کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار باید حجم بخوره تا اوضاع تثبیت بشه و افرادی که میخوان خارج بشن، خروج کنن.
هر كسي فروشندست همين امروز بفروشه بره خونشون!
من همون بازار متعادل بي صف خريد و فروش رو بيشتر ترجيح ميدم :x
امروز كه خوب خيليا نوسان 2.5 درصدي گرفتن و فروشندن. همون بچه زرنگ ها! ما هم فعلا نگاه مي كنيم فقط
بنظرم اگه شل كنن تا سهم ها بيان پايين ، دوباره جمع بشه ، بچسبونن به سقف،خيلي خوبه... چون از يه طرف يه عده نوسانگير خارج ميشن و از طرف ديگه اعتماد به بازار بر ميگرده...
اینطوری باعث ترس مضاعف بازار میشه و امروز رو فرصت فروش میدونه و حتی خیلی ها که امروز تو مثبت خریدن حاضر میشن تو منفی خالی کنن. من با نظر جناب مصری پور موافق ترم! به نظرم حقوقی ها امروز باید حمایت کنند و فردا حمایتی به مراتب قویتر.
تاریخ اعمال اختیار فروش تبعی تاپیکو و کچاد واسه خرداد بود
کرماشا اردیبهشت
همراه فروردین
وغدیر الان گذاشته اسفند ماه
فکر کنم اینجور پیش بره
شرکت های بعدی تاریخ اعمال رو میزارن روز بعد معاملات
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
مشکل از خودمونه که امثال صالح آبادی بوجود میان و میشن مدیر چنین تشکیلاتی
وقتی اصول اخلاقی هر نفر تا آن حد از بین میرود که وضعیت بغرنج بازار و همکیشان خود را در نظر نمی گیرد و به طمع کسب 6-7 % سود از نوسان یکروزه امروز در صف فروش میخرد و بالا مجدد عرضه میکند و این تعداد افراد متاسفانه کم نیستند و باعث تشدید هیجان و عدم تثبیت بازار میشوند.
ما مشکل داریم ، تا از خودمون شروع نکنیم چیزی درست نمیشه
یه امروز این دندون طمعتو بکن !! اگر تونستی !؟
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر