کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اصلاح مناسب قیمت و برگشت آن با هدف اولیه 633 و 666 در حال حاضر با مقاومت 587 درگیره که به زودی اون رو میشکنه سهم هنوز زیر میانگین 50 و 200 روزه قرار داره
فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
اين زلزله خرابي به بار نياورده كه بخواد باعث نزول بشه اونجا ايران نيستش كه با 6 ريشتر همه چي بريزه پايين
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
خرید وگردش ح
خرید وگردش
خرید فولای
خرید فولاژ
فروش بخشی دیگر از فاذر
فروش خزامیا
فروش کطبس
فروش وگردشح و کطبس رو فکر میکنم یخورده زود انجام دادید,اینطور نیست ؟!
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
فروش وگردشح و کطبس رو فکر میکنم یخورده زود انجام دادید,اینطور نیست ؟!
دوست عزیز اگر دقت بفرمایید وگردشح خرید شده نه فروش . کطبس هم یه نوسان 7 8 درصدی در 3 روز داد خدا بده برکت مدتی نوسان و دوباره در قیمت پایین تر سوار میشیم انشاالله .
نمیشد از قیمت های مفت فولای و فولاژ گذشت به زودی بازار پی به ارزش این سهم ها خواهد برد .
فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
دوست عزیز اگر دقت بفرمایید وگردشح خرید شده نه فروش . کطبس هم یه نوسان 7 8 درصدی در 3 روز داد خدا بده برکت مدتی نوسان و دوباره در قیمت پایین تر سوار میشیم انشاالله .
نمیشد از قیمت های مفت فولای و فولاژ گذشت به زودی بازار پی به ارزش این سهم ها خواهد برد .
اگه فولای و فولاژ بتونن مثل چند روز آینده ی وگردشح(که مطمنا سود خوبی خواهد داد), سود بده,پس کارتون عالی بوده. (در مورد کطبس هم مبارکه). :)
البته من هنوز یه عضو عادیم ,اگرچه قضاوت هام خیلی مبتدیانست,نظرمو میگم که شاید بتونم به خرید و فروش های اعضا کمک کوچیکی کرده باشم. ;)
[SIZE="3"][COLOR="blue"][/COLOR][/SIZE]من به سمتی که توپ هاکی میرود[SIZE="2"][/SIZE] اسکیت میکنم,نه جایی که الان در زمین قرار دارد.[COLOR="blue"][/COLOR]
نظر