کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گروه خودرو که یکی یکی دارن منفی میشن
شاخص هم به لطف بانکی ها سرپا وایستاده
بانکی ها تعدیل خاصی نخواهند داشت. کلا بازار جونی نداره. تا وقتی اون گروه پولشو خارج نکنه وضعیت همینه و هر مثبت شدنی مثل امروز و با فشار و دستور هم نتیجه ای نخواهد داشت. چون انتقادات زیاد شد مجبور شدن یه شاخص سبز هم نشون بدن که بعدش بگن این نوسانات طبیعی هست
متاسفانه بازار خیلی احساسی شده،صبح مثبت 5،6 میخریدند الان دارند تو منفی 6 میفروشند
کگاز رو به صف خرید فروختم
مثل این که دیگه سهامداری جواب نمیده
منم مثل خیلی ها سهام بازی میکنم،مام بلدیم از این کارا
فقط میتونم بگم متاسفم
اگه جنگ میشد بازار اینقد داغون نمیشد ظاهرا جنگ داخلیه بین اقایون و ......
دلیلش نه اعتباریا بودن نه اخر ماه نه بهره مالکانه ونه ....(دستهای پلیدی در کار هست )چون همیشه حمایت میشد و صف فروشی نبود
این هم از دولت اقای روحانی که قرار بود حمایت کنه (مقصر نیست اما باید پیگیر باشن ایشون )
حکم باعث و بانی این بازی ها کم از مفسد فی الارض نیست و مسببینش باید اعدام بشن(دقیقا مثل بقیه دزدهایی که در این مملکت نتنها دستشون قطع نشد بلکه چنتا دست کمکی هم بهشون اضافه شد) :(
صبح داشتم تحلیل تکنیکالیستها را از سطوح حمایت شاخص میخواندم(سایت دنیای اقتصاد). جالبه که همونطور که تحلیلگره گفته بود شاخص به حمایت 83500 واکنش نشان داد. اگر شاخص بالای این عدد تا فردا بمونه خیلی خوبه و هفته بعد امید میره که معاملات بهتر بشه.
همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow
دوستان گرامی بیشتر سبد خود را به سهام بنیادی اختصاص دهید حداقل در مجمع سود بگیرید
خودرویی ها،ساختمانی ها سودی تقسیم نمیکنند
بویژه اون خودرویی هایی که زیان انباشته دارند را فقط برای نوسان بخرید
خکاوه که فکر کنم ، مجمع دم در صندوق جمع آوری اعانه بگذارد:D
نظر