنم. اينقدر تحليلاتون عاليه، كه من خيلي دلم ميخواد با اينكه تحليل بنيادي رو تو مركز آموزش بازرگاني گذروندم، يه بار هم با شما بگذرونم اما حيف كه فعلا درگير كاراي پايان نامه م هستم.
هميشه موفق، سلامت و پرسود باشين.
نظر
-
اضافه کردن به کسعدی (افزایش سرمایش ۵۲.۲۸ از آورده هست که ...)
خرید ولساپا
خرید وفروش دکوثر ۵۷۰ - ۶۰۲
دیروز هم از ونفت خروج کردم و به خبهمن ورود کردمجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر

نظر