کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
رمپنا رو بهتر بود از اول وقت با صف فروش جمع میکردند اینجوری که اینها قیمت رو بالاتر میبرند ممکنه برای یه تعداد از خریداران قیمت جذابی برای نوسانگیری نباشه و با کاهش قدرت خریداران ،فروشندگان دوباره جولان بدند .بهترین کار اینه که از صف فروش تمامی فروشندگان رو از سهم خالی کنند،بعد بکشند سهم رو بالا.
رمپنا کف روزانه رو شکست و باعث اومدن فشار فروش برای بقیه سهم ها شد.
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
به نظر من اگر کسی میخواد تو این بازار سهم بخره باید سهم های بزرگ بخره،من از سهم های بزرگ زیاد خوشم نمیاد اما گاهی اوقات استراتزی باید عوض بشه
اولا اگر بخواد حمایتی بشه از این سهم ها میشه
ثانیا قابلیت نقد شوندگی بالایی دارند
سهم هایی مثل تاپیکو و فارس و اخابر وبصادرو وبملت ....
به نظر من اگر کسی میخواد تو این بازار سهم بخره باید سهم های بزرگ بخره،من از سهم های بزرگ زیاد خوشم نمیاد اما گاهی اوقات استراتزی باید عوض بشه
اولا اگر بخواد حمایتی بشه از این سهم ها میشه
ثانیا قابلیت نقد شوندگی بالایی دارند
سهم هایی مثل تاپیکو و فارس و اخابر وبصادرو وبملت ....
با این نظرت موافقم بعضی سهم ها هستن خوب مثبت میخورن ولی حجم معامله کمی دارن
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
سلام به دوستان عزیز. میبینم که به سلامتی بعد یه سقوط آزاد بازار داره جمع و جور میشه. خرید شپاکسا 2402 تومن!! ینی رو هوا زدمش :D یعنی باتلاق تر از دارویی ها سهم ندیدم. تیپیکو به خاطر همین نقدشوندگیش باید یکی دو واحد پی به ای بالاتر از بقیشون داشته باشه!
دوستان انتظار نداشته باشند همه بازار با هم برگرده،کم کم
گروه بانکی خوبه تجارت و وپاسارو وبملت رو خوب میخرند
گروه پترو هم معاملات فارس و پارسان و تاپیکو خوب
نظر