کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من امروز وارد ساختمونيها شدم.ثفارس-تشاهد-وساخت خريدم.
علت خريد.
.................................................. ............................
1-ديروز ا.اس.پ رو کدال گزارش داد در حال بررسي افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي هست.
2-ارزش بالاي دارايي گروه ساختماني.
.................................................. ........................
تو خود بخوان حديث مفصل از اين مجمل.
تصور کنيد ثفارس با حدود 1500تومان دارايي بخواهد افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي بدهد يا وساخت با ارزش 4400تومان اقاي درخشاني
يا تشاهد ............
توجه داشته باشيد اوني را بخريد که ارزش دارايي بالاتري داشته باشد.بخاطر افزايش دارايي
تصور کنيد وساخت بخواهد 1000درصد افزايش سرمايه از محل تجديد ارزيابي دارايي بدهد.
خیلی بد داره عمل میکنه ! امروز باید بالای 240 معامله میشد اما داره بر عکس کار میکنه و این اصلا قشنگ نیست. ادامه بده عقدمو باطل میکنم. فرصت خرید کلی سهم عالی رو به خاطر این از دست دادم! تنها وصله ناجور سبدم که مسخره بازیش گل کرده همین سهمه.
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
خیلی بد داره عمل میکنه ! امروز باید بالای 240 معامله میشد اما داره بر عکس کار میکنه و این اصلا قشنگ نیست. ادامه بده عقدمو باطل میکنم. فرصت خرید کلی سهم عالی رو به خاطر این از دست دادم! تنها وصله ناجور سبدم که مسخره بازیش گل کرده همین سهمه.
خط حمایت سهم 235 تومان است نه 240 ، فعلا هم روند صعودی دارد . در ضمن در 40 درصد nav در حال معامله است .
نظر