من هم فروش کمی از خپارس های دو سه ماه پیش چی فکر میکردیم چی شد گفتیم میانگین 110 میخریم 200 میفروشیم اما شنیدم یه حقوقی که فعلا اسمش مشخص نیست قراره زیر سهم رو بگیره این صفهای اول صبح خپارس هم کار همونه اما در کل ازش خوشم نیومد بی وفا بود بخش اعظم پولمون هم درگیر این خارزم بی بخاره میگن تا داستان حقش معلوم نشه خودشم همینه اما یه حسایی دارم نسبت بهش که در مورد قشرین 202 تومانی داشتم!! البته خوبی قشرین این بود که سهم کوچیک بود میشد با خریدارش رقابت کرد اما با این نمیشه!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
من هم یه چیزای جزئی خریدم.اما بعلت قطع برق از بیشتر خریدها عقب موندم.;)فردا جبران می کنم.البته 15000 سهم از دیح داشتم که فروختم.یه مقداری هم فولاد و خارزم را هم فروختم.;;)[COLOR="#00bfff"][SIZE="2"][B][SIZE="3"][SIZE="2"]تا نگاه می کنی وقت، وقت رفتن است-----------------پیش از آنکه باخبر شوی-----------------لحظه ی عظیمت تو ناگزیر می شود------------------آه ای دریغ و حسرت همیشگی ناگهان چه زود دیر می شود...[/SIZE][/SIZE][/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط حمید 70 پست شده است View Postاگه فولای و فولاژ بتونن مثل چند روز آینده ی وگردشح(که مطمنا سود خوبی خواهد داد), سود بده,پس کارتون عالی بوده. (در مورد کطبس هم مبارکه). :)
البته من هنوز یه عضو عادیم ,اگرچه قضاوت هام خیلی مبتدیانست,نظرمو میگم که شاید بتونم به خرید و فروش های اعضا کمک کوچیکی کرده باشم. ;)فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
فروش زامياد روي 237 امروز زامياد دوشنبه مي بنده برا افزايش سرمايه پس خريدارا حواسشون باشهالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط بهروز پست شده است View Postدوازدهم مجمع داره که میشه شنبه .چهارشنبه میبنده یا دوشنبه؟؟الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postعزيزم چهارشنبه عيد فطر هستش طبق قانون جديد بورس سهم يك روز كاري قبل از بستن ميبنده چون چهار شنبه تعطيل هست پس سهم روز دوشنبه اخرين روز معامله هستشوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
من بعيد مي دونم سه شنبه عيد باشه 99 درصد چهار شنبه عيد هستشالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
نظر
-
خرید تایرابِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
نظر