کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ماشالله به این روحیه،ماشالله.:D
.
.
.
.
دوهزارمین پست از ما برای سایت بورسی.دو هزار تا پست! هر کدوم یه دقیقه طول بکشه میشه 2000دقیقه.خودش عمری ها.
خسته نباشید و خدانگهدار :*
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نویسنده: علیرضا بهاری (مستعار) سه شنبه 1 بهمن 1392
به نظرتون چه اتفاقی داره برای بورس می افته ؟ به زبان ساده
دوستان و عزیزان سهامدار واقعا چه چیزی باعث این منفی بازار بورسه ؟؟؟؟ خیلی ساده عرض می کنم : با برداشته شدن تحریم ها و یا اجرایی شدن توافق نامه ژنو ارز و سکه ( بازارهای سنتی متداول ) به شدت ریزشی است لیکن دولت اجازه شوک در این بازارها را نخواهد داد تنها اقدامی که در حال شکل گیریست خرید دلارها و سکه های موجود در خانه ها توسط دولت است. به دلیل جلوگیری از شوک در بازار ارز و طلا ، دولت مجبور است این بازار را کنترل کند پس خرید دلار و سکه در قیمت های کنونی توسط دولت دور از انتظار نیست ...... تنها نگرانی دولت نقدینگی آزاد شده این بازارهاست !!!!! پس با این نقدینگی دست مردم باید چه کند ؟؟؟؟؟ اگر دولت بازار بورس را دستوری کنترل نمی کرد و کاهش نمی داد بازار دیگری غیر از بورس این نقدینگی عظیم را جذب می کرد ...... توجه به اخبار اخیر مبنی بر " نقدینگی جدید در راه بازار بورس است !!!! - می تواند علامت خوبی باشد .... دولت تدبیر فکر این مسئله از قبل بوده پس جذاب شدن قیمت ها در بورس هر نقدینگی را وسوسه می کند تا در این بازار وارد شود ...... فکر کنید اگر قیمت های سهام بازار جذاب نبود اونوقت نقدینگی به کجا می رفت ؟؟؟؟؟؟؟ چند روز دیگر هم دندان روی جگر بگذارید ...... قله های صعود داره سر از ابر در میاره ..... فرصت خرید مثال زدنی در بازار در حال رخ نمایی است .....
دوست عزیز نطرات شما رو هم دیدیم و خواندیم . چنگی به دل نمیزد هیچ یک فرق اساسی داشت.
فرقش این است که آنچه ما گفتیم واقعیت است و آنچه شما گفتید بازی با کلمات و گول زنک .
دنبال یک چیز کاربردی باشید.
اگر شما پیش بینی بهتری داشتید قطعا تا بهتر شدن اوضاع جایی بهتر از این بازار خونین بودید.
موفق باشید.
بنده منظورم نظر شما نبود اون چیزی بود که به اسم تحلیل منتشر شده بود و شما نظر دادین راجع به اون. در ضمن بنده از زمانیکه عبده تبریزی رفت وزارت راه به دوستان گفتم برنامه اینها کشیدن پولها به سمت بازار مسکن هست. بنده خودم بلند مدت همیشه در بازر بودم و مقطعی نگاه نمیکنم و به راحتی هم از سود پفکی این 3-4 ماه اخیر که نصیب برخی سهام خودرویی و شرکتهای کوچک شده در ظاهر گذشتم و ترجیح دادم با سهام بنیادی و محکم بمانم. دنبال نوسانگیری هم نبودم. روزی که عراقچی با اینا جلسه گذاشت به 4 تا معامله گری که در کارگزاریهای مختلف می شناختم گفتم دوستان ظاهرا وقت تموم شده و علایم سیاسی اون داره میاد. جالب اینه که هر 4 تا شون گفتن تحلیلت اشتباهه !
بنده ادعایی ندارم اما اون چیزی که تو فضای سیاسی داره اتفاق می افته با اون چیزی که یه عده توی فضای اقتصادی توی ذهنش دارن زمین تا آسمون فرق داره. مثل اینکه یه عده فکر میکنن در توافق ژنو آمریکا دنبال اینه که نهایتا 8 میلیارد دلار به ایران بده !!! اما درست برعکس اون در عمل اتفاق میفته چون اونا میخوان با این بازی یه پولی از خاورمیانه و ایران بکنن و ببرن. در مورد بورس هم همین شد، یه عده فکر کردن که دولت می خواد سرمایه ها رو به بورس بیاره و البته همین جمله رو هم گفتن هم رییس جمهور و هم برخی مسئولان و وزار. اما در عمل می خواستن یه پولی هم از اینجا به جیب بزنن و ....
ما حدود 500هزار ملیارد تومن نقدینگی سرگردان داشتیم که در دولت تدبیر و امید حد اکثر 10%تا15% جذب بازار بورس شد. لذا این فرضیه که دولت میخواد برای رونق بازار مسکن نقدینگی وارده به بورس رو به سمت بازار مسکن ببره زیاد مبنای محکمی نداره چون هنوز ملیاردها دلار پول و مقادیر زیادی سکه دست مردم هست که میتونه به سمت بازار مسکن بره.لذا تنها بازار رقیب بورس بازار مسکنه که حالا حالاها مونده تا راه بیفته و در صورت نیاز به نقدینگی فشار چندانی به بورس نمیاره.پس وضعیت فعلی ترس و تردید تازه واردها (بازارخرسی) که تحملش سخته ولی قطعا گذراست چون نقدینگی جای بهتری از بورس پیدا نخواهد کرد و بزودی نقدینگیهای آزاد در بورس فعال خواهد شد. تکنیکالیستها شاخص 110000را تا قبل از مجامع پیش بینی میکنند
زمانيكه همه ي بازار فروشنده بشن ... و همگي متفق القول به اين عقيده برسند كه بازار جايي براي رشد نخواهد داشت ، اونجاست كه زمان پايان اصلاح فرا رسيده و رشد بازار اغاز ميشه...
زمانيكه همه ي بازار فروشنده بشن ... و همگي متفق القول به اين عقيده برسند كه بازار جايي براي رشد نخواهد داشت ، اونجاست كه زمان پايان اصلاح فرا رسيده و رشد بازار اغاز ميشه...
واقعیتش تا زمانیکه کف بنیادی و تکنیکالی معلوم نباشد به نظرم نظاره گر بودن بهتر است
بنده منظورم نظر شما نبود اون چیزی بود که به اسم تحلیل منتشر شده بود و شما نظر دادین راجع به اون. در ضمن بنده از زمانیکه عبده تبریزی رفت وزارت راه به دوستان گفتم برنامه اینها کشیدن پولها به سمت بازار مسکن هست. بنده خودم بلند مدت همیشه در بازر بودم و مقطعی نگاه نمیکنم و به راحتی هم از سود پفکی این 3-4 ماه اخیر که نصیب برخی سهام خودرویی و شرکتهای کوچک شده در ظاهر گذشتم و ترجیح دادم با سهام بنیادی و محکم بمانم. دنبال نوسانگیری هم نبودم. روزی که عراقچی با اینا جلسه گذاشت به 4 تا معامله گری که در کارگزاریهای مختلف می شناختم گفتم دوستان ظاهرا وقت تموم شده و علایم سیاسی اون داره میاد. جالب اینه که هر 4 تا شون گفتن تحلیلت اشتباهه !
بنده ادعایی ندارم اما اون چیزی که تو فضای سیاسی داره اتفاق می افته با اون چیزی که یه عده توی فضای اقتصادی توی ذهنش دارن زمین تا آسمون فرق داره. مثل اینکه یه عده فکر میکنن در توافق ژنو آمریکا دنبال اینه که نهایتا 8 میلیارد دلار به ایران بده !!! اما درست برعکس اون در عمل اتفاق میفته چون اونا میخوان با این بازی یه پولی از خاورمیانه و ایران بکنن و ببرن. در مورد بورس هم همین شد، یه عده فکر کردن که دولت می خواد سرمایه ها رو به بورس بیاره و البته همین جمله رو هم گفتن هم رییس جمهور و هم برخی مسئولان و وزار. اما در عمل می خواستن یه پولی هم از اینجا به جیب بزنن و ....
اگر من به نظر شخصی انتقادی نداشته باشم آن را در نقل قول نمی آورم.
آنچه شما در ادامه و قبل گفتید و به اصطلاح تحلیل این شخص چون بر پایه فرمول و اصول خاصی نیست یک نظر محض بیش نیست و هر کسی مختار است نظرش را ابراز کند و کسی حق ایراد به این کار را ندارد.
حال بعضی از این دست " تحلیلها" درست درمیاید و بعضی نه.
به عنوان مثال جریان تحلیل گر کرمانی معروفی که حمله آمریکا به عراق را اشتباه پیش بینی کرده بود و روستایی ساده ای که در کمال بی دانشی ولی مطمئن بود که آمریکا حمله میکند. laughingsmiley
[COLOR=#0000ff]
[FONT=arial black][SIZE=4][B]زندگی میکنم به شیوه خودم ، با قوانین خودم. [/B][/SIZE][/FONT][/COLOR]
نمیدونم چرا چند روزه من نمیتونم پستی رو "نقل قول کنم".اینو در جواب اروم بورس عزیز، سجاد جان مینویسم.اولا ایشالا به 10 هزار پست برسی و همیشه بچه های فروم از تحلیلات بهره ببرنثانیا دیگه واسه فروش دیر شده و من حتی تا 10 درصد دیگه ضرر هم خارج نمیشم.... کار درست رو دوستانی کردن که همون اوایل منفی خوردن نقد شدن، ولی دیگه الان واسه من توجیهی نداره خروج..... سهامم بعضا پی به ای پنج و شش و یا حتی 4.5 دارند و آینده ی خوبی در انتظارشونه....اگه واقعا به این اصل" وقتی همه میخرند تو بفروش وقتی همه میفروشند تو بخر"، پایبند باشیم، الان دیگه وقت فروش نیست..... حتی بازار امروز هم در جمع بد نبود.... دوستان هم نسبی بررسی کنند میبینند که در قیاس با روزهای گذشته بازار بهتر عمل کرد....بانک صادرات هم خریدم چون تو منفی روزای پیش حقوقی میخرید و شایع شده که تعدیل خوبی خواهد داشت..... ارادتمندزوربا
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
دوستان عزیز
یه نکته ای به ذهنم رسید گفتم بگم شاید به کار آید
تا زمانیکه از برگشت سهم مطمئن نشده اید میانگین کم نکنید
میانگین کم کردن در روند نزولی به مانند غرق شدم در باتلاق است
دوستان تکنیکالیست چرا نتوستند این وضعیت رو حدس بزنند؟!!!/:.rolleyessmileyani
ما حدود 500هزار ملیارد تومن نقدینگی سرگردان داشتیم که در دولت تدبیر و امید حد اکثر 10%تا15% جذب بازار بورس شد. لذا این فرضیه که دولت میخواد برای رونق بازار مسکن نقدینگی وارده به بورس رو به سمت بازار مسکن ببره زیاد مبنای محکمی نداره چون هنوز ملیاردها دلار پول و مقادیر زیادی سکه دست مردم هست که میتونه به سمت بازار مسکن بره.لذا تنها بازار رقیب بورس بازار مسکنه که حالا حالاها مونده تا راه بیفته و در صورت نیاز به نقدینگی فشار چندانی به بورس نمیاره.پس وضعیت فعلی ترس و تردید تازه واردها (بازارخرسی) که تحملش سخته ولی قطعا گذراست چون نقدینگی جای بهتری از بورس پیدا نخواهد کرد و بزودی نقدینگیهای آزاد در بورس فعال خواهد شد. تکنیکالیستها شاخص 110000را تا قبل از مجامع پیش بینی میکنند
من کلا با این واِژه "نقدینگی سرگردان" مشکل دارم. به نظر من این واژه کاملا اشتباهه ! صرفنظر از این مورد شما گفتید ما 500 هزار میلیارد تومان نقدینگی سرگردان داریم !!!؟؟؟ اینو میتونید اثبات کنید یا سندی براش بیارید؟ کل نقدینگی که توی کشور وجود داره حول و حوش همین عددی هست که نوشتید، اما همه نقدینگی سرگردانه به نظر شما؟ نقدینگی کارکرد خودش رو در اقتصاد داره. متاسفانه در این سالها اینقدر به بهانه کوبیدن دولت قبلی از این نقدینگی سوء استفاده شده که بعضی ها فکر میکنن نقدینگی باید به صفر برسه !
به نظر من نقدینگی هیچوقت سرگردان نیست و نمیتونه باشه. در ضمن اونی که باید کنترل بشه بیشتر حجم پول هست نه نقدینگی. بعضیا میگن نقدینگی توی کشور زیاده، خوب اگه این نظر رو قبول کنیم یعنی پول در کشور زیاد هست پس وقتی پول زیاد هست مفهومش اینه که عرضه پول زیاده وقتی عرضه پول زیاده پس باید نرخ بهره پایین باشه یا روندی کاهشی داشته باشه !! اما در کشور ما درست برعکسش صادقه. ولی بازم یه عده توی رسانه ها هر روز میگن نقدینگی زیاده !!!!
نکته دیگه این که با افزایش قیمت دلار در سال گذشته و افزایش قیمت ها در بازار در واقع اگه دلاری به قضیه نگاه کنیم نقدینگی نه تنها افزایش نداشته بلکه کاهش هم داشته. در واقع با نگاه از منظر قدرت خرید نقدینگی کاهش هم داشته، یعنی شما پارسال قبل از افزایش قیمت دلار میتونستی با حداقل 7 میلیون تومن در بازار خودرو صفر یک تقاضا ایجاد کنی اما الان با 19 میلیون تومن میشه همون یک تقاضا رو ایجاد کرد و همینطور سایر بازارها
سلام
من چندین پست از پستهای 2-3 هفته پیش را خوندم
هیچ کدام از افرادی که همیشه سیگنال خرید یا فروش میدهند حتی ذره ای اشاره نکرده بودند که این وضعیت ممکنه پیش بیاد.
حتی در روزهای اول و دوم منفی شدن ها.
پس به نظر شما تحلیل تکنیکال به چه دردی می خوره؟؟
سلام
من چندین پست از پستهای 2-3 هفته پیش را خوندم
هیچ کدام از افرادی که همیشه سیگنال خرید یا فروش میدهند حتی ذره ای اشاره نکرده بودند که این وضعیت ممکنه پیش بیاد.
حتی در روزهای اول و دوم منفی شدن ها.
پس به نظر شما تحلیل تکنیکال به چه دردی می خوره؟؟
اتفاقاتی که همه بازار رو در بر میگیره نمیشه با تحلیل تکنیکال بررسی کرد، الانم اتفاق برای همه بازار داره میفته و برای همینه که اکثر شرکتها درگیر این روند شدن. اما در شرایط عادی و طبیعی تکنیکال میتونه از رفتار سهم در گذشته یه مدلی ارائه کنه و با توجه به اون رفتار پیش بینی هایی رو برای فعالان بازار ارائه میکنه. اما کلا باید بگیم مسایل بنیادی و عمومی رو نمیشه با تکنیکال پیش بینی کرد
نظر