امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

برای پیروزی در جنگ تلفات لازم هستش یا میگن عمل جراحی بدون خونریزی نمیشه بذار فروشنده های عجول بفروشن تا بعد مشخص میشه که چه کسانی برد کردن!!
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

بازار هميشه اون چيزي نيست كه همه فكر ميكنند چون پارسال توي برج يك خوب بود همه فكر ميكردند كه بازار برج يكي و توي تعطيلات خوبه كه بر عكس شده تا به امروز به نظرم بر خلاف پارسال ما تو برج 2 بازار خوبي داشته باشيم
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• يگانه
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 616

من يك دونه هم نفروختم و تا اردبهشت با سبدم ميمونم
        قنيشا و قثابت
        غدير و پارسان و كر مانشاه
        فن آوا - فنورد- بالاس- فراور- و پست

نظر

• سيد ياسر شريعت
          عضو فعال
          • Jun 2011
          • 4944

علیرضا جان من اصلا روی زمان فصلی رشد بازار بحثی ندارم؛ ممکنه فرمایش شما اتفاق بیافته. بحثم اینه که هیجان موجود بیش از حده!
          من اگه دیروز میرم پشت 5میل صف خرید ملی مس! امروز بیخود مب کنم روی منفی خرید نکنم! یا باد اونجا نرم یا اینجا خرید کنم. این دیگه فقط هیجان و ترس و...
          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• roohe-khashen
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2270

فقط امیدوارم دوستان فروشنده این حجم مبنای فاراک ما رو هم بدن که ممنون میشیم چیزی خاصی هم نمونده 250تا بدن حله!!
            دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• سيد ياسر شريعت
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 4944

در اصل توسط يگانه پست شده است View Post
              من يك دونه هم نفروختم و تا اردبهشت با سبدم ميمونم
              قنيشا و قثابت
              غدير و پارسان و كر مانشاه
              فن آوا - فنورد- بالاس- فراور- و پست
              بنده هم فقط نظاره گر هستم و به تمام سهمام هم اطمینان دارم تا به هدف هاشون برسند. بازار در بلند مدت هنوز هم اشتباه نمی کنه

نظر

• fm2006
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 825

عادت به بازار منفی مثل تیم فوتبالی که به باختن عادت میکنه . باید با هر پول و حمایتی شده یک هفته بازار سبز باشه تا این رویه تغییر کنه
                فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• fm2006
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 825

خرید مقادیری ولغدر و اضافه کردن به وپترو . فردا هم منفی باشه اضافه میشه
                  مترصد تعویض یک سهم دست و پا گیر با یک سهم خشک شده
                  فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    کیوان جان اگه یه ارزن صبر وجود داشت بی پول بک هم رشد می کرد بازار;)
                    حالا به یمن وجود دوستان میریم یه پول بک 6ماهه داشته باشیم تا بعد دوباره یه روز مثبت و همه بترسند از این که مثبت شده و یه پول بک دیگه!=))
                    در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                    علیرضا جان من اصلا روی زمان فصلی رشد بازار بحثی ندارم؛ ممکنه فرمایش شما اتفاق بیافته. بحثم اینه که هیجان موجود بیش از حده!
                    من اگه دیروز میرم پشت 5میل صف خرید ملی مس! امروز بیخود مب کنم روی منفی خرید نکنم! یا باد اونجا نرم یا اینجا خرید کنم. این دیگه فقط هیجان و ترس و...
                    :))=))
                    کاملا با حرفهات موافقم :) حالا فردا اونی که می تونست امروز تو قرمز بخره نمی خره فردا میره ته صف سبز می ایسته و روز از نو ، روزی از نو!
                    به نظر من واقعا کسی که میاد توی بورس فعالیت کنه اول باید درجه ریسک پذیریش را به شدت ببرد بالا خصوصا برای بازار ایران که از حد استانداردهای جهانی هم بسیار بالاتر است!! نمی گویم که مقصر صرفا افراد هستند اتفاقا مسبب چنین بی اعتمادی سیاستهای نادرست دولتی هست...ولی بالاخره بازار ما این مدلی هست و ناچار به پذیرش آن !
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20667

از عجایب بازار امروز قشکره که تو گره 1 دونه هم نخریدن!!!
                      اینجوریش رو دیگه ما ندیده بودیم.
                      گویا گره رو هم برداشتن !!!
                      ///

نظر

• سيد ياسر شريعت
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 4944

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                        از عجایب بازار امروز قشکره که تو گره 1 دونه هم نخریدن!!!
                        اینجوریش رو دیگه ما ندیده بودیم.
                        گویا گره رو هم برداشتن !!!
                        احتمالا با دامنه 50 درصد یا شایدم بدون دامنه معامله بشه چند روز دیگه که هر کی میخواد به هدفش برسه دیگه;)

نظر

• mohammad.
                          عضو عادی
                          • Aug 2011
                          • 129

صبر خوب چیزیه , البته یه نوسانگیر صبر نداره ... من که امروز فولاد خریدم ;)
                          [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

یه روز بازار نصفه نیمه سبز شد ملت یه جور سهماشونو عرضه میکنن انگار چند ده درصدی سود کردن:))
                            هر چند این جو تعطیلات هم رو بازار اثر گذاشته.بعد تطیلات هم که فصل دوم سریال جنگ قدرت آقایون با استیضاح یکی از دارو دسته محمود کلید میخوره!تازه قراره سانس ویژه فیلم هسته ای هم برا سهامدارا نمایش داده بشه! وسطش پذیرایی هم هست با سرو انواع تحریم و تهدید!
                            حالا این وسط به نظرتون وقت میمونه برا حمایت از سرمایه بی ارزش ایرانی!

نظر

• mohammad.
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 129

مثل اینکه آخر وقتیه دارند دوباره بازار رو مثبتش میکنند .... من که امروز خریدام رو انجام دادم و از فردا میشینم بازار مثبت و سبز رنگ بهاری رو نظاره میکنم >:d<
                              [COLOR="#0000FF"]اگر تنها ترين تنها شوم ، باز خدا هست ، او جانشين تمام نداشتن هاست [/COLOR]

نظر

• mehran
                                كاربر فعال
                                • Jan 2011
                                • 1537

معامله ای که نداریم...خواجو هم کنسل شد فعلا....شاید سفارشای دیروز افست رو بهمون بدن...با کد پدرم میخوام رو افست تک سهم شم تا اسفند 91....
                                300 هزارتا براش بر میدارم ایده آل ترین میانگین هم براشون 370 تومانه....
                                جناب narutu عالی بود....

نظر

در حال کار...
                                X