در اصل توسط اقلیدس پست شده است
مشاهده پست
امروز چه کردید؟ چرا؟
جمع کردن
X
-
فكرنميكنم بي اطلاعمدر اصل توسط اقلیدس پست شده است مشاهده پستایا شفارس خرید گروهیه؟
اخه من اس ام اس ندارم!زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
صف شددر اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستفكرنميكنم بي اطلاعمزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستخب ما هم از فرصت استفاده کردیم و خپویش برداشتیم.....با هدف بالای ۳۰۰۰ تومان برای حوالیه فروردین سال ۹۱....باورم نمیشد این تعداد بشه خرید...
خب مشکلم فقط قیمت پایانیش بود که حل شد این سهم رو امکان نداشت در منفی بده اما ۲۰ هزارتاش مال یکی از صندوق ها بود که رو منفی کامل گذاشته بود واسه فروش.....ما هم ازش خریدیم آخه بگو برادر تو که اینقد بی صبری چرا میای رو سهم؟
نظر
-
نوش جونت! من که پول لازم بودم و فروختم چند وقت پیشدر اصل توسط mehran پست شده است مشاهده پستخب ما هم از فرصت استفاده کردیم و خپویش برداشتیم.....با هدف بالای ۳۰۰۰ تومان برای حوالیه فروردین سال ۹۱....باورم نمیشد این تعداد بشه خرید...
اما سود ۱۶۰۰ تومانی و قیمت ۸۰۰۰ تومانی رو مطمئنم که میرسه تا ۹۲<:-pإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
باید خود صدرا رو درمیافتی عزیز دل . میدونی مثبت امروزش یعنی چی ؟ میدونی اگه فردار فقط ۱% مثبت بشه صف هم لازم نیست باشه این یعنی چی ؟در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستفاراك فاذررودريابيدصدراصف شد
میدونی هدفش ۱۰۰ تومان افزایش پیدا کرد و ممکنه ببندنش ؟ حیف که صف شد
حکایت خصدرا و فاذر مثل سواریه که داره تخت گاز میره و فاذر اسیری که آویزون اسب این سوار شده و در حال به زمین کشیده شدنه و هر لحظه به مرگ نزدیک تر میشه (تعبیری شد خداییش ;) )فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر
-
k۱ دیدی صدرا صف شد :)
یه خورده پول دستم اومد می خواستم امروز بگیرم نامرد استاد ولمون نکرد :(
الان اومدم دیدم صف شده:([SIZE=۴][COLOR="#۰۰۰۰۰۰"][U]مادر[/U][/COLOR] تنها کسيست که ميتوان "[COLOR="#۰۰۰۰۰۰"]دوستت دارم[/COLOR]"هايش رااا باور کرد حتي اگر نگويد...[/SIZE]
نظر
-
نه عزيز خوب شد گفتيد .خب فاذرفاراك روول كنيد بريد اخرصف صدرا (نظرشما تامين شد؟)در اصل توسط fm۲۰۰۶ پست شده است مشاهده پستباید خود صدرا رو درمیافتی عزیز دل . میدونی مثبت امروزش یعنی چی ؟ میدونی اگه فردار فقط ۱% مثبت بشه صف هم لازم نیست باشه این یعنی چی ؟
میدونی هدفش ۱۰۰ تومان افزایش پیدا کرد و ممکنه ببندنش ؟ حیف که صف شد
حکایت خصدرا و فاذر مثل سواریه که داره تخت گاز میره و فاذر اسیری که آویزون اسب این سوار شده و در حال به زمین کشیده شدنه و هر لحظه به مرگ نزدیک تر میشه (تعبیری شد خداییش ;) )زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
نظر
-
مراقب این سهم باشید. سهم جالبی نیست. فقط برای نوسان کوچولو.در اصل توسط farhad_p پست شده است مشاهده پستخرید ولغدر
نظر
-
قربان قصد جسارت نداشتم . بیشتر جنبه مزاح داشت . اگه باعث رنجش خاطرتون شد عذرخواهی میکنم .در اصل توسط حامد پست شده است مشاهده پستنه عزيز خوب شد گفتيد .خب فاذرفاراك روول كنيد بريد اخرصف صدرا (نظرشما تامين شد؟)فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )
نظر

نظر