کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فکر نکنم سهمی مهمتر از وغدیر داشته باشیم. از اول صبح 690 تا معامله شده و فروشنده 1 نفر حقوقی!!!!!/.:blinksmiley.:/ حقوقیا دارن بازارو زمین میزنن. بهمن خونین جاویدان!:D
اتفاقا حقوقی وغدیر با اتخاذ این سباست از منفی کامل خوردن جلوگیری کزده وبه نفع سهامداران جز عمل کرده
فقط و فقط باید محدودیت دامنه نوسان را حذف کنند ، محدودیت دامنه نوسان باعث میشه که صف های فروش چند سهم کل بازار را به صف فروش بکشاند .
تا جایی که من اطلاع دارم ،در هیچ بورسی در دنیا چیزی به اسم صف خرید و فروش وجود ندارد . متاسفانه در بورس کشور ما ملت فقط دنبال صف هستند تا در ته آن قرار بگیرند و همه از روی دست همدیگر خرید و فروش می کنند .
اگر محدودیت دامنه نوسان وجود نداشت ، اصلاح بازار به جای 1 ماه در 1 هفته به پایان می رسید ، نقدشوندگی بازار هم افزایش می یافت و یک عده با سنگین کردن صفها دزدی نمی کردند .
ببخشید اون روز من دیدم شما پست زدید که اعتباری فلان سهم رو خرید کردم،بنظرمن خرید اعتباری فقط وقتی توجیه داره که روند صعودی مطمئنی داشته باشیم و در بازار های اصلاحی امروزی یه کار پرریسک محسوب میشه.
البته بنده قصد دخالت تو ترید شما رو ندارم ،فقط یه حرف دوستانه میزنم
"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
ببخشید اون روز من دیدم شما پست زدید که اعتباری فلان سهم رو خرید کردم،بنظرمن خرید اعتباری فقط وقتی توجیه داره که روند صعودی مطمئنی داشته باشیم و در بازار های اصلاحی امروزی یه کار پرریسک محسوب میشه.
واقعا هم حرف به جایی هستش.فکرشو بکن توی این بازار بیای اعتباری هم خرید کنی/:.ohno-smiley.:/
عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/
دوستان دقت کردین که امروز اکثر حقوقی ها نه میخرن نه میفروشن برخی هم بیشتر از اینکه فروشنده باشن خریدارن. بنابراین مشکل این بازار را در حقوقی نباید جست...
بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
/:.negaran.:/ دقیقا حق با شماس
متاسفانه باید تا برگشت روند بازار صبر میکردم که....
کل بازار و به خاک و خون کشیدن این دیگه اصلاح نیست که نسل کشیه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:.thumbsdownsmileyan
اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!
نظر