امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Ehsan Am
    کاربر فعال
    • Feb 2011
    • 177

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    فروش 60%سایپا
    به علت تسویه حساب با کارگزار بدلیل خرید اعتباری زامیاد

سرکار خانم پانی حال شما؟
    منم تو زامیادی ها قرار دارم ولی هنوز وصندوق رو مد نظر داشته باشا.خوداشون 320 خرید هستن و این خبر مثل یه سری که میدونی:)

نظر

• امپراتور7
      کاربر فعال
      • Mar 2011
      • 1043

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
      سرکار خانم پانی حال شما؟
      منم تو زامیادی ها قرار دارم ولی هنوز وصندوق رو مد نظر داشته باشا.خوداشون 320 خرید هستن و این خبر مثل یه سری که میدونی:)
      به به اقا احسان چه خبر رییس میبینم که زدی تو کار زامیاد منم 2805 از صف فروش یه ناخنکی زدم ولی هنوز پولش رو ندادم :(( احسان هوای وساپاح مارم داشته باش
      به جان خودت بیفت!
      خودت خودت را بساز!
      وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        من بهترین خرید این هفتم یکشنبه خرید سنگین اعتباری وساپا ح در 200 تومان و فروش اون امروز در 258 تومان و سود تقریبا 30 درصدی در 3 روز کاری!!
        وحید جان دقیقا کاری که منم کردم ولی هنوز نفروختم ها انشالا270 گرچه اعتبارمون از سه روزم گذشت ولی چه میشه کرد >:d<
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!

نظر

• Captain Nemo
          مدیر
          • Dec 2010
          • 2933

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
          یا جرجیس پیامبر!
          خرید همه جوره ی رانفور;)
          ببخشید گرگین خان
          حرف بنده مثل کارگری میمونه که از مهندس پروژه ایراد میگیره ...
          شما استاد بزرگ بورس هستید ولی من زنگ زدم به کارگزارم برای
          خرید رانفور گفت خودی ها دارند خالی میکنند ......
          البته شما حتما دلیلی برای خریدتون داشتید ....
          ببخشید جسارت کردم ......;)
          یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
          دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
          مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• گرگین خان
            عضو فعال
            • Oct 2010
            • 1095

در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Post
            ببخشید گرگین خان
            حرف بنده مثل کارگری میمونه که از مهندس پروژه ایراد میگیره ...
            شما استاد بزرگ بورس هستید ولی من زنگ زدم به کارگزارم برای
            خرید رانفور گفت خودی ها دارند خالی میکنند ......
            البته شما حتما دلیلی برای خریدتون داشتید ....
            ببخشید جسارت کردم ......;)
            خواهش میکنم دوست قدیمی!
            بنده با اکثر کارشناسان سرمایه گذاری ایرانیان ارتباط نزدیک دارم.یکی ازبچه ها که با حسابرس رانفور ارتباط نزدیکی داره درحال خرید بود.
            قرار بودسهم حول حوش1200بازبشه،اما جو بازار به انضمام صندوقهای سرمایه گذاری وشخصی بنام اقای ج...به سهم جو دادند.

علی ایحال بنده به دید بلندمدت نخریدم وامکان دارد با سود اندک فروشنده باشم.

ایرانیان قصد داشت با عرضه هایش قیمت سهم را به سمت پایین هل بدهدکه موفق نشد(اینو از دهان یکی از نزدیکان مدیرعامل ایرانیان شنیدم)

نظر

• Captain Nemo
              مدیر
              • Dec 2010
              • 2933

در اصل توسط گرگین خان پست شده است View Post
              خواهش میکنم دوست قدیمی!
              بنده با اکثر کارشناسان سرمایه گذاری ایرانیان ارتباط نزدیک دارم.یکی ازبچه ها که با حسابرس رانفور ارتباط نزدیکی داره درحال خرید بود.
              قرار بودسهم حول حوش1200بازبشه،اما جو بازار به انضمام صندوقهای سرمایه گذاری وشخصی بنام اقای ج...به سهم جو دادند.

علی ایحال بنده به دید بلندمدت نخریدم وامکان دارد با سود اندک فروشنده باشم.

ایرانیان قصد داشت با عرضه هایش قیمت سهم را به سمت پایین هل بدهدکه موفق نشد(اینو از دهان یکی از نزدیکان مدیرعامل ایرانیان شنیدم)
              ارادتمندم جناب گرگین خان
              امیدوارم با سود خوب خارج بشید .
              یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
              دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
              مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• سلطان زمان
                کاربر فعال
                • Jan 2011
                • 176

سلام
                ما هم يه مقداري خصدرا ور داشتيم چار شنبه
                يكشنبه هم ميخوايم ور داريم نظر دوستان چيه ؟
                @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                  سلام
                  ما هم يه مقداري خصدرا ور داشتيم چار شنبه
                  يكشنبه هم ميخوايم ور داريم نظر دوستان چيه ؟
                  اول انالیز شرایط کلی بازار و مسائل سیاسی بعد انتخاب
                  راستش خیلی دلم می خواد پورتفوی ببندم از این معاملات روزانه خسته شدم از این رنج های منفی و مثبت بازار که از روی ابهامه خسته شدم
                  این روزا صبح زود پولمو وارد بازار میکنم و اخر وقت برمیگرده به حساب کارگزاری به خاطر اینکه دوس ندارم شب بخوابمو و صبح ببینم یکی دیگه قهر کرده
                  خیلی دوس دارم هر چه زودتر بازار به ثبات برسه ...سال خوبی رو داشتیم ولی همه چیز خراب شده
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• arak_bourse
                    کاربر فعال
                    • Nov 2010
                    • 3802

ولي جناب آريو به نظر من بازار از اولش هم خوب نبوده توي چندماه گذشته يا كلا يه سال پيش چون با اين شاخص سازي الكي بايد منتظر اين ريزش هم بود
                    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                      ولي جناب آريو به نظر من بازار از اولش هم خوب نبوده توي چندماه گذشته يا كلا يه سال پيش چون با اين شاخص سازي الكي بايد منتظر اين ريزش هم بود
                      نه اراک جان
                      دلیل افت شاخص در هفته گذشته به خاطر وضعیت بازار نبوده ....
                      اگه سایپا میشد 450 به نظر من هنوز با حباب های سالهای گذشته فاصله داشتیم ... همینطور بقیه سهما ...امید900...زامیاد450...ومعادن1200...خصدرا500...ک چاد1000...کگل 1500...وووو

هنوز اهداف قیمتی که تو ذهن ما بود پا برجاه...ولی با کمی شک و تردید ..... با ریسک سیستماتیک بالا ...
                      هنوز همه چیز روش نشده
                      هنوز بازی قدرت در یک جناح ادامه دارهکه تجربه ای جدیدی برای بازار بود ... که برای بازار زیاد جالب نمیتونه باشه ....دنبال کردن تیتر های خبری فارس نیوز خیلی جالبه
                      نمیدونم
                      آیا آلودگی دو جناح سپاه و دولت به بازار سرمایه میتونه از اثر پذیری منفی بازار نسبت به جنگ قدرت جلوگیری بکنه ؟؟؟؟؟
                      چرا که هر دو منافع ای در بازار سرمایه دارن ؟؟؟؟؟!!!!!!
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Ehsan Am
                        کاربر فعال
                        • Feb 2011
                        • 177

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                        به به اقا احسان چه خبر رییس میبینم که زدی تو کار زامیاد منم 2805 از صف فروش یه ناخنکی زدم ولی هنوز پولش رو ندادم :(( احسان هوای وساپاح مارم داشته باش
                        فدات رضا جان.از هر چی خالی کن زامیادت بمونه حتی وساپاح :) زامیادت یه 20 تایی تو گلوشه از قیمت اولیت.ولی خودرو احتمال میدن بریزه :)
                        وصندوق ببین کی دارم میگم برو توش .میدونم 320 خرید دارنا
                        وپست سر شرطت هستی دیگه؟ خنصیرت که محو شد از صفحه روزگار:)
                        آخرین ویرایش توسط Ehsan Am؛ 2011/05/06, 07:17.

نظر

• Ehsan Am
                          کاربر فعال
                          • Feb 2011
                          • 177

رضا طمع نکن.اندازه 5 روز کاری مثبت گرفتی بسه دیگه ;)
                          برو تو تجهیزاتی ها فاراک و صدرا

نظر

• Ehsan Am
                            کاربر فعال
                            • Feb 2011
                            • 177

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                            اول انالیز شرایط کلی بازار و مسائل سیاسی بعد انتخاب
                            راستش خیلی دلم می خواد پورتفوی ببندم از این معاملات روزانه خسته شدم از این رنج های منفی و مثبت بازار که از روی ابهامه خسته شدم
                            این روزا صبح زود پولمو وارد بازار میکنم و اخر وقت برمیگرده به حساب کارگزاری به خاطر اینکه دوس ندارم شب بخوابمو و صبح ببینم یکی دیگه قهر کرده
                            خیلی دوس دارم هر چه زودتر بازار به ثبات برسه ...سال خوبی رو داشتیم ولی همه چیز خراب شده

بنده کوچکتر از اونم که بخوام نظر بدم ولی در راستای سیاسی نفع همه از ریز و درشت تو همین بازار سرمایه است.
                            یه چیزی میگم تا تهش خودتون بخونید اینجا تنها جایی که ردپایی از خارج شدن پول باقی نمی مونه.حالا حساب کنید هنوز تنشهای اولشه چه برسه وقتی انتخابات مجلس با این همه کشمکش و از همه مهمتر خرج تبلیغات !!
                            من این پیش بینی رو میکردم واسه 3 ماه دوم سال اما اگه همه چی با پیش بینی ما جلو میرفت که جناب آریو عزیز اینقدر ناراحت نبود الان.
                            ولی احتیاط احتیاط و در پیرو صحبت جناب آریو خروج
                            موفق باشید

نظر

• امپراتور7
                              کاربر فعال
                              • Mar 2011
                              • 1043

در اصل توسط ehsan am پست شده است View Post
                              فدات رضا جان.از هر چی خالی کن زامیادت بمونه حتی وساپاح :) زامیادت یه 20 تایی تو گلوشه از قیمت اولیت.ولی خودرو احتمال میدن بریزه :)
                              وصندوق ببین کی دارم میگم برو توش .میدونم 320 خرید دارنا
                              وپست سر شرطت هستی دیگه؟ خنصیرت که محو شد از صفحه روزگار:)
                              به به . وساپاح 205 حدودا وارد شدم یکشنبه 265 خالی میکنم 60 تومن تو 4 روز کاری حدود 30 درصد . از خنصیر هم ما سودمون رو کردیم اونی که باهات شرط بسته بودم خفناور بود که به گل نشست :d شانس ماست دیگه البته هنوز وقت تموم نشده ها
                              وصندوقم نوش جون شما ما تا خرخره رانفور خریدیم 1550 . یکشنبه هم میرم تو کار معدنی ها به امید خدا
                              وپست هم برادر از 1100 کله کرده 4 ماهه پول ملت رو بلوکه کرده به نظرم فرصتی است برای فروش و در رفتن حالا خود دانی :d
                              تجهیزاتم عمرا مفت هم گرونن حتی اگه 100 درصد بیان بالا اخلاق من رو که میدونی گرون میرم ولی مطمئن من حاضرم 300 وارد صدرا بشم ولی از فرداش هر روز صف باشه نه اینه 200 وارد بشم 41 سال به پاش بسوزم . سهم های دیگه نوسان های بهتری هم میدن این شرکت زیان ده تو برنامه من نیست فقط برای نوسان که اونم به نظرم فعلا مناسب نیست شاید یکشنبه مثبت باشه ولی ما 210 تومن اردر دادیم شاید یه بنده خدا پول لازم شد بعد 120 سال اومد تقدیم ما کرد خدا رو چه دیدی >:d<
                              راستی لپارس رو دیدی سود خوبی کردم هواست بهش باشه داره کف میسازه ولی زیر کف وارد شیم مطمئن تره :d
                              به جان خودت بیفت!
                              خودت خودت را بساز!

نظر

• Ehsan Am
                                کاربر فعال
                                • Feb 2011
                                • 177

رضا صدرا و فاراک بگیر.وپست 4 ماه خواب تو با 1 ماه اولش 5 ماه 350% داده.الانم من 1100 میفروشم.مگه چاهه فدای تو؟

نظر

در حال کار...
                                X