در اصل توسط وحید ۲۰ پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
درود؛
به محض اينكه رسيدم شاملا اضافه كردم :D
فاراك هارو هم ير به ير دادام رفت خوشم نيومد ازش!
بازم دارم دنبال سهم مي گردم:)
شايد پله دوم دتوليد امروز بگيرم شايدم شنبهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
اضافه كردن ولغدر... اين فكر كنم بازي بايد داشته باشه.در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستدرود؛
به محض اينكه رسيدم شاملا اضافه كردم :D
فاراك هارو هم ير به ير دادام رفت خوشم نيومد ازش!
بازم دارم دنبال سهم مي گردم:)
شايد پله دوم دتوليد امروز بگيرم شايدم شنبهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
دانایان پارس داره خالی میکنه ، سهم نابی نیست .در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است مشاهده پستاضافه كردن ولغدر... اين فكر كنم بازي بايد داشته باشه.
نظر
-
نه دیگه کلهم سایت قدیم تعطیل شده و اگه آدرس سایت قدیم رو بزنید مستقیم هدایت می کنه به سایت جدیددر اصل توسط KITY پست شده است مشاهده پستراستي سايت قديم باز نميشه ؟لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
اگه یه نیم نگاهی به گزارش جدید ولغدر بندازین بد نیستدر اصل توسط buodan پست شده است مشاهده پستدانایان پارس داره خالی میکنه ، سهم نابی نیست .لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه
نظر
-
هر دارویی منفی فرصت خرید
سیمان تهران صف شد سفارس هم خواهد شد فشار خرید کاملا محسوسه
با این فشار خرید فکر کنم از شنبه گروههای دارو - سیمان - کاشی به سمت قفل شدن برندر سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
نظر

نظر