کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اتفاقا الانم رفته بودم مغازه دو تا بسته نمک تابان خریدم...افزایش نرخ هم داره /:.yead.:/
ممنون
امیر جان شاملا طرح توسعه داره خوبش هم داره ;)
گزارش هیات مدیره به مجمع رو بخون. دارند رو یه معدن لیتیوم کار می کنند برای ایجاد تنوع محصول
به نظر من یکی از شیک ترین سهم های بازاره. امسال کمی نگران افزایش بهای تمام شده به خاطر مصرف سوختش بودم که شکر خدا با مصوبه قیمت گذاری مناسب برای مصرف سوخت گاز مرتفع شد و سه ماهه هم فراتر از انتظارم گزارش داد. امسال محتاطانه بگم 250 به راحتی می سازه. (البته به نظر من بیشتر می سازه)
درود بر استاد عزیز جناب پناهی
خوب پوشش 6 ماهه 42 تومنی،و شکست خط روند نزولی آدمو وسوسه میکنه واقعا
اما خوب حقوقی به نام و امید،که از نوسان یک درصدی لذت میبرد یکم آدمو میترسونه با این حال خودم تو فکرشم ;)
امیر جان شاملا طرح توسعه داره خوبش هم داره ;)
گزارش هیات مدیره به مجمع رو بخون. دارند رو یه معدن لیتیوم کار می کنند برای ایجاد تنوع محصول
به نظر من یکی از شیک ترین سهم های بازاره. امسال کمی نگران افزایش بهای تمام شده به خاطر مصرف سوختش بودم که شکر خدا با مصوبه قیمت گذاری مناسب برای مصرف سوخت گاز مرتفع شد و سه ماهه هم فراتر از انتظارم گزارش داد. امسال محتاطانه بگم 250 به راحتی می سازه. (البته به نظر من بیشتر می سازه)
نظر