امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi1332
    عضو جدید
    • Jan 2013
    • 16

پاسخ : امروز چه کردید؟ چرا؟

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
    از شنبه سهمها چنان در صف خرید قفل بشوند که حجم مبنا هم داده نشود ، فقط سهمهایی را بخرید که زیاد افت کردند و مشکل حجم مبنا پیدا نکنند مخصوصا فرابورسی ها که روزی 5 درصد سود بدهند .
    جدی میگی یا میخوای دل یه مسلمونو شاد کنی تاصواب کرده باشی!!!!

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10185

یه چیز من بگم.من فعلا برای سهامداری خرید نخواهم کرد ،اگر خریدی داشته باشم صرفا نوسان ساعتی خواهد بود.شما هم اگر دیدید بازار مثبت شد ولی صف خریدها شل و ول شد اندکی از سبدتون رو سبک کنید.
      مشخص نیست اون بالا چه اتفاقی داره میفته .رمپنا رو 25میلیون جمع میکنه باز هم میزارند صف فروش .بنظر میاد ما داخل یه بازی رو کم کنی هستیم.حمایت سازمان و توافق با حقوقی هم که دیروز خبرش اومد ،کشکه
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• ebiman
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 2071

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
        رمپنا رو یه بار جمع کردند دوباره صف فروش شد،دلیل این همه عرضه چیه؟نکنه اتفاق بد سیاسی افتاده و ما از اون بی خبریم
        دلیلش به نظر من اینه که اکثرا تو این سهم تو سود هستند و فقط میخواند سودشون را سیو کنند
        جالبه حقوقی اون روزها سهمو زورش میومد عرضه کنه ولی حالا صف فروش را جمع نمیکنه مداوم
        سلام

نظر

• فدایی
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 710

"از هفته آینده حقوقی های بزرگ بازار، سهام خود را بیمه می کنند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، معاون بازار شرکت بورس با بیان مطلب گفت: سهام داران عمده حقوقی بزرگ از جمله ساتا، غدیر، هلدینگ پارسیان، بانک ملت و گروه سرمایه گذاری امید آمادگی خود را برای انتشار اوراق اختیار فروش تبعی به منظور تضمین قیمت سهام تحت مدیریت خود اعلام کردند."

به نظر میرسه سازمان بورس بالاخره داره یک حرکتی میکنه.
          همین الان می خواهم به محک کمک کنم: http://www.mahak-charity.org/main/iwanttohelpmahakrightnow

نظر

• hadi
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 34

شاخص رفت توی 82000

نظر

• hector
              عضو فعال
              • Jan 2013
              • 1764

به نفع همه است این بازار هر جه زودتر برگرده
              هم مردم هم دولت هم ما
              این نقدینگی کجا میخواد بره؟؟
              امیدوارم دولت هرچی زودتر از این کلاهی که دوستان جناح راست دارند سرش میذارند با خبر بشه

نظر

• "heydar"
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 7493

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                به نفع همه است این بازار هر جه زودتر برگرده
                هم مردم هم دولت هم ما
                این نقدینگی کجا میخواد بره؟؟
                امیدوارم دولت هرچی زودتر از این کلاهی که دوستان جناح راست دارند سرش میذارند با خبر بشه
                دوست من نقدینگی جایی نمیره فقط در همین بازار آب میشه

نظر

• بهراد
                  عضو عادی
                  • Sep 2013
                  • 76

سلام به دوستان عزیز
                  تا تونستم این چند روزی سبهان - سهرمز و سفانو خریدم
                  امروزم تپیکو - وپخش
                  اندکی صبر سحر ...

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
                    دلیلش به نظر من اینه که اکثرا تو این سهم تو سود هستند و فقط میخواند سودشون را سیو کنند
                    جالبه حقوقی اون روزها سهمو زورش میومد عرضه کنه ولی حالا صف فروش را جمع نمیکنه مداوم
                    من با این جمله واقعا مشکل دارم خصوصا که از کلمه اکثرا استفاده میشه!
                    اولا سود برای هرکسی یک میزان مشخصی داره و ثانیا بازه سهامداری افراد متفاوته.

یکی میگفت اکثرا بالای 50% تو سودن! بله من خودم بالای 50% تو سودم اما اینو به اکثریت تعمیم نمیدم. به فرض هم باشه همون اکثریت الان با این ریزش و قفل شدن تو صفهای فروش شدن 20 تا 30% تو سود! چند درصد این افراد با هدف بالای 50% سود اومدند که حالا با 20% سود میخوان سیو کنند ؟ چند درصد الان اصلا از سرمایه رفتن تو ضرر و هیجان ناشی از ترس وادارشون کرده با منفی برن تو صف ؟
                    من این نوع تحلیلهای عامیانه رو اصلا قبول ندارم. همه تو سود نیستند و همه هم تو سود بالا نیستند ، اگر هم هستند و طرف تا 50% سود نفروخته بود پس شاید به دید بلندتری سود بالاتری انتظار داره که حالا بخواد با کاهش شدید سودش اونو سیو کنه !
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• hector
                      عضو فعال
                      • Jan 2013
                      • 1764

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                      دوست من نقدینگی جایی نمیره فقط در همین بازار آب میشه
                      !!!متوجه نمیشم مگه آبم میشه؟!!
                      خوب خیلی ها نقد شدند،و خیلی ها نقد میشند اگر همه مونده بودند که این همه افت نداشتیم
                      نقدینگی فقط دست به دست میشه

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                        !!!متوجه نمیشم مگه آبم میشه؟!!
                        خوب خیلی ها نقد شدند،و خیلی ها نقد میشند اگر همه مونده بودند که این همه افت نداشتیم
                        نقدینگی فقط دست به دست میشه
                        به نظرم منظورم خوب نرسوندم
                        منظورم نقدینگی کل جامعه بود که دوستمون صبح گفت.

نظر

• nikravesh32
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 148

ظاهرا تصمیم دارن تا آخر وقت شاخصو بکشن زیر 82000 ............................

نظر

• hector
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 1764

مپنا تاثیر منفی روانی رو بازار گذاشت
                            اگر صف فروشش رو جمع نمیکردند بهتر بود تا این که دوباره صف فروش بشه
                            خودرو خوب داشت حرکت میکرد اما جو خیلی منفی

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35711

دوست عزیز مشکل صالح آبادی و اینا نیستن لطفا عمیقتر به ماجرا نگاه کنید.
                              ایشون داماد آقای مصباحی مقدم هست و تقریبا اولین مدیری بود که توسط دولت جدید ابقا شد و حکمش تمدید شد.

سال 91 که یه مدت قیمتها و شاخص بالا می رفت مصاحبه می کرد و میگفت p/e بازار داره به حباب نزدیک میشه تازه اون موقع p/e بازار حول و حوش 6 بود !
                              اما تو ماههای اخیر میگفت هنوز با حباب فاصله داریم. خودش رو آلت دست دولت جدید و عبده تبریزی کرد البته شاگرد عبده بوده و دکتراشو با عبده گرفته !

جریان پولی و قدرت پولی برای بازار تصمیم میگیره همونهایی که 3-4 ماه پیش به همه میگفتن فقط بخرید !!! به eps و p/e کاری نداشته باشد حالا هم گفتن بفروشید و به گزارش 9 ماهه و پوشش و این چیزا کاری نداشته باشد. هر روز توی اخبار میگفتن شاخص رکورد زد !!!! بیایید .... حالا یه نصفه خبرم نمیگن انگار نه انگار چه خبره و اتفاقی افتاده اصلا ! چرا ؟ چون هماهنگ شده و خودشون دارن انجام میدن. مگه ناظر بازار هفته پیش نگفت پولی از بازار خارج نشده !؟ پس این فروشها کجا داره میره؟؟؟ فقط قراره به مردم بگن که خارج نشده اما شده

نظر

• vet
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1504

Re: امروز چه کردید؟ چرا؟

مهم مهم مهم
                                یک چیزی میخوام بگم که ممکنه خیلی ها قبول نداشته باشن ولی چون توی کتاب خارجی ها دیدم و خیلی از دوستان حتما باید اونوری ها ی چیزی بگن تا قبول کنن جرات میکنم راحت بگم
                                بعضی ها عقیده دارن که وضعیت کرات و ماه و خورشید و دیگر سیاره ها بر زمین و افرادش و غیره اثر داره
                                یک چیزی تو مایه های همین قمر در عقرب خودمون که اسلام در موردش حرف زده
                                که نهی شده از کارهای مهم مثل ازدواج و معامله و ....و باید بگم که در هر ماهی یک قمر در عقرب داریم که البته به ماه قمری باید حساب بشه
                                محض اطلاع برای ماه بهمن از 4 بهمن ساعت 1:17 شروع میشه و تا 8 بهمن ماه ساعت 5:31 دقیقه تمام میشه و قمر از عقرب خارج میشه
                                گفتم که یک محاسبه بکنین و ببینین چه روزی میشه(امروز2 بهمن بود)و سعی کنین معامله نکنین توی اون روز
                                البته دوستانی که میخوان خارج بشن تا 6 دقیقه دیگه وقت دارن و الا کلا نه خرید کنین و نه فروش توی این بازه زمانی
                                موفق و پر سود باشید
                                فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

در حال کار...
                                X