چند روزه دارم خكاوه ميخرم ...دوستان بشتابيد
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
[CENTER][FONT=arial narrow][COLOR=#ff0000][B]بيمه دات نت[/B][/COLOR][/FONT] [U][COLOR=#0000ff][B]www.bimeh.net[/B][/COLOR][/U][/CENTER]
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postجابجایی گروه خودرو با خودرو;)
وایران در منفی خرید شد
وبیمه از صف فروش خرید شد چارت زیبایی دارد گویا هم خبرهایی تو این سهمه که ...
وبیمه 188 و 185 فعلا خروج شد عرضه های آخر کارو خراب کرد
خرید و فروش وساپا 195.4 - 2034جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postتاپیکو 251 خرید شد . ستاره خلیج فارس راه بیفته بالای 200 سود میسازه .
میگن ستاره خلیج فارسش 2 تا شبندر میارزه .
ستاره خلیج فارس با این نقدینگی دولت تا سال 1395 هم راه نمیفته. به اون طرح فعلا امیدوار نباشید. بلکه به تاثیر گذاری نرخ خوراک بر پرتفوی تاپیکو امیدوار باشید.
نظر
-
در اصل توسط buodan پست شده است View Postیک ماه قبل به دوستان گفتم ونفت نخرید ، ببینید به چه روزی افتاده . الان هم میگم اخابر نخرید چون در خوشبینانه ترین حالت 50 و نهایتا 60 تومان بیشتر سود نمیسازه و 300 بیشتر نمیارزه .
ونفت از 130 رسیده اینجا،ببخشید پس خودرو با این زیان ده بودنش چند می ارزه
لطفا اگر اطلاعات کافی ندارید اظهار نظر نفرمایید،به اخابر P/e =5 میدید؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postسلام و درود
ستاره خلیج فارس با این نقدینگی دولت تا سال 1395 هم راه نمیفته. به اون طرح فعلا امیدوار نباشید. بلکه به تاثیر گذاری نرخ خوراک بر پرتفوی تاپیکو امیدوار باشید.
تاپیکو فقط با راه اندازی ستاره خلیج فارسش در بدبینانه ترین حالت میتواند 200 تا 250 تومان سود بسازد و اگر خوشبین باشیم 300 تومان هم میسازد . حال فرض کنیم قراره سهمی 3 سال دیگر 300 تومان سود داشته باشد آیا 550 ارزش خرید ندارد . بعضی از دوستان میگن سود 3 سال آینده چه ربطی به الان داره ؟ در جواب باید بگم که من و شما به دید کوتاه مدت سهم می خریم اما حقوقی به دید بلند مدت سهم میخره و همین که حقوقی تشخیص بده سهمی قراره 3 ساله 300 تا 400 درصد سود بوده تقاضا افزایش یافته و باعث رشد سهم می شود .
نظر
-
افزودن بر شاملا. تک سهم شاملا /.:blinksmiley.:/ امیدوارم که کار درستی انجام داده باشمآموزش زبان انگلیسی از مبتدی تا حرفه ای http://zaban4us.blogfa.com
نظر
-
-
در اصل توسط ارزو پست شده است View Postفروش اخابر و انصار و خبهمن به صف خرید
و خرید وساخت
مجبور شدم چند بار ناگزیر رنج بزنم ;)
ولی خوب شد فرهنگیان از سهم خارج شد و رفت/:.grlim:./http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13
نظر
نظر