برای پیروزی در جنگ تلفات لازم هستش یا میگن عمل جراحی بدون خونریزی نمیشه بذار فروشنده های عجول بفروشن تا بعد مشخص میشه که چه کسانی برد کردن!!
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
-
بازار هميشه اون چيزي نيست كه همه فكر ميكنند چون پارسال توي برج يك خوب بود همه فكر ميكردند كه بازار برج يكي و توي تعطيلات خوبه كه بر عكس شده تا به امروز به نظرم بر خلاف پارسال ما تو برج 2 بازار خوبي داشته باشيمالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
علیرضا جان من اصلا روی زمان فصلی رشد بازار بحثی ندارم؛ ممکنه فرمایش شما اتفاق بیافته. بحثم اینه که هیجان موجود بیش از حده!
من اگه دیروز میرم پشت 5میل صف خرید ملی مس! امروز بیخود مب کنم روی منفی خرید نکنم! یا باد اونجا نرم یا اینجا خرید کنم. این دیگه فقط هیجان و ترس و...إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
فقط امیدوارم دوستان فروشنده این حجم مبنای فاراک ما رو هم بدن که ممنون میشیم چیزی خاصی هم نمونده 250تا بدن حله!!دستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط يگانه پست شده است View Postمن يك دونه هم نفروختم و تا اردبهشت با سبدم ميمونم
قنيشا و قثابت
غدير و پارسان و كر مانشاه
فن آوا - فنورد- بالاس- فراور- و پستإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postکیوان جان اگه یه ارزن صبر وجود داشت بی پول بک هم رشد می کرد بازار;)
حالا به یمن وجود دوستان میریم یه پول بک 6ماهه داشته باشیم تا بعد دوباره یه روز مثبت و همه بترسند از این که مثبت شده و یه پول بک دیگه!=))در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postعلیرضا جان من اصلا روی زمان فصلی رشد بازار بحثی ندارم؛ ممکنه فرمایش شما اتفاق بیافته. بحثم اینه که هیجان موجود بیش از حده!
من اگه دیروز میرم پشت 5میل صف خرید ملی مس! امروز بیخود مب کنم روی منفی خرید نکنم! یا باد اونجا نرم یا اینجا خرید کنم. این دیگه فقط هیجان و ترس و...
کاملا با حرفهات موافقم :) حالا فردا اونی که می تونست امروز تو قرمز بخره نمی خره فردا میره ته صف سبز می ایسته و روز از نو ، روزی از نو!
به نظر من واقعا کسی که میاد توی بورس فعالیت کنه اول باید درجه ریسک پذیریش را به شدت ببرد بالا خصوصا برای بازار ایران که از حد استانداردهای جهانی هم بسیار بالاتر است!! نمی گویم که مقصر صرفا افراد هستند اتفاقا مسبب چنین بی اعتمادی سیاستهای نادرست دولتی هست...ولی بالاخره بازار ما این مدلی هست و ناچار به پذیرش آن !ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
از عجایب بازار امروز قشکره که تو گره 1 دونه هم نخریدن!!!
اینجوریش رو دیگه ما ندیده بودیم.
گویا گره رو هم برداشتن !!!///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاز عجایب بازار امروز قشکره که تو گره 1 دونه هم نخریدن!!!
اینجوریش رو دیگه ما ندیده بودیم.
گویا گره رو هم برداشتن !!!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
یه روز بازار نصفه نیمه سبز شد ملت یه جور سهماشونو عرضه میکنن انگار چند ده درصدی سود کردن:))
هر چند این جو تعطیلات هم رو بازار اثر گذاشته.بعد تطیلات هم که فصل دوم سریال جنگ قدرت آقایون با استیضاح یکی از دارو دسته محمود کلید میخوره!تازه قراره سانس ویژه فیلم هسته ای هم برا سهامدارا نمایش داده بشه! وسطش پذیرایی هم هست با سرو انواع تحریم و تهدید!
حالا این وسط به نظرتون وقت میمونه برا حمایت از سرمایه بی ارزش ایرانی!
نظر
نظر