در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
-
چرا؟ واسه کوتاه مدت خبری قراره بشه؟میان مدت میدونم تعدیل دارهدر اصل توسط H.lotfi پست شده است مشاهده پستخرید سنگین شیران
نظر
-
=D>در اصل توسط H.lotfi پست شده است مشاهده پستخرید سنگین شیرانوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
شیرانم صف شددر اصل توسط H.lotfi پست شده است مشاهده پستخرید سنگین شیرانوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
حیف شدازدستم رفت منتظر ۱۰۰۰ بودم کلی هم نقشه برایش چیده بودم انتظار صف خرید از الان برایش رانداشتم . گزارش ۶ ماهه و تعدیل خوبی رادرپیش دارددر اصل توسط H.lotfi پست شده است مشاهده پستخرید سنگین شیران
امیدوارم دوستان بجای ماسودخوبی رابدست بیاورند .اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
بالاخره چشامو بستم و انگشتاي اشاره مو بهم نزديك كردم كه.......... آها بهم خورد ..... نصف مپنارو خالي كردم ، پولت تو حساب باشه ، هيچي ام نخري بهتر از اينه كه هي هر روز به سهم نگاه كني كه يه گام به پيش، دو گام به پس بره ...آخرین ویرایش توسط MASOUD؛ ۱۳۹۰/۰۶/۱۳، ۱۱:۴۰.[SIZE=۳][COLOR=#۸۰۰۰۸۰][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]
نظر
-
فروش نصف انصارهای ۲۴۸ تومانی چه حالی داد نصف دیگشم فردا رو مثبت کامل اگه بود میدم اگرم نبود بازم میفروشم حالا هی بگید انصار بده!!:dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
من با چش باز تمام مپنا را فروختم ( سودش رو گفتین یا نه ؟ برگ سهم می خواد ببری بانک یا کارت شناسایی کافیه)در اصل توسط MASOUD پست شده است مشاهده پستبالاخره چشامو بستم و انگشتاي اشاره مو بهم نزديك كردم كه.......... آها بهم خورد ..... نصف مپنارو خالي كردم ، پولت تو حساب باشه ، هيچي ام نخري بهتر از اينه كه هي هر روز به سهم نگاه كني كه يه گام به پيش، دو گام به پس بره ...
فروش مرقامح ۲۵۴.۸
از صب نشستن پشت س ۱۸۰۰۰۰ درخواست افست اخرشم ۸۵۰۰ تا داد ( فک کنم همین حول وحوش بود) ومسلما به من که نرسید فردا ببینیم چی میشههرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر

نظر